Műszempilla helyett, LASH LIFT- szempilla lifting a csodásan ívelt, természetes pillákért!

Nimfa Sziget Szépségcentrum |
Műszempilla helyett, LASH LIFT- szempilla lifting a csodásan ívelt, természetes pillákért!
Sokszor játszottál már a gondolattal, hogy Neked is olyan bűbájos és csillogó tekinteted legyen, mint a modelleknek a tv-ben, de sosem merted kipróbálni a műszempillát? Igaz, hogy ma már teljesen biztonságosak, de a szempilla lifting a saját pilláidat emeli meg természetes módon! Az ajánlatot most a Nimfa Sziget Szépségcentrumban (XV. kerület) veheted igénybe és csak 2.790 Ft!
Ár:2.790Ft9.500 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
71% kedvezmény
9.500 Ft
71%
6.710 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon lejár: 13 nap múlva.
A kupon beváltható:
2017.01.18. - 2017.04.13

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: szempilla lifting, vagyis szempilla emelés. 
 • A szempilla lifting egy olyan eljárás, ami a szempillákat a szempillatőtől emeli meg és ívesen vezeti felfelé a szemöldök irányába. Az eredmény pedig tartós, csodásan ívelt pillák!
 • A kezelés időtartama kb 45 perc! 
 • Az eredmény sokkal természetesebbnek hat, mint a műszempilla, ráadásul a szálak szerkezete sem károsodik, a pilláid ugyanolyan selymesek és simák maradnak!
 • A formázáshoz használt anyag egyáltalán nem tartalmaz allergéneket, így azoknak is jó választás, akik nem viselhetnek műszempillát.
 • A tartósság pedig garantált, ugyanis közel 2 hónapig élvezheted a csodásan ívelt pilláidat! 
 • A kupon felhasználható 2017. április 13-ig előzetes időpontfoglalás után.
 • Előzetes időpontfoglalás szükséges amit regisztrációt követően az alábbi linken tudsz megtenni:
  http://ipl-szortelenites.hu/idopontfoglalas/
 • A kupon saját célra és ajándékba is korlátlan számban megvásárolható. Több terület tetoválására vehetsz több kupont!
 • Időpont lemondása vagy módosítása 24 órával a megbeszélt időpont előtt lehetséges. Ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. A szolgáltató maximum 10 perc késést tud elfogadni. Kérünk, hogy figyelj oda a pontos érkezésre is!

Nimfa Sziget Szépségcentrum

Szolgáltatás helye
1155 Budapest Wisocky utca 29

Kuponunk leírása

LASH LIFT - szempilla lifting!

A Lash Lift egy forradalmian új technológia, amivel a saját szempilláink dúsabbnak, hosszabbnak hatnak és gyönyörűen íveltek lesznek.

A Lash Lift technika 

A szempilla lifting egy olyan eljárás, ami a szempillákat a szempillatőtől emeli meg és ívesen vezeti felfelé a szemöldök irányába. Az eredmény pedig tartós szempilla emelés!

Ez az eljárás nemcsak biztonságot, de néhány felbecsülhetetlen, nyugodt reggeli pillanatot is jelent, hiszen 8 héten keresztül nem lesz gondod a pilláid formázására! Azért ez milyen klassz, nem? A lifting a tövénél fogva emeli meg a pilláidat, így azok hihetetlenül íveltek és látványosak lesznek. Az eredmény sokkal természetesebbnek hat, mint a műszempilla, ráadásul a szálak szerkezete sem károsodik, a pilláid ugyanolyan selymesek és simák maradnak!  A formázáshoz használt anyag egyáltalán nem tartalmaz allergéneket, így azoknak is jó választás, akik nem viselhetnek műszempillát. Az ívek kb 2 hónapon keresztül tökéletesek maradnak, nem árt nekik se a strand, se a szemfesték, de még az olajos sminklemosó sem. A különleges alkalmakra pedig spirállal igazán drámaivá teheted a tekintetedet, hétköznapokon pedig akár a szemfestést ki is hagyhatod.

Előnyei közé tartozik az is, hogy egyszerű – kb 45 perc alatt elkészíthető és azonnali látványos eredményt nyújt!A Lash Lift egy olyan kezelés, ami megkönnyíti a mindennapokat és a kiemelt tekintet által ragyogóvá teszi az egész arcot!

A Nimfa Sziget Szépségcentrum igényes, kellemes környezetben vár Téged is!

Nimfa Szépségszalon belső

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj bárhol, bármikor a mobilodról is.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól!  Lájk :)!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu