Sajnos ez az ajánlat már lejárt!
Online jobb agyféltekés rajzoktatás a Huszár Arts-nál! Váljatok a rajz művészeivé kényelmesen!85%

Online jobb agyféltekés rajzoktatás a Huszár Arts-nál! Váljatok a rajz művészeivé kényelmesen!

59.980 Ft Ár: 9.490 Ft
Válogass hasonló ajánlataink közül!
2 napos kezdő (I. szint) jobb agyféltekés rajztanfolyam 2 fő részére a Huszár Arts módszertanával!74%

2 napos kezdő (I. szint) jobb agyféltekés rajztanfolyam 2 fő részére a Huszár Arts módszertanával!

59.980 Ft16.140Ft
4 napos jobb agyféltekés rajztanfolyam (I. és II. szint) a Huszár Arts módszertannal 1 főre!77%

4 napos jobb agyféltekés rajztanfolyam (I. és II. szint) a Huszár Arts módszertannal 1 főre!

59.990 Ft14.240Ft
Az összes hasonló ajánlat megtekintése.
Bezár

Online jobb agyféltekés rajzoktatás a Huszár Arts-nál! Váljatok a rajz művészeivé kényelmesen!

LEJÁRT
DD kredit is felhasználható!
59.980 Ft Ár: 9.490 Ft
59.980 Ft
85%
50.490 Ft
Budapest, IV. ker.
Add ajándékba

A kupont ajándékba is adhatod!
A megveszem gombra kattintva bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupon.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.
Online jobb agyféltekés rajzoktatás a Huszár Arts-nál! Váljatok a rajz művészeivé kényelmesen!

Mindig érdekelt, hogyan készíthetnél te is szuper rajzokat, de sosem léptél még a tettek mezejére? Most itt az idő, elő a kreativitással! Ezzel az ajánlattal online oktatás keretein belül juthatsz el a haladó szintig. Ajándékozd a lehetőséget párodnak vagy egy családtagodnak, barátodnak! Fejlesszétek együtt rajzkészségeteket a jobb agyféltekés online tanfolyamon csak 9.490 -Ft-ért!

Szolgáltató:

Huszár Arts Sport - és Művészeti Iskola

Szolgáltatás helye
Budapest
Időpont egyeztetés:

Fontos tudnivalók

 • A kupon tartalma: Online jobb agyféltekés rajztanfolyam 2 fő részére a Huszár Arts nemzetközileg is elismert magyar fejlesztésű módszertana alapján
  • Online oktatás: Segítenek nektek oktató segédanyagokkal a még hatékonyabb fejlődés érdekében, kaptok házi feladatokat amelyeket a tanfolyamon kielemeztek és instrukciókkal segítenek nektek a továbbfejlődés érdekében!
  • Huszár Tonchitól idézve: Vallom, hogy a sémák nem rosszak, ha jók! 
 • A kupon beváltható: 2016. június 06-ig
 • A tanfolyam az alábbi helyszínek egyikén vehető igénybe: 
  Köki terminál, Alle, Westend, Újpest városközpont, Pesterzsébet, Budapest, Balatonfüred, Pécs
 • Ajánlott korosztály: 8-99 éves korig
 • A HUSZÁR ARTS módszertanát áprilistól már Törökországban is tanítják!

