Paraffinos kézápolás , Spa, kis manikűr gél-lakkozással 3.000.- helyett 1.190.-ért!

Nefelejcs Fodrászat | Budapest, III. ker.
Paraffinos kézápolás , Spa, kis manikűr gél-lakkozással 3.000.- helyett 1.190.-ért!
Teljes kezelés a kezednek, hogy a mindennapi kihívásokat jobban bírja! Paraffinos ápolás, hozzá egy kis-manikűr, SPA radírozás és gél lakk... Mintha kicserélték volna a kezeid! A végeredmény selymes bőr a kézfejen, gyönyörű, egységes, színes körmök csak 1.190 Ft-ért a Nefelejcs Fodrászatban (III. kerület).!
Ár:1.190Ft3.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
3.000 Ft
61%
1.810 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.03.25. - 2013.04.30

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A paraffinos kezelés során először fertőtlenítik a kezet, majd azt paraffin fürdőbe mártják.
 • A megfelelő hatás érdekében egyfajta "dunsztot" képeznek a kézen.
 • A kihűlés után a paraffint eltávolítják, az újra nem kerül felhasználásra.
 • A paraffinos kezelést a bőr állapotától függően kúraszerűen kell alkalmazni.
 • A Spa kezelés révén a kezedet leradírozzák, így eltávolítják az elhalt hámsejteket és serkentik a vérkeringést.
 • A kis manikűr során megújulhat a körömágyad, szebbé válhat a körmöd.
 • A felvitt gél lakk a saját, natúr körmeidre kerül fel, ellenálló, kopásálló, kezed ékessége lehet.
 • Az időpontot módosítani, vagy lemondani a foglalás előtt minimum 24 órával tudod megtenni, ellenkező esetben az alkalom "teljesítettnek" számít.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges: Anita 06/20-950-80-33 telefonszámon, ahol időpontot is tudsz egyeztetni.
 • Az időpont egyeztetés azért is fontos, hogy valóban várakozási idő nélkül kerülj sorra.
 • A szalon mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető.
 • A kupon 2013. 04. 30-ig váltható be.
 • Amennyiben máshol felrakott gél lakk van a körmeiden, annak leszedése plusz költséget jelent, ami a helyszínen fizetendő.
 • A szolgáltatóról bővebb info: www.nefelejcsfodraszat.5mp.eu
 • A beváltás helye: Nefelejcs Stúdió, 1039. Bp. Attila .u. 86. Megközelíthető Békásmegyerről és a Szent Lélek térről a 134 busszal, az Attila utcai megállótól, 2perc séta a Duna irányába lefele.

Nefelejcs Fodrászat

Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Attila u. 86.

Kuponunk leírása

A kezednek talán az egyik legmostohább évszak a tél, hiszen sokszor éri hideg, szél, eshet rá az eső, hó. Ezek a mostoha körülmények éppen úgy megviselik a bőrödet, mint a körmeidet, hiszen a szél nagyon ki tudja szárítani, és a hideg-meleg váltakozása sem tesz jót, mi több, különösen igénybe veszi azt. Természetesen próbálsz gondoskodni a megfelelő védelemről, ápolásról: kesztyűt húzol, ami ideig óráig védi a hidegtől, és különféle kozmetikumok segítségében bízol. És várod az eredmény, ami sokszor kétséges. Közben pedig a bőröd egyre szárazabbá válik, már a körömágyad is bereped... Van segítség, most egy komplex kézápoló kezelést ajánlunk a figyelmedbe, gyakorlatilag egy lakkozás áráért!

A hideg évszakok a kéz ellenségei. Hiszen folyamatosan olyan igénybevételt szenvednek el, ami máskor nem jellemző: a hideg, és a hideg-meleg váltakozása a bőrt nagyon megterheli, de a szél, a hideg eső, vagy a hó apró jégkristályai is sokat árthatnak a kezednek, körömágyadnak. A mostohává vált időjárás a körmödet is károsíthatja, hiszen repedezhet, kiszáradhat. És akkor kezdődik a kezed eltakarása, hogy más ne lássa, milyen a bőröd.

Ajánlatunk révén azonban a kezed visszanyerheti akár a nyári állapotát is, hiszen ez egy komplex kezelés, a manikűrös, Anita mindenre gondol.

A paraffinos kezelés, aminek során a kezed nedvességmegtartó képességét állítják helyre, biztosítja azt, hogy a bőr ne száradhasson olyan mértékben ki, hogy az berepedezzen. Fontos tudni: ez a kezelés kúraszerűen alkalmazva lesz igazán hatásos, erről a szalonban mindent elmondanak neked.

S ha a kezedről már gondoskodtak, akkor jöhetnek az ujjaid, a körmeid, ami előbb egy kis manikűrön esik át. Ez azt jelenti, hogy a körömágy, és a köröm sérüléseit kijavítják, és a köröm felpolírozásával azt már gyakorlatilag elő is készítik a gél lakkra.

A gél lakk még nem olyan nagyon régi technológia. Sajátossága, hogy rendkívül rugalmas, és ennél fogva kopásálló is. Akár hetek múlva is éppen olyan szép, fényes, mint amikor felvitték. Rugalmasságát a zselés jelleg, míg felületi keménységét az UV-s aktiválás adja. Átlagosan 4-5 hetente kell megújítani, feltölteni. De ennek sem lehet túl sok akadálya, hiszen bármennyi kupont vehetsz, akár magadnak, akár ajándékba. S még mindig nincs vége! Hiszen a kezeléshez tartozik még egy Spa bőrradírozás is.

Még egyszer összefoglalva, a DiamondDeal alkujának köszönhetően kezeidet kényeztetik egy paraffinos kézápolással, SPA radírozásban és gél lakkozásban. Így lehet a kezed tökéletes megjelenésű, mindezt 3.000 Ft helyett 1.190 Ft-ért vásárolhatod meg. Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon, legyél te is tagja a kedvezményes világunk egyike, hiszen, már több, mint 280.000-en rajonganak érte!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Légy Te is Pin Up lány és bújj Marilyn Monroe bőrébe 120 kép erejéig profi fotós előtt!
15.990 Ft kupon ár helyett MA csak 13.590 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu