Munka progresszív szemüveg készítése szemvizsgálattal, tokkal, törlőkendővel, műhelyköltséggel!

Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
DD kredit is felhasználható!
66.630 Ft Ár: 25.990 Ft
66.630 Ft
61%
40.640 Ft
Budapest, XII. ker.
Lejár: 2 n 18 ó 23 p 
Add ajándékba

A kupont ajándékba is adhatod!
A megveszem gombra kattintva bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupon.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.
Munka progresszív szemüveg készítése szemvizsgálattal, tokkal, törlőkendővel, műhelyköltséggel!

Óvd szemeid egészségét a bifokális és multifokális lencséket leváltó, tökéletes minőséget képviselő munka progresszív szemüveggel! Tökéletes látásélmény beltéri használat során, s ehhez szemvizsgálatot is biztosít a Premium Vision Optika (XII. kerület), ahogy a szemüvegkészítést és a kiegészítőket is állják, ha megvásárolod kuponunkat! Kattints, és vedd meg most csupán 25.990 Ft-ért!

Szolgáltató:

Premium Vision Optika

Cím:
1125 Budapest, Kútvölgyi út 4. II. em
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00

Fontos tudnivalók

 • A kupon komplett munka progresszív lencsés szemüvegkészítést tartalmaz szemvizsgálattal, divatos szemüvegkerettel, tokkal, törlőkendővel és műhelyköltséggel.
 • A kupon egy db szemüveg elkészítését tartalmazza.
 • A szemvizsgálat eredményét írásban is kézhez kapod!
 • A minőségi műanyag munka progresszív szemüveglencse karc és tükröződésmentes felületkezelést kap.
 • Széles kínálatból választhatsz számodra megfelelő szemüvegkeretet. 
 • Dioptriatartomány: +8.00 / -8.00   sph cyl 4.00  össztörőértékig.
 • Ajánlott irodában, számítógép előtt dolgozóknak, csak beltéri használatra.
 • A kupon 2017. január 4-ig használható fel.
 • Egy személy bármennyi kupont vásárolhat, egy szemüveghez egy kupont lehet felhasználni.
 • A kupon felhasználásához jelentkezz be szemvizsgálatra és add meg kuponkódod a +36-20/502-0230 telefonszámon nyitva tartási időn belül. A rendelés ideje kedd 14:00-19:00, csütörtök 9:00-13:00.
 • További információkat emailben kérhetsz, de szemvizsgálat során is tájékoztatnak a továbbiakról.
 • A kedvezményes áron megvásárolható kupon a következőeket tartalmazza: lencse  19.820 x 2 = 39.640 Ft  keret 18.990 Ft  műhelyköltség  3.000 Ft  szemvizsgálat  5.000 Ft. + ajándék tok és törlőkendő.

 

Leírás

Biztosan felkészültél az irodai számítógépes munkavégzésre? 

Az irodai munka nincs jó hatással az emberekre, ez kijelenthető! A legtöbben nem figyelnek a helyes tartásra, hogy napközben néha felálljanak nyújtózzanak, mozogjanak pár percet, de a szemüket sem pihentetik, tornáztatják eleget.

Pedig nagyon kedvezőtlen hatásokkal jár, ha huzamos ideig bámulunk magunk elé 30-40 centiméterre. Ha a nyugalmi helyzetből tartósan kibillentjük szemeinket, mint amikor pl. egy számítógép monitorára tekintünk, akkor látószervünket folyamatosan alkalmazkodásra kényszerítjük. Ez pihenőidő nélkül nagyon fárasztó! Romlik a fókuszálás, a távollátás, de akár fejfájás, szemviszketés is jelentkezhet.

Napjainkban sokan szemüvegre szorulnak emiatt, és sokaknak ráadásul két szemüveg kell, hogy közelre és távolabbra is jól lássanak. A két szemüveg problémáját korábban a bumfordi bifokális lencsékkel küszöbölték ki, amelyeken éles határvonallal különült el a közel- és távollátó rész. Mára viszont a technika odáig fejődött, hogy progresszív lencsékkel már nincs éles határvonal, szép átmenettel segíti a szemet az alkalmazkodáshoz a szemüveg a távollátó és a közellátó rész között is.

,munka progresszív lencse, szemüveg, szemüvegkeret, szemüveg készítés, törlőkendő, tok, akció, kupon, premium

Ezekről a lencsékről már meg sem mondanánk ránézésre, hogy annyit tudnak, mint a bifokálisak. Sem éles elhatároló vonal, sem túl nagy lencsevastagság, tényleg olyan, mint egy normál szemüveg. Viszont a finom átmenettel pihentetik a szemet az átváltásoknál, csökkentik a szemfáradtságot, és tökéletes, természetes látást biztosítanak.

Most a szemvizsgálattól kezdve a szemüveg kézhez vételéig segít neked a Premium Vision Optika, hogy megtaláld a számodra tökéletes munka progresszív szemüveget, amellyel nagy teher kerül le szemeidről munka közben. És hogy ne csak a látásodra, hanem a látványodra is ügyeljenek, közel 180 szemüvegkeret közül választhatod majd ki a számodra tetszőt! Akármilyen keretet szeretnél, találsz majd olyat, ami illik hozzád! Új munka progresszív lencséd pedig karc és tükröződésmentes bevonattal készül el, hogy hosszú időn át tökéletes látásélményt nyújtson számodra beltéri használat esetén.

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék: törlőkendő és szemüvegtok!

Ajánlatunkkal most szemeid egészségét igyekszünk szem előtt tartani! Válassz a Premium Vision Optika nagy kínálatából egy tetszetős keretet, és bele egy pár minőségi munka progresszív lencsét készítenek neked alapos szemvizsgálat eredményei alapján. Mindezt most nagy kedvezménnyel, ha megvásárolod kuponunkat a megveszem gombra kattintva!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon, és legyél te is a gyémánt tagja közösségünknek, hiszen már több, mint 300.000-en minket választottak! Lájk :)

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Ma megforgattad már
a Szerencsekártyáid?
Ne felejtsd el!
»

5 éves a Diamond Deal

Találd meg a választ a
Kérdések és válaszokban!
»

Nekünk fontos
az elégedettséged!
»

Tudd meg, hogyan
gyűjthetsz DD kreditet!
»

Elakadtál? Segítünk!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.
+36-46/786-840

Tudd meg
hogyan működünk!
»

További ajánlatok