 • Nem igényel semmilyen előképzettséget
  • A kupon megvásárlását követően, előzetes bejelentkezés szükséges a tanfolyam előtt az alábbi tel.számon: +36-30/836-3810
  • Előzetes bejelentkezés akár egy nappal előtte is lehetséges még, de csak azokra az időpontokra, amik még a regisztrációs űrlapon (lásd: www.tonchi.hu/rajziskola/tanfolyamok ) megjelölhetőek. A nagy létszámban való jelentkezés miatt, a weboldalon tudtok tájékozódni az elérhető időpontokról!
  • Időpontlemondás 72 órával a foglalt időpont előtt lehetséges. Amennyiben 72 órán belül történik a lemondás, igény szerint kérhetsz új időpontot 2500 Ft-os módosítási díj ellenében. 
 • Kellékek: A szolgáltatóval kell leegyeztetni időpontfoglaláskor, hogy a megfelelő eszközökkel tudj dolgozni.
 • Saját célra egy kupon használható fel, de bármennyi vásárolható ajándékba
 • Bármennyi kupont vásárolhatsz barátaidnak, szeretteidnek ajándékba
 • Tanfolyam időpontok:
  egészen 2016. március 31-től - 2016. június 19-ig vannak foglalható időpontok a tanfolyamra, 3 városban van jelen: Budapest (5 helyszínen), Balatonfüred, Pécs. A tanfolyam összes időpontjáról, városok szerint tájékozódhatsz a jelentkezési űrlapon, az alábbi linken: http://www.huszarts.hu/rajziskola/tanfolyamok/

Videó

Leírás

Huszár Arts nemzetközileg is elismert magyar fejlesztésű módszertana alapján

Egy online oktatásban részesültök, így otthon is lehettek, mialatt foglalkoznak Veletek a gyorsabb és intenzívebb fejlődés érdekében + online oktató videókkal és házi feladatokkal kiegészítve tanulhattok otthon is, a tanár kontrollja alatt.

Huszár Arts - Huszár Tonchi

„Egy portré igazi szépsége és egyben varázsa abban rejlik, ahogyan elkészül. Órákon át figyelmet szentelünk a portré alanyának, szeretgetve minden ceruzavonással az arcvonalait, a hajfürtjeit… Az elkészült portré jóval több lesz, mint egy pusztán remek rajz, hiszen a türelem és az odafigyelés alkotja meg.”
(Huszár Tonchi)

Huszár Arts módszertan:

 • Ez az egyedülálló módszertanom a jobb- és a bal agyféltekék szinkronizálására épül, melyet Európa bajnok karate mesterként korábban már sikeresen alkalmaztam az élsportban is.
 • Hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a csupán „pálcika embert” rajzolni tudók mellett nagyon sok festőművész és tetováló mester is elégedettséggel végezte már el a tanfolyamunkat.
 • Ez a módszertan teljesen eltérő és jóval hatékonyabbnak bizonyult a többi jobb agyféltekés iskoláétól, melynek leghitelesebb példái azok a diákjaink, akik korábban már elvégeztek más neves iskolában 4 napos rajztanfolyamokat.
 •  Győződj meg róla te is! Válaszd a LEG-jobb bal agyféltekés rajziskolát 100%-os pénz visszafizetési garanciával!
 • A professzionális és humorban gazdag személyes oktatásaink felszabadult hangulata mellett online oktatással is segítjük a fejlődésed.

Egy portré igazi szépsége és egyben varázsa abban rejlik, ahogyan elkészül. Órákon át figyelmet szentelünk a portré alanyának, szeretgetve minden ceruzavonással az arcvonalait, a hajfürtjeit…

Az elkészült portré jóval több lesz, mint egy pusztán remek rajz, hiszen a türelem és az odafigyelés alkotja meg.

A rendkívül sikeres, nemzetközileg is elismert jobb agyféltekés módszertanán felül, az élő modellről történő rajzolást is megtanítjuk, a Huszár Arts által tovább fejlesztett, egyedi metodika alapján.

Hogyan zajlik az online képzés?

ONLINE oktatás! Ha nincs lehetőséged személyesen részt venni a tanfolyamainkon, akkor az egyedülálló, saját fejlesztésű online oktatás segít neked előcsalogatni a benned rejlő művészt.

Az online oktatás úgy működik, hogy webes felületen keresztül, élő adásban is segítek kiértékelni az e-mailben megkapott házi feladataitokat.  Az online oktatás akkor is rendkívül hasznos és ajánlott, ha a kezdő, vagy a haladó tréningünket választottad. Ilyenkor a személyes oktatásokon felül, értelemszerűen, már magasabb szintű házi feladatokat küldünk neked.  A HUSZÁR ARTS módszertanát áprilistól már Törökországban is tanítják!

