Paraffinos kézápolás , Spa, kis manikűr gél-lakkozással 3.000.- helyett 1.190.-ért!

Nefelejcs Fodrászat | Budapest, III. ker.
Paraffinos kézápolás , Spa, kis manikűr gél-lakkozással 3.000.- helyett 1.190.-ért!
Teljes kezelés a kezednek, hogy a mindennapi kihívásokat jobban bírja! Paraffinos ápolás, hozzá egy kis-manikűr, SPA radírozás és gél lakk... Mintha kicserélték volna a kezeid! A végeredmény selymes bőr a kézfejen, gyönyörű, egységes, színes körmök csak 1.190 Ft-ért a Nefelejcs Fodrászatban (III. kerület).!
Ár:1.190Ft3.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
3.000 Ft
61%
1.810 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.03.11. - 2013.05.30

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A paraffinos kezelés során először fertőtlenítik a kezet, majd azt paraffin fürdőbe mártják.
 • A megfelelő hatás érdekében egyfajta "dunsztot" képeznek a kézen.
 • A kihűlés után a paraffint eltávolítják, az újra nem kerül felhasználásra.
 • A paraffinos kezelést a bőr állapotától függően kúraszerűen kell alkalmazni.
 • A Spa kezelés révén a kezedet leradírozzák, így eltávolítják az elhalt hámsejteket és serkentik a vérkeringést.
 • A kis manikűr során megújulhat a körömágyad, szebbé válhat a körmöd.
 • A felvitt gél lakk a saját, natúr körmeidre kerül fel, ellenálló, kopásálló, kezed ékessége lehet.
 • Az időpontot módosítani, vagy lemondani a foglalás előtt minimum 24 órával tudod megtenni, ellenkező esetben az alkalom "teljesítettnek" számít.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges: Anita 06/20-950-80-33 telefonszámon, ahol időpontot is tudsz egyeztetni.
 • Az időpont egyeztetés azért is fontos, hogy valóban várakozási idő nélkül kerülj sorra.
 • A szalon mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető.
 • A kupon 2013. 05. 30-ig váltható be.
 • Amennyiben máshol felrakott gél lakk van a körmeiden, annak leszedése plusz költséget jelent, ami a helyszínen fizetendő.
 • A szolgáltatóról bővebb info: www.nefelejcsfodraszat.5mp.eu
 • A beváltás helye: Nefelejcs Stúdió, 1039. Bp. Attila .u. 86. Megközelíthető Békásmegyerről és a Szent Lélek térről a 134 busszal, az Attila utcai megállótól, 2perc séta a Duna irányába lefele.

Nefelejcs Fodrászat

Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Attila u. 86.

Kuponunk leírása

A kezednek talán az egyik legmostohább évszak a tél, hiszen sokszor éri hideg, szél, eshet rá az eső, hó. Ezek a mostoha körülmények éppen úgy megviselik a bőrödet, mint a körmeidet, hiszen a szél nagyon ki tudja szárítani, és a hideg-meleg váltakozása sem tesz jót, mi több, különösen igénybe veszi azt. Természetesen próbálsz gondoskodni a megfelelő védelemről, ápolásról: kesztyűt húzol, ami ideig óráig védi a hidegtől, és különféle kozmetikumok segítségében bízol. És várod az eredmény, ami sokszor kétséges. Közben pedig a bőröd egyre szárazabbá válik, már a körömágyad is bereped... Van segítség, most egy komplex kézápoló kezelést ajánlunk a figyelmedbe, gyakorlatilag egy lakkozás áráért!

A hideg évszakok a kéz ellenségei. Hiszen folyamatosan olyan igénybevételt szenvednek el, ami máskor nem jellemző: a hideg, és a hideg-meleg váltakozása a bőrt nagyon megterheli, de a szél, a hideg eső, vagy a hó apró jégkristályai is sokat árthatnak a kezednek, körömágyadnak. A mostohává vált időjárás a körmödet is károsíthatja, hiszen repedezhet, kiszáradhat. És akkor kezdődik a kezed eltakarása, hogy más ne lássa, milyen a bőröd.

Ajánlatunk révén azonban a kezed visszanyerheti akár a nyári állapotát is, hiszen ez egy komplex kezelés, a manikűrös, Anita mindenre gondol.

A paraffinos kezelés, aminek során a kezed nedvességmegtartó képességét állítják helyre, biztosítja azt, hogy a bőr ne száradhasson olyan mértékben ki, hogy az berepedezzen. Fontos tudni: ez a kezelés kúraszerűen alkalmazva lesz igazán hatásos, erről a szalonban mindent elmondanak neked.

S ha a kezedről már gondoskodtak, akkor jöhetnek az ujjaid, a körmeid, ami előbb egy kis manikűrön esik át. Ez azt jelenti, hogy a körömágy, és a köröm sérüléseit kijavítják, és a köröm felpolírozásával azt már gyakorlatilag elő is készítik a gél lakkra.

A gél lakk még nem olyan nagyon régi technológia. Sajátossága, hogy rendkívül rugalmas, és ennél fogva kopásálló is. Akár hetek múlva is éppen olyan szép, fényes, mint amikor felvitték. Rugalmasságát a zselés jelleg, míg felületi keménységét az UV-s aktiválás adja. Átlagosan 4-5 hetente kell megújítani, feltölteni. De ennek sem lehet túl sok akadálya, hiszen bármennyi kupont vehetsz, akár magadnak, akár ajándékba. S még mindig nincs vége! Hiszen a kezeléshez tartozik még egy Spa bőrradírozás is.

Még egyszer összefoglalva, a DiamondDeal alkujának köszönhetően kezeidet kényeztetik egy paraffinos kézápolással, SPA radírozásban és gél lakkozásban. Így lehet a kezed tökéletes megjelenésű, mindezt 3.000 Ft helyett 1.190 Ft-ért vásárolhatod meg. Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon, legyél te is tagja a kedvezményes világunk egyike, hiszen, már több, mint 280.000-en rajonganak érte!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

2 óra bowling és nachos fogyasztás max. 6 fő részére, a hét bármelyik napján, nyitva tartási időben
6.580 Ft kupon ár helyett MA csak 5.590 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu