Jótékonysági kupon megvásárlása esetén az általános kuponoktól eltérően, nem tölthetsz le kupont, a befolyt összeget a Diamond Deal Kft. utalja az alapítvány számlájára a nevedben.

Ne az utcát fűtse, szigetelje Dryvittal házát, és élvezze féláron az otthon melegét.

Prikkel Kálmán | Országos
Ne az utcát fűtse, szigetelje Dryvittal házát, és élvezze féláron az otthon melegét.
Ön sem szereti a pénzét az ablakon kiszórni, az utcát sem jó saját pénztárcából fűteni. A megoldás a dryvit szigetelés, aminek munkadíjából most a DiamondDeal alkuja révén Ön 58%-ot megtakaríthat, ami akár az első téli fűtésszámlát is fedezheti! Ajánlatunkkal az eredeti 3500 Ft helyett 1500 Ft-ot fizet négyzetméterenként.
Ár:1.500Ft3.500 Ft
300 Ft foglalóval

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
58% kedvezmény
3.500 Ft
58%
2.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2012.03.12. - 2012.11.01

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A dryvit rendszer jelentősen emelheti a fal hő és hangszigetelési képességét
 • A rendszer tartós, megbízható
 • Szakszerű felhelyezésével jelentős a fűtési költség megtakarítás
 • A beruházás már néhány fűtési idény alatt megtérülhet
 • Kettős hatás: a falak szebbek, és takarékosabbak lesznek
 • A szigeteléssel Ön emeli az ingatlan értékét, és az piacképesebbé is válik
 • A "MEGVESZEM" gomb megnyomása után lehet kiválasztani a szükséges négyzetméter számot, és a rendszer ezt automatikusan megszorozza a négyzetméter árral!
 • Ha az ismerősei, barátai, munkatársai vagy családtagjai közül bárki a közeljövőben tervezi a házának hőszigetelését, mindenképp ossza meg vele ajánlatunkat! Ne maradjon le erről a fantasztikus lehetőségről!
 • Foglalóval történő vásárlás esetén a különbözetet a munka megkezdésekor egy összegben szükséges kiegyenlíteni. Amennyiben ez nem történik meg a kupon érvényét veszti!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

Az ajánlat tartalmazza:

 • Polisztirol táblák felragasztása
 • Dübelezés
 • Üvegszövet hálózása
 • 1,5 –3 mm vékony vakolat felhordása
 • Átlagos családi ház esetén 5 m magasságig az állványozást
 • Anyagszükséglet kalkuláció
 • Igény esetén az anyag beszerzése

Az ajánlat azonban nem tartalmazza:

 • Felmérés kiszállási díja 3.000 Ft, amelyet megrendelés esetén beleszámítunk a munka kiszállási díjába.
 • Anyag költség
 • Homlokzati díszek kialakításának a munkadíja
 • Kedvezményes Kiszállás (egyeztetés után egyéni kiszállási díjat számolunk a cím és négyzetméter (munka nap) függvényében)
 • 5 métertől magasabb épületek állványozása.
 • Anyag kiszállítás ha partnerünknek kell beszerezni.

A kupon igénybevéte előtt egyeztetés szükséges telefonon, vagy emailban:

Telefon:  06/30-504-9115

email: dryvithoszigeteles2012@gmail.com

A kupon felhasználható: 2012. április 01-től 2012. november 01-ig

Prikkel Kálmán

Szolgáltatás helye
Ócsa

Kuponunk leírása

Lassan tovatűnik a tél, a hivatalos fűtési idényből is már alig van vissza. Sokan már készítik a számvetést, mennyibe is került a tél, mennyi pénzt fűtöttek el. Hideg tél volt, ez az összeg minden bizonnyal nem kicsi annak, akiknek nem volt szigetelve a háza. Hiszen szigetelés nélkül a benti meleg javarésze a falakon keresztül könnyedén  elillan, azt is mondhatnánk: az utcát fűtik! A szigetelés nélküli házban élők gyakran tapasztalhatják azt is, a fűtés kikapcsolása után igen rövid időn belül hideg lesz. Lehet tenni ellene?

Igen, hiszen az egyik leggyakoribb homlokzatszigetelési rendszer, a Dryvit megőrzi az otthon melegét, és ezzel jelentősen csökken a fűtésszámla. És a DiamondDeal alkuja révén most a munkadíj 58%-át is megspórolhatja, sőt, akár az anyagbeszerzés gondját is leveszik az Ön válláról!

A Dryvit rendszer a felragasztott és dübelezett szigetelőlapokkal a falak szigetelését javítja, a vastagságától függően akár nagyságrendekkel, míg a ráhúzott vékony vakolat a ház külső megújulását is szolgálja.  A munkák elvégzése után Ön egy küllemében szebb, és takarékosabb házzal rendelkezik majd. S persze azt se felejtsük el, hogy az Ön házának az értéke, és piacképessége is jelentősen emelkedik, hiszen egy takarékosan üzemeltethető ház mindig kelendőbb...

Ha Ön úgy kéri, akkor a megrendelésen túl Önnek semmi dolga nem lesz, partnerünk mindent intéz Ön helyett: helyszínen elvégzi az igényfelmérést, beszerzi az anyagokat (a kiszállítás nem az ajánlat része, de térítés ellenében természetesen megoldható), körbeálványozza a falakat, felragasztja, dübelekkel felfogatja a polisztirol szigetelőlapokat, és természetesen a vakolatot is felviszi. Ha Önnek különleges díszítési kérése van, térítés ellenében annak megvalósításának sincsen akadálya.

Foglaljuk össze: a 3500 Ft helyett 1500 Ft-s munkadíjért partnerünk elvégzi az állványozást, felragasztja a polisztirol lapokat, dübelez, felteszi az üvegszövetet, felviszi a vakolatot. Amennyiben Ön kéri, akkor beszerzi az anyagot is. Ön pedig a megtakarításból fedezheti a következő fűtési idény egy részét, vagy akár elmehet egy nagyobb kirándulásra!

S hogy el ne felejtsük: személyes egysztetés alapján partnerünk további építőipari munkák kivitelezését is vállalja kedvező áron. Ezt előzetesen e-mailben jelezzék és felvesszük a kapcsolatot a vásárlókkal.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Komplett fényre sötétedő dioptriás szemüveg készítése látásvizsgálattal, választható kerettel
19.990 Ft kupon ár helyett MA csak 16.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu