New Age exkluzív arckezelés Gigi termékekkel az érett bőr megfiatalítására 2400 Ft (-72%)

Anima Szépségszalon - Fekete Anita | Budapest, XIII. ker.
New Age exkluzív arckezelés Gigi termékekkel az érett bőr megfiatalítására 2400 Ft (-72%)
Bár az igaz, hogy nem kell előrehaladni ahhoz a korban, hogy a bőr fakó, vízhiányos legyen, de a változókor hormonváltozásai a bőrre is jelentős hatással lehetnek, elveszíti nedvességtartalmának jelentős részét, ami pótlására ez a kezeléssorozat különösen alkalmas, visszaadja a bőr rugalmasságát.
Ár:2.400Ft8.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
72% kedvezmény
8.500 Ft
72%
6.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2012.12.29. - 2013.03.29

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Komplex New Age kezelésre érkezel
 • Első lépésben a New Age ampullát masszírozzák be
 • Ezután következik egy arcmasszázs, segítve a hatóanyagok felszívódást, a frissülést
 • A New Age maszk a masszázzsal előkészített bőrbe már könnyebben adja át az értékes, a későbbiekben rugalmasságot adó hatóanyagokat.
 • A maszk levétele, leszedése után ápoló New Age arckrémet visznek fel, s így zárják a kezelést
 • A kezelés kb 60 perces
 • Minden fázist a kozmetikumok teljes felszívódásáig végeznek

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • Bármennyi kupon vásárolható saját célra, és ajándékba is.
 • A kezelés egy négyfázisú, komplex kezelés, ami elsősorban száraz, vízhiányos bőr ápolására szolgál
 • Előzetes egyeztetés szükséges:
  Fekete Anita, 06-70/608-5717
 • A kupon felhasználható 2013.03.29-ig
 • Egyéb információ: www.hugoszepsegszalon.com
 • A szolgáltató elérhetősége: Budapest,1132 Victor Hugó utca 29 ( 1 perc séta a Lehel téri metró megállótól)
 • Nyitva tartás: Hétfőtől, Péntekig 10-20 Szombat: telefonos egyeztetés után

Anima Szépségszalon - Fekete Anita

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 9-20-ig. szo: 10-18-ig
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hegedus Gyula utca 12.

Kuponunk leírása

A száraz, vízhiányos bőr fakó, és sokkal hamarabb lehet ráncos. A kor előrehaladtával az amúgy száraz bőr könnyen még szárazabb lehet, de a normál bőrűek is tapasztalhatnak olyat, hogy hidratálókrémük mind kevesebb hatással bír.
A menopauza okozta drasztikus hormonváltozás az esetek nagy számában szintén a bőr nedvességtartalmának jelentős mértékű csökkenésével jár, és ezt a nedvességet a napi arcápoló már nem minden esetben képes pótolni. Így a bőr veszíthet vízmegkötő képességéből dehidratálttá válhat, és így egyre kevésbé tud ellenállni mind a környezeti hatásoknak, mind az időnek is. A négyfázisú New Age kezelése, amit Gigi termékekkel végeznek, nagy támogatás lehet a bőrnek ebben a kritikus időszakban.

Azzal már nem mondok talán senkinek sem újdonságot, hogy a száraz, vízhiányos bőr sokkal nagyobb mértékben hajlamos a ráncosodásra, mint a megfelelően hidratált, és azt is minden hölgy tudja már, hogy a kiszáradt bőr sokkal kevésbé ellenálló a környezeti hatásoknak is.
Ez pedig a bőr sérülékenységét okozhatja, illetve a nedvességtartalom további csökkenéséhez vezethet. Sajnos a változókor hatalmas hormonváltozása azok bőrének szárazzá válást is okozhatja, akiknek addig ilyen problémájuk nem volt. Bőrük elveszíti nedvességtartalmának jelentős részét, könnyebben ráncosodik, és sérülékenyebbé válik. És azt is sokan tapasztalhatják, hogy a jól megszokott arckrémük sem sokat segít, akkor sem, ha azt naponta többször is felviszik. Nincs megoldás? De van, nem kell beletörődni ebbe az állapotba, hiszen a New Age kezeléssel jelentősen javítható a kialakult állapot, és az arc visszanyerheti korábbi ragyogását, fényét. Mintha nem is jött volna a változókor…

Fekete Anita a Hugo szépségszalonban a Gigi termékekkel végzett négyfázisú kezelést ajánlja, amivel visszaadható a bőr elveszített nedvességtartalma. Anita minden bizonnyal azért a Gigi termékeket használja, és ajánlja, hiszen ezek a termékek természetes eredetű hatóanyagaik révén igen hatásosak, de közben a bőrt kevésbé terhelik meg.
A kezelés természetesen – amennyiben ez szükséges – egy könnyed arctisztítással kezdődik, majd egy New Age ampullát masszíroz be a bőrbe, mintegy előkészítve az arcot a kezelés további részeire. Az ampulla tartalmának felszívódása után a masszázs még nem marad abba, hiszen az arcot elő kell készíteni a maszk felvitelére. A masszázs révén a bőr vérkeringése jelentősen fokozódik, így a felvitt maszk hatóanyagai könnyebben, jobban, és a mélyebb rétegekbe is fel tudnak szívódni. A zárásként felvitt New Age ápolókrém már mintegy rögzíti a bevitt tápanyagokat, és megnyugtatja a bőrt.

És amit nem a krémek, maszkok adnak: az egy óra nyugalom, amikor csak azt érzed, hogy Te vagy a központ, csak veled foglalkoznak. És az a nyugalom, ameddig csak ülsz a maszkkal az arcodon, kikapcsolod a gondolataidat. A masszázs közben élvezed az ápoló kezek által egyidőben tapasztalt felfrissüllést és nyugalmat. A test és a lélek egyszerre újul meg.

De mit is ajánlunk akkor neked: egy teljes, négyfázisú New Age kezelést, a Gigi termékeivel, aminek révén jelentősen javulhat bőröd vízháztartásának állapota, csökkenhetnek a már kialakult ráncok, a továbbiak előbukkanását pedig késleltetheti. És mindezt 8.500 Ft helyett most csak 2.400 Ft-ért, ami 72% engedményt jelent számodra!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 17% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

ULTRA HIFU 4&1-ben alakformáló kezeléssel integethetsz az integető izom, felkar és oldalhurkáknak!
11.900 Ft kupon ár helyett MA csak 9.900 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu