Jótékonysági kupon megvásárlása esetén az általános kuponoktól eltérően, nem tölthetsz le kupont, a befolyt összeget a Diamond Deal Kft. utalja az alapítvány számlájára a nevedben.

Ne az utcát fűtse, szigetelje Dryvittal házát, és élvezze féláron az otthon melegét.

Prikkel Kálmán | Országos
Ne az utcát fűtse, szigetelje Dryvittal házát, és élvezze féláron az otthon melegét.
Ön sem szereti a pénzét az ablakon kiszórni, az utcát sem jó saját pénztárcából fűteni. A megoldás a dryvit szigetelés, aminek munkadíjából most a DiamondDeal alkuja révén Ön 58%-ot megtakaríthat, ami akár az első téli fűtésszámlát is fedezheti! Ajánlatunkkal az eredeti 3500 Ft helyett 1500 Ft-ot fizet négyzetméterenként.
Ár:1.500Ft3.500 Ft
300 Ft foglalóval

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
58% kedvezmény
3.500 Ft
58%
2.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2012.03.12. - 2012.11.01

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A dryvit rendszer jelentősen emelheti a fal hő és hangszigetelési képességét
 • A rendszer tartós, megbízható
 • Szakszerű felhelyezésével jelentős a fűtési költség megtakarítás
 • A beruházás már néhány fűtési idény alatt megtérülhet
 • Kettős hatás: a falak szebbek, és takarékosabbak lesznek
 • A szigeteléssel Ön emeli az ingatlan értékét, és az piacképesebbé is válik
 • A "MEGVESZEM" gomb megnyomása után lehet kiválasztani a szükséges négyzetméter számot, és a rendszer ezt automatikusan megszorozza a négyzetméter árral!
 • Ha az ismerősei, barátai, munkatársai vagy családtagjai közül bárki a közeljövőben tervezi a házának hőszigetelését, mindenképp ossza meg vele ajánlatunkat! Ne maradjon le erről a fantasztikus lehetőségről!
 • Foglalóval történő vásárlás esetén a különbözetet a munka megkezdésekor egy összegben szükséges kiegyenlíteni. Amennyiben ez nem történik meg a kupon érvényét veszti!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

Az ajánlat tartalmazza:

 • Polisztirol táblák felragasztása
 • Dübelezés
 • Üvegszövet hálózása
 • 1,5 –3 mm vékony vakolat felhordása
 • Átlagos családi ház esetén 5 m magasságig az állványozást
 • Anyagszükséglet kalkuláció
 • Igény esetén az anyag beszerzése

Az ajánlat azonban nem tartalmazza:

 • Felmérés kiszállási díja 3.000 Ft, amelyet megrendelés esetén beleszámítunk a munka kiszállási díjába.
 • Anyag költség
 • Homlokzati díszek kialakításának a munkadíja
 • Kedvezményes Kiszállás (egyeztetés után egyéni kiszállási díjat számolunk a cím és négyzetméter (munka nap) függvényében)
 • 5 métertől magasabb épületek állványozása.
 • Anyag kiszállítás ha partnerünknek kell beszerezni.

A kupon igénybevéte előtt egyeztetés szükséges telefonon, vagy emailban:

Telefon:  06/30-504-9115

email: dryvithoszigeteles2012@gmail.com

A kupon felhasználható: 2012. április 01-től 2012. november 01-ig

Prikkel Kálmán

Szolgáltatás helye
Ócsa

Kuponunk leírása

Lassan tovatűnik a tél, a hivatalos fűtési idényből is már alig van vissza. Sokan már készítik a számvetést, mennyibe is került a tél, mennyi pénzt fűtöttek el. Hideg tél volt, ez az összeg minden bizonnyal nem kicsi annak, akiknek nem volt szigetelve a háza. Hiszen szigetelés nélkül a benti meleg javarésze a falakon keresztül könnyedén  elillan, azt is mondhatnánk: az utcát fűtik! A szigetelés nélküli házban élők gyakran tapasztalhatják azt is, a fűtés kikapcsolása után igen rövid időn belül hideg lesz. Lehet tenni ellene?

Igen, hiszen az egyik leggyakoribb homlokzatszigetelési rendszer, a Dryvit megőrzi az otthon melegét, és ezzel jelentősen csökken a fűtésszámla. És a DiamondDeal alkuja révén most a munkadíj 58%-át is megspórolhatja, sőt, akár az anyagbeszerzés gondját is leveszik az Ön válláról!

A Dryvit rendszer a felragasztott és dübelezett szigetelőlapokkal a falak szigetelését javítja, a vastagságától függően akár nagyságrendekkel, míg a ráhúzott vékony vakolat a ház külső megújulását is szolgálja.  A munkák elvégzése után Ön egy küllemében szebb, és takarékosabb házzal rendelkezik majd. S persze azt se felejtsük el, hogy az Ön házának az értéke, és piacképessége is jelentősen emelkedik, hiszen egy takarékosan üzemeltethető ház mindig kelendőbb...

Ha Ön úgy kéri, akkor a megrendelésen túl Önnek semmi dolga nem lesz, partnerünk mindent intéz Ön helyett: helyszínen elvégzi az igényfelmérést, beszerzi az anyagokat (a kiszállítás nem az ajánlat része, de térítés ellenében természetesen megoldható), körbeálványozza a falakat, felragasztja, dübelekkel felfogatja a polisztirol szigetelőlapokat, és természetesen a vakolatot is felviszi. Ha Önnek különleges díszítési kérése van, térítés ellenében annak megvalósításának sincsen akadálya.

Foglaljuk össze: a 3500 Ft helyett 1500 Ft-s munkadíjért partnerünk elvégzi az állványozást, felragasztja a polisztirol lapokat, dübelez, felteszi az üvegszövetet, felviszi a vakolatot. Amennyiben Ön kéri, akkor beszerzi az anyagot is. Ön pedig a megtakarításból fedezheti a következő fűtési idény egy részét, vagy akár elmehet egy nagyobb kirándulásra!

S hogy el ne felejtsük: személyes egysztetés alapján partnerünk további építőipari munkák kivitelezését is vállalja kedvező áron. Ezt előzetesen e-mailben jelezzék és felvesszük a kapcsolatot a vásárlókkal.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Légy Te is Pin Up lány és bújj Marilyn Monroe bőrébe 120 kép erejéig profi fotós előtt!
15.990 Ft kupon ár helyett MA csak 13.590 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu