Online jobb agyféltekés rajzoktatás a Huszár Arts-nál! Váljatok a rajz művészeivé kényelmesen!

Huszár Arts Sport - és Művészeti Iskola | Budapest, IV. ker.
Online jobb agyféltekés rajzoktatás a Huszár Arts-nál! Váljatok a rajz művészeivé kényelmesen!
Mindig érdekelt, hogyan készíthetnél te is szuper rajzokat, de sosem léptél még a tettek mezejére? Most itt az idő, elő a kreativitással! Ezzel az ajánlattal online oktatás keretein belül juthatsz el a haladó szintig. Ajándékozd a lehetőséget párodnak vagy egy családtagodnak, barátodnak! Fejlesszétek együtt rajzkészségeteket a jobb agyféltekés online tanfolyamon csak 9.490 -Ft-ért!
Ár:9.490Ft59.980 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
85% kedvezmény
59.980 Ft
85%
50.490 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.27. - 2016.06.06

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: Online jobb agyféltekés rajztanfolyam 2 fő részére a Huszár Arts nemzetközileg is elismert magyar fejlesztésű módszertana alapján
  • Online oktatás: Segítenek nektek oktató segédanyagokkal a még hatékonyabb fejlődés érdekében, kaptok házi feladatokat amelyeket a tanfolyamon kielemeztek és instrukciókkal segítenek nektek a továbbfejlődés érdekében!
  • Huszár Tonchitól idézve: Vallom, hogy a sémák nem rosszak, ha jók! 
 • A kupon beváltható: 2016. június 06-ig
 • A tanfolyam az alábbi helyszínek egyikén vehető igénybe: 
  Köki terminál, Alle, Westend, Újpest városközpont, Pesterzsébet, Budapest, Balatonfüred, Pécs
 • Ajánlott korosztály: 8-99 éves korig
 • A HUSZÁR ARTS módszertanát áprilistól már Törökországban is tanítják!

 • Nem igényel semmilyen előképzettséget
  • A kupon megvásárlását követően, előzetes bejelentkezés szükséges a tanfolyam előtt az alábbi tel.számon: +36-30/836-3810
  • Előzetes bejelentkezés akár egy nappal előtte is lehetséges még, de csak azokra az időpontokra, amik még a regisztrációs űrlapon (lásd: www.tonchi.hu/rajziskola/tanfolyamok ) megjelölhetőek. A nagy létszámban való jelentkezés miatt, a weboldalon tudtok tájékozódni az elérhető időpontokról!
  • Időpontlemondás 72 órával a foglalt időpont előtt lehetséges. Amennyiben 72 órán belül történik a lemondás, igény szerint kérhetsz új időpontot 2500 Ft-os módosítási díj ellenében. 
 • Kellékek: A szolgáltatóval kell leegyeztetni időpontfoglaláskor, hogy a megfelelő eszközökkel tudj dolgozni.
 • Saját célra egy kupon használható fel, de bármennyi vásárolható ajándékba
 • Bármennyi kupont vásárolhatsz barátaidnak, szeretteidnek ajándékba
 • Tanfolyam időpontok:
  egészen 2016. március 31-től - 2016. június 19-ig vannak foglalható időpontok a tanfolyamra, 3 városban van jelen: Budapest (5 helyszínen), Balatonfüred, Pécs. A tanfolyam összes időpontjáról, városok szerint tájékozódhatsz a jelentkezési űrlapon, az alábbi linken: http://www.huszarts.hu/rajziskola/tanfolyamok/

Huszár Arts Sport - és Művészeti Iskola

Szolgáltatás helye
Budapest

Videó

Kuponunk leírása

Huszár Arts nemzetközileg is elismert magyar fejlesztésű módszertana alapján

Egy online oktatásban részesültök, így otthon is lehettek, mialatt foglalkoznak Veletek a gyorsabb és intenzívebb fejlődés érdekében + online oktató videókkal és házi feladatokkal kiegészítve tanulhattok otthon is, a tanár kontrollja alatt.