Egyre több komplett iskolai osztály hív meg tanítani az iskolájukba. Az 1, ill. 2 napos tanfolyamokon már sikerült azokat a diákokat is fellelkesíteni, akik korábban nem lelték örömüket a rajzolásban.

Huszár Arts módszertan

Komoly sikereket értünk el leukémiás és rákbeteg gyermekek oktatásával is, együttműködve a pécsi Tölösi Péter alapítvánnyal.

A tanfolyamok alapvetően a látásmódot változtatják meg, amely nem csupán a rajztudásunkra hat pozitívan. Az egész környezetünket más szemmel nézzük onnantól fogva, hogy megtanultuk. Könnyebb lesz a nyelvtanulás és jobban tudunk teljesíteni a sportfoglalkozásokon is.

Huszár Arts módszertan

A rajztudás többé nem misztikum! Legyen a Tiétek az élmény amit már több ezren átéltek a kreativitásuk és rajztudásuk drámai fejlődése során!

Vásárlói visszajelzések a Huszár Arts módszertanáról:

FEHÉR ZITA – óvónő (Balatonfüred)
 „Egy kis összehasonlítás: 3 hónappal ezelőtt,egy másik cég tanfolyamán eddig jutottam (bal oldali kép) Most újra lerajzoltam Angelinát, a HUSZÁR ARTS tanfolyama után.” :

Huszár Arts

MEZŐ ANITA
„Kedves Tonchi!

Örülök, hogy részese lehettem egy olyan rajzoktatásnak, ahol a Te segítséged által az ember feltöltődve, újult erővel mehet tovább és érezheti, hogy igenis többre képes az önmagukba vetett hit erősítésével. Jó környezetben, jó hangulatban, jó ember között csak úgy repült az idő és szerintem mindenki nevében „mondhatom”, hogy szívesen tovább részesülnék még az alkotás örömében! Nekem egy régi álmom vált újra igazi úttá és hiszem, hogy bárki aki rálép erre az útra, attól nem vehetik el soha az alkotás örömét és másként fogja látni a világot (Vonalak nélkül, fényekkel és árnyékokkal.) Kívánok további sok sikereket a rajzoktatásokhoz és a Nemzeti Viadalhoz! Köszönöm a segítséget és az odafigyelésed, várom a további képzéseket! Önarcképem:"

Huszár Arts

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Ma megforgattad már
a Szerencsekártyáid?
Ne felejtsd el!
»

5 éves a Diamond Deal

Találd meg a választ a
Kérdések és válaszokban!
»

Nekünk fontos
az elégedettséged!
»

Tudd meg, hogyan
gyűjthetsz DD kreditet!
»

Elakadtál? Segítünk!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.
+36-46/786-840

Tudd meg
hogyan működünk!
»

További ajánlatok

90 perces vadrózsaolajos páros masszázs lazításra …

A test és az érzékek kényeztetése 90 percben! A vadrózsa illóolajos páros masszázzsal az egész testetek ellazul és újra harmóniába kerül a lélekkel! A romantikus hangulatot a Diamond Masszázs Stúdióban (VII. ker.) a lágy zene és a sejtelmes fények teszik teljessé. Ajándékozd meg párodat, szüleidet a varázslatos alkalommal! Vedd meg a páros masszázs kupont csak 8.290 Ft-ért!
76%
33.300 Ft
8.290 Ft
Lejár: 4n17ó50p

6x45 perces vákuum masszázs bérlettel a narancsbőrnek …

Sajnos sok nő életét megkeseríti a fránya narancsbőr, a kis göbök a combon és a fenék részen egyaránt. Létezik azonban egy ősi megoldás, amit előszeretettel ajánlunk figyelmedbe: fájdalommentes, gyors és látványos eredményt lehet elérni a vákuum masszázs segítségével! Mindezt pedig a Diamond Masszázs Stúdió kínálja Neked: 6x45 perces vákuum masszázs bérlet, most csak 10.290 Ft!
68%
31.500 Ft
10.290 Ft
Lejár: 10n17ó50p