Mosolyogj bátran a világra! Komplex fogászati kezelés 1 fő részére az Empátia Dent-ben!

Empátia Dent | Budapest, V. ker.
Mosolyogj bátran a világra! Komplex fogászati kezelés 1 fő részére az Empátia Dent-ben!
A gyönyörű és magabiztos mosoly nagy ajándék! Őszinteségét azonban rögtön elveszíti, amikor beüt a baj és fájni kezdenek fogaink. Ugye, te sem szereted ezt az érzést? Tegyél ellene, de a legjobb, ha inkább megelőzöd a problémákat! Az Empátia Dent (V. ker.) ajánlata egy komplex fogászati kezelés, amiből Te választod ki, amire a legnagyobb szükséged van! Vedd meg most 4.990 Ft-ért!
Ár: 4.990 Ft 28.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
83% kedvezmény
28.000 Ft
83%
23.010 Ft
  Add ajándékba

A kupont ajándékba is adhatod!

A megveszem gombra kattintva bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupon.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.11.09. - 2017.02.09.

Kupon fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: komplex fogászati kezelés - fogkő eltávolítás, szájhigiéniás kezelés, góckutatás, fehérítő hatású polírozás, digitális panorámaröntgen és orvosi konzultáció - egy fő részére
  • A kezelés hossza körülbelül 45 perc.
  • További kezelések esetén a kupon ára levásárolható! Pl. ha valaki plusz szolgáltatást vesz igénybe , akkor a kezelés árából leszámolják a kupon árát (egyszeri alkalommal vehető igénybe!)
  • Profi fogászati szakemberek várják jelentkezésed, akik minden megtesznek azért, hogy megelégedve lépj ki a rendelőből.
  • A kupon beváltása 2017. február 9-ig lehetséges!
  • Előzetes időpont egyeztetés szükséges, amit a következő telefonszámon tudsz megtenni: +36-30/975-6598
  • Egy személy saját célra egy kupont használhat fel, ajándékba korlátlan számú kupont adhat!
  • A kuponodat vidd magaddal, vagy diktáld be a kuponkódod az előzetes telefonos időpont egyeztetésekor a szolgáltatónak.
  • A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak az alábbi ajánlatra érvényes.
  • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

Empátia Dent

Szolgáltatás helye
1056 Budapest, Irányi utca 21-23. I.em.2.

Leírás

Kis túlzással, de igaz, hogy addig vagyunk egészségesