Sajnos ez az ajánlat már lejárt!
Nagytakarítás! Csillogó KOSZ-MOSZ nélküli otthon, porszemnyi áron!61%

Nagytakarítás! Csillogó KOSZ-MOSZ nélküli otthon, porszemnyi áron!

22.500 Ft Ár: 8.900 Ft
Válogass hasonló ajánlataink közül!
Alapos, teljes körű pipere takarítás akár felújítás, festés után is, választható méretű területre!51%

Alapos, teljes körű pipere takarítás akár felújítás, festés után is, választható méretű területre!

41.700 Ft20.790Ft
Csilli-villi kis lakás! Teljeskörű nagytakarítás 75 nm-es lakásra! 65%

Csilli-villi kis lakás! Teljeskörű nagytakarítás 75 nm-es lakásra!

25.000 Ft8.990Ft
Az összes hasonló ajánlat megtekintése.
Bezár

Nagytakarítás! Csillogó KOSZ-MOSZ nélküli otthon, porszemnyi áron!

LEJÁRT
DD kredit is felhasználható!
22.500 Ft Ár: 8.900 Ft
22.500 Ft
61%
13.600 Ft
Budapest, XIII. ker.
Add ajándékba

A kupont ajándékba is adhatod!
A megveszem gombra kattintva bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupon.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.
Nagytakarítás! Csillogó KOSZ-MOSZ nélküli otthon, porszemnyi áron!

Mi érzés lehet a hétvégét pihenéssel tölteni? Átcsaptak a fejed felett a hullámok? Fáradt vagy? Ha a sarokba nézel, már most tudod hogy az egész hétvégéd takarítással töltheted? Ezzel a fantasztikus ajánlattal, levesszük a terhet a válladról, és hagyjuk hogy a következő hetet is frissen és üdén kezd! Mi eltakarítjuk a KOSZ-MOSZT az otthonodból!

Szolgáltató:

KOSZ-MOSZ Takarítás

Szolgáltatás helye
Budapest
Telefonos egyeztetés alapján
Időpont egyeztetés:

Fontos tudnivalók

 • A kupon maximum 75 nm-es lakás nagyságra érvényes. Ha ennél nagyobb lakásba hívod a csapatunkat, akkor 200 Ft/nm felárat kell fizetned a helyszínen.
 • A takarítás teljes körű, nagytakarítást tartalmaz.
 • Az ajánlat kizárólag Budapest belterületére vonatkozik!
 • Alaptakarítás: Fürdő és WC takarítása, portalanítás és pókháló mentesítés, porszívózás, felmosás + lámpák, lambériák, csempék tisztítása, mikró, hűtő külső tisztítása, ajtók, ajtótokok, kilincsek lemosása, ablaktisztítás. Konnektorok, villanykapcsolók tisztítása.
 • Konyha csempefelület zsírtalanítása, tisztítása és bútorok, konyhagépek külső áttörlése (szükséges a felületek szabaddá tétele, illetve a tűzhely mögötti felület tisztítása felárral történik).
 • A kupon 2016.04.30-ig érvényes.
 • Előzetes időpont egyeztetés a +36 30/976-2290 telefonszámon szükséges.
 • A kupont nem csak saját részre ajándékba is adhatod! Akár meglepheted vele a legkedvesebb családtagod.
 • A kupon nem tartalmazza a tisztítószereket, telefonos egyeztetést követően igény szerint szállítjuk!
 • A kiszállási díjat a kupon NEM tartalmazza.
 • Erősen szennyezett lakás takarításáért cégünk felárat számol fel!
 • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 12 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok e-mailt az időpont előtt minimum 24 órával! Ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül.

Leírás

  Ha szeretnéd, hogy mire hazaérkezel munka után, fáradtan, kimerülten és ragyog a lakásod a tisztaságtól, akkor a mi csapatunk a legjobb választás a számodra. Alaposan, minden részletre figyelve takarítjuk ki lakásod. A fenti ár nem tartalmazza az összes szolgáltatásunkat. Mosunk, teregetünk, vasalunk, igény szerint még a virágaidat is lefürdetjük, meglocsoljuk, rendbe tesszük.

Mit szólnál hozzá, ha most helyetted, egy egész takarító brigád érkezne, felszerelve a takarító eszközökkel és tisztító szerekkel és mindent kipucolna pár óra alatt?! Ez szuper! Nem kell mást tenned, csak megvásárolnod a kupont és már telefonálhatsz is az időpont miatt. A profi takarító csapat házhoz megy és teljes körű nagytakarítást végez el helyetted

A takarítás kiterjed az ablakok és keretek lepucolására, ajtók és keretek letisztítására. Fürdőszoba teljes körű takarítása, ahol a wc kagylót kisúrolják, a mosdókat teljesen kitakarítják, vízkő mentesítik és még a csempéket is lefertőtlenítik, letörlik. Jöhet a konyha, ahol a csempe felület lezsírtalanítják, a konyhagépeket kívülről lepucolják. Még nincs vége, mert még a magas szekrények tetejét is leportalanítják, a fél éve ott lógó pókhálót is leveszik. A bútorokat kívülről lemossák és megfelelő ápolóval is letisztítják. Így lesz a lakásod csilli-villi és a tisztaságtól ragyogó. Cserében neked meg se kellett mozdulnod, nem kellett klóros vízben áztatnod az érzékeny kezeidet, gumikesztyűt húznod, sem tisztítószereket venned… Neked csak a kupont kell megvenned és élvezned, ahogy helyetted egy egész Takarító Brigád dolgozik a lakásod tisztaságán.

A DiamondDeal most újabb ragyogó ajánlattal lepett meg téged. Mit szólnál hozzá, ha helyetted, most egy profi takarító brigád pucolná ki a lakásodat az Ablaktól a WC-ig. Teljes körű nagy lakástakarítás, ablak, ajtó, bútor, fürdőszoba, konyha, csempe tisztítással és zsírtalanítással csak 9.900 Ft-ért.

 

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

 

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Ma megforgattad már
a Szerencsekártyáid?
Ne felejtsd el!
»

5 éves a Diamond Deal

Találd meg a választ a
Kérdések és válaszokban!
»

Nekünk fontos
az elégedettséged!
»

Tudd meg, hogyan
gyűjthetsz DD kreditet!
»

Elakadtál? Segítünk!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.
+36-46/786-840

Tudd meg
hogyan működünk!
»

További ajánlatok

Fiatalos és alaposan hidratált arcbőr Thermage II. …

Ne félj az idő vasfogától, sem a káros hatásaitól, készítsd fel megfelelően arcodat a jó időre, és hesegesd el az idő múlásával megjelenő apró ráncokat is a Thermage II arckezeléssel! Válaszd az Chick Boxot (VI. kerület), ahol most nagy kedvezménnyel fiatalodhatsz, vagy meg is lephetsz valakit a kezeléssel! Vásárolj kupont mindössze 2.590 Ft-ért!
92%
30.000 Ft
2.590 Ft
Lejár: 11n7ó46p