Huszár Arts - Huszár Tonchi

„Egy portré igazi szépsége és egyben varázsa abban rejlik, ahogyan elkészül. Órákon át figyelmet szentelünk a portré alanyának, szeretgetve minden ceruzavonással az arcvonalait, a hajfürtjeit… Az elkészült portré jóval több lesz, mint egy pusztán remek rajz, hiszen a türelem és az odafigyelés alkotja meg.”
(Huszár Tonchi)

Huszár Arts módszertan:

 • Ez az egyedülálló módszertanom a jobb- és a bal agyféltekék szinkronizálására épül, melyet Európa bajnok karate mesterként korábban már sikeresen alkalmaztam az élsportban is.
 • Hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a csupán „pálcika embert” rajzolni tudók mellett nagyon sok festőművész és tetováló mester is elégedettséggel végezte már el a tanfolyamunkat.
 • Ez a módszertan teljesen eltérő és jóval hatékonyabbnak bizonyult a többi jobb agyféltekés iskoláétól, melynek leghitelesebb példái azok a diákjaink, akik korábban már elvégeztek más neves iskolában 4 napos rajztanfolyamokat.
 •  Győződj meg róla te is! Válaszd a LEG-jobb bal agyféltekés rajziskolát 100%-os pénz visszafizetési garanciával!
 • A professzionális és humorban gazdag személyes oktatásaink felszabadult hangulata mellett online oktatással is segítjük a fejlődésed.

Egy portré igazi szépsége és egyben varázsa abban rejlik, ahogyan elkészül. Órákon át figyelmet szentelünk a portré alanyának, szeretgetve minden ceruzavonással az arcvonalait, a hajfürtjeit…

Az elkészült portré jóval több lesz, mint egy pusztán remek rajz, hiszen a türelem és az odafigyelés alkotja meg.

A rendkívül sikeres, nemzetközileg is elismert jobb agyféltekés módszertanán felül, az élő modellről történő rajzolást is megtanítjuk, a Huszár Arts által tovább fejlesztett, egyedi metodika alapján.

Hogyan zajlik az online képzés?

ONLINE oktatás! Ha nincs lehetőséged személyesen részt venni a tanfolyamainkon, akkor az egyedülálló, saját fejlesztésű online oktatás segít neked előcsalogatni a benned rejlő művészt.

Az online oktatás úgy működik, hogy webes felületen keresztül, élő adásban is segítek kiértékelni az e-mailben megkapott házi feladataitokat.  Az online oktatás akkor is rendkívül hasznos és ajánlott, ha a kezdő, vagy a haladó tréningünket választottad. Ilyenkor a személyes oktatásokon felül, értelemszerűen, már magasabb szintű házi feladatokat küldünk neked.  A HUSZÁR ARTS módszertanát áprilistól már Törökországban is tanítják!

Egyre több komplett iskolai osztály hív meg tanítani az iskolájukba. Az 1, ill. 2 napos tanfolyamokon már sikerült azokat a diákokat is fellelkesíteni, akik korábban nem lelték örömüket a rajzolásban.

Huszár Arts módszertan

Komoly sikereket értünk el leukémiás és rákbeteg gyermekek oktatásával is, együttműködve a pécsi Tölösi Péter alapítvánnyal.

A tanfolyamok alapvetően a látásmódot változtatják meg, amely nem csupán a rajztudásunkra hat pozitívan. Az egész környezetünket más szemmel nézzük onnantól fogva, hogy megtanultuk. Könnyebb lesz a nyelvtanulás és jobban tudunk teljesíteni a sportfoglalkozásokon is.

Huszár Arts módszertan

A rajztudás többé nem misztikum! Legyen a Tiétek az élmény amit már több ezren átéltek a kreativitásuk és rajztudásuk drámai fejlődése során!

Vásárlói visszajelzések a Huszár Arts módszertanáról:

FEHÉR ZITA – óvónő (Balatonfüred)
 „Egy kis összehasonlítás: 3 hónappal ezelőtt,egy másik cég tanfolyamán eddig jutottam (bal oldali kép) Most újra lerajzoltam Angelinát, a HUSZÁR ARTS tanfolyama után.” :

Huszár Arts

MEZŐ ANITA
„Kedves Tonchi!

Örülök, hogy részese lehettem egy olyan rajzoktatásnak, ahol a Te segítséged által az ember feltöltődve, újult erővel mehet tovább és érezheti, hogy igenis többre képes az önmagukba vetett hit erősítésével. Jó környezetben, jó hangulatban, jó ember között csak úgy repült az idő és szerintem mindenki nevében „mondhatom”, hogy szívesen tovább részesülnék még az alkotás örömében! Nekem egy régi álmom vált újra igazi úttá és hiszem, hogy bárki aki rálép erre az útra, attól nem vehetik el soha az alkotás örömét és másként fogja látni a világot (Vonalak nélkül, fényekkel és árnyékokkal.) Kívánok további sok sikereket a rajzoktatásokhoz és a Nemzeti Viadalhoz! Köszönöm a segítséget és az odafigyelésed, várom a további képzéseket! Önarcképem:"

Huszár Arts

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 20% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Kétszemélyes bőségtál a Trió Lord Étteremben. Kiadós ebéd vagy vacsora 2 fő részére.
4.990 Ft kupon ár helyett MA csak 3.990 Ft-ért!

Tombola nyár a DiamondDeal-en

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu