Pedikűr, hogy lábad is szem előtt lehessen mezítláb is: 4000 Ft helyett, 1990 Ft-ért.

Pinkie Beauty Szépségház | Budapest, IX. ker.
Pedikűr, hogy lábad is szem előtt lehessen mezítláb is: 4000 Ft helyett, 1990 Ft-ért.
A cipődben elbújt lábad néha kikerül a figyelemből, de érdemes gondot fordítanod rá, hiszen nap mint nap szolgál téged, cipeli súlyodat, elviseli a divatos, ám sokszor egészségtelen cipőidet! Megérdemli a gondoskodást, az ápolást, azt hogy legalább annyit törődj vele, mint a kezeddel – Lábad sokszorosan meghálálja a pedikűrt!
Ár:1.990Ft4.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
4.000 Ft
51%
2.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.02.04. - 2013.03.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Teljes pedikűr kezelésre érkezel.
 • Lábad megérdemli az ápolást, hiszen viszi nap mint nap a súlyodat, és elviseli a mai divat kihívásait is (szűk cipő, összenyomott lábujjak)
 • Az ajánlat tartalmazza a teljes lábkezelést:
  • Bőrkeményedések kezelését
  • Körmök kezelését
  • Körömágy rendbe hozását
  • S mindent, ami arra szolgál, hogy a lábad is jobban érezhesse magát
 • Bármennyi kupont vásárolhatsz akár ajándékba, akár saját részre.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • Az ápoltság kiváló ajándék lehetőség bármilyen alkalomra.
 • A kupon 2013.03.31-ig használható fel.
 • Előzetes bejelentkezés szükséges: Erika: 06/30-546-4767 telefonszámon.
 • A beváltás helye a diBamboo Szépség és Egészségház.
 • Cím: 1095 Budapest, Ipar utca 2/a B épület fszt. 4. (Boráros tér mellett).
 • Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is.
 • Bővebb információ: http://www.dibamboo.hu
 • Nyitva tartás: hétfő-péntek 8-20-ig, szombat 8-14-ig.

Pinkie Beauty Szépségház

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
hétfő-péntek 10-20-ig, szombaton előzetes egyeztetés alapján.
Szolgáltatás helye
1092 Budapest, Ráday utca 31.

Kuponunk leírása

A láb az az egyik testrészünk, ami egész nap dolgozik, de kevés kivétellel fedett, rejtve marad a cipőben, zokniban, harisnyában- Nap mint nap érik különböző hatások: a zárt cipőben bezárva szoronghat – nyomja a cipő, izzad, dörzsölődik… S mivel a körme nincsen annyira szem előtt, nem mindig kapja meg a neki szükséges ápolást sem, vagy csak megkésve. S hogy ez mihez vezethet, már biztosan sokan tudjátok, és nem kevesen meg is tapasztalhattátok: berepedezett köröm, körömágy, bőrkeményedések kialakulás a sarkon, lábujjakon, sérülések, repedések a bőrön. S az is előfordulhat, hogy a köröm elkezd vastagodni: gomba támadja meg. Ilyenkor már a szakszerű kezelés nélkülözhetetlen: Irány a pedikűr!

Nagyon sokan idegenkednek a pedikűrtől, vagy nem is igazán idegenkednek, hanem inkább egy kicsit félnek: mi lesz, ha a kezelés során megsérül a lábuk, esetleg a sérülések elfertőződnek… Rögtön az elején el kell mondjuk: a pedikűrösök minden esetben megfelelően letisztított eszközökkel dolgoznak, ha a munkafázis, vagy a kezelés azt kívánja meg, akkor egyszer használatos steril eszközöket használnak, így a fertőzés esélye minimálisra csökken. Úgy gondolom, egyáltalán nem túlzok akkor, amikor azt mondom: otthon a sajátkezű körömvágáskor nagyobb az ilyen veszély, mint egy szalonban…

Szervezetünk számos védekező szerve közül az egyik a bőr, amely szinte a frontvonalban van. Így a láb bőre is. Sok sok hatással kell nap mint nap szembenézzen, a szűk cipőn túl a hőmérséklet változásokkal, a vegyi anyagokkal – elég ha csak az uszodára gondolunk, mennyi veszéllyel kell szembenézzen a lábunk!

A mindennapi igénybevétel során számos problémával kellhet szembesülni: bőrkeményedések, tyúkszemek, melyek különleges kezelést is igényelhetnek, hogy a későbbiekben se okozzanak panaszokat! S ezeknek már valóban nem igazán ajánlott otthon, saját kézzel nekiállni, itt már a pedikűrös segítségét ajánlott igénybe venni. A DiBambo szalonban teljes körű ápolásban és gondoskodásban részesül a lábad, nem csak a körmöket, és a körömágyakat teszik rendbe, de a bőrkeményedésekre is gondot fordítanak. Az idejében felfedezett problémák sokkal könnyebben orvosolhatóak, mint azok, amiket csak hónapok múlva kezdenek el kezelni. Amennyiben gombásodást fedeznének fel, akkor a kezelés mellett tanácsot adnak arra is, hogyan folytasd, hogy a lábad ne legyen „laskatelep”.

Azt mondod, neked nincs gondod a lábaddal? Nos, a pedikűrös kezelése ilyenkor a legcélravezetőbb, hiszen ha idejekorán kezelésbe tudja venni a lábad, akkor a későbbiekben sem lesz ilyen jellegű problémád!

Nos, mit is ajánlunk: Teljes pedikűr kezelést, a köröm-körömágy ápolását, sérülések korrekcióját. Ha szükséges, gombásodás kezelését, keményedések eltávolítását És most ezt az eredeti 4000 Ft helyett mindössze 1990 Ft-ért, 51% engedménnyel kapod meg.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 20% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Bowlingozzatok 2 órán át akár 6 fő részvételével a Dunakavics Étterem & Bowling Klubban.
4.990 Ft kupon ár helyett MA csak 3.990 Ft-ért!

Tombola nyár a DiamondDeal-en

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu