Pár nap alatt akár centikkel vékonyabbra varázsolhatod magad – éhezés, torna nélkül!

Lazurit Centrum | Budapest, II. ker.
Pár nap alatt akár centikkel vékonyabbra varázsolhatod magad – éhezés, torna nélkül!
Fárasztó tornagyakorlatok nélkül vékonyabb derék, laposabb has, vagy vékonyabb comb? Akár már három kezelés után mindenkinek szembetűnő változások? Ez ma már nem lehetetlen az ultrahangos zsírbontó kezeléssel, ami most a három alkalomra 43500 Ft helyett mindössze 12000 Ft (72% kedvezmény)!
Ár:12.000Ft43.500 Ft
3.600 Ft foglalóval

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
73% kedvezmény
43.500 Ft
73%
31.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2012.08.06. - 2012.11.06

Kuponunk fontos tudnivalói

 • kavitációs és rádiófrekvenciás eljárás során megerőltető mozgás nélkül veszíthetsz súlyodból, karcsúsodhatsz
 • a kezeléssel az anyagcsere serkentése révén más káros anyagok is hatékonyabban ürülnek a szervezetedből
 • a bérlet három alkalomra szól
 • saját részre, és ajándékba is bármennyi kupon vásárolható
 • Ezt a kupont "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 3.600 Ft-ért! A különbözetet ami 8.400 Ft pedig személyesen, a kupon felhasználásakor kell kifizetned a Szolgáltatónál!
 • A szolgáltatónál a különbözetet készpénzzel egyenlítheted ki. További információk: "Fontos tudnivalók" szakaszban.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • az ajánlat foglalóval (3 600 Ft) is megvásárolható, a különbözetet (8 400 Ft) az első kezeléskor, a szolgáltatónál kell készpénzben kifizetni
 • az ajánlat más ajánlatokkal, akciókkal nem összevonható
 • a kezelést mindenki saját felelőségére veszi igénybe
 • további információkat a szolgáltató honlapján: www.testkontur.hu oldalon találsz
 • minden kezelés előtt egyeztetni szükséges a 06 20/550-1200 telefonszámon
 • A kupon augusztus 6-tól november 6-ig használható fel.

Lazurit Centrum

Szolgáltatás helye
1026 Budapest, Pázsit utca 4.

Kuponunk leírása

Nem árulunk el nagy titkot, amikor azt mondjuk: a testünkről 1-2 centi elvesztéséhez iszonyú energiákat kell megmozgatni: Sok torna, koplalás, diéta, éhezés… Volt eddig! Ugyanis a Lazurit  Kft most a jövő technológiáját a jelenbe hozva mindezt kényelmesen fekve, mindenféle szenvedés nélkül kínálja! Az Ultrahangos zsírbontással ugyanis már akár az első kezelés után 1-2 centiméterrel csökkenhet a kezelt testrész kerülete, feszesebb lesz a bőr... Nem hiszed? Semmi gond, hiszen a szolgáltató most igazán kedvezményes áron ad számodra háromalkalmas bérletet, amivel már akár el is érheted a célodat: elveszítheted a felesleges zsírpárnáidat!

Biztosan ismeritek azokat a szenvedéseket, amikor 2-3 centis karcsúsodásért napokat, nem egyszer heteket kell eltölteni edzőteremben, fárasztó tornagyakorlatokat végezve. Vagy nap mint nap a kalóriákat kell számolgatni, hogy azt az utolsó falatot még megeheted-e. S mindezt azért, hogy idén is jól álljon az a kisestélyi, vagy jól mutass a strandon a fürdőruhában. De a pasik is nagy gondban vannak, ha a kocka hasukat eltakarja valami vékonyka kis zsírréteg. Nos íme a megoldás: a rádiófrekvenciás (Ultrahangos) zsírbontás. A folyamat mondhatni egyszerű: kavitációs és rádiófrekvenciás eljárás során a nagyfrekvenciás hullámok a zsírsejteket apró részecskékre bontják, amik azután a szervezetből kiürülnek. Maga a kezelés kettős hatású: nem csak a zsírsejtek ürülnek, hanem az anyagcsere serkentése révén az egyéb salakanyagok is intenzívebben távoznak a szervezetedből. S még valami: a kezelés révén feszesebb lesz a bőr, sokkal fiatalosabbnak tűnik majd. És a feszesebb bőr a  narancsbőr hatást is jelentősen halványítja. Persze ez csak leírva ilyen egyszerű, de milyen jó, hogy ilyen egyszerűen be lehet mutatni! Hiszen neked csak le kell feküdnöd, a többit a szolgáltató munkatársai intézik: kezelik a berendezést, és biztosítják, hogy te veszíts a zsírpárnáidból, és jól érezd magad a kezelés alatt.

És mi van, ha még többet szeretnél, vagy úgy gondolod, lehetne jobb is az eredmény? Semmi probléma, hiszen a szolgáltató ajánlata révén bármennyi kupont vásárolhatsz akár ajándékba, akár saját részre! Így a megújulásod útjába immáron semmi nem állhat!

De foglaljuk össze, mi is az, amit ajánlatunk tartalmaz: három alkalmas bérlet a kavitációs és rádiófrekvenciás eljárással működő zsírbontásos kezelésre, aminek során: veszíthetsz zsírpárnáidból, feszesedhet a bőröd, halványodhat a narancsbőr! A bérlet ár most 43500 Ft helyett mindössze 12000 ft, amit már 3600 Ft foglaló befizetésével megvásárolhatsz, a különbözetet a szolgáltatónak készpénzben kell az első kezeléskor kifizetned.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

10 alkalmas svédmasszázs bérlet teljes testre vagy hátra a IV. kerületben!
20.000 Ft kupon ár helyett MA csak 16.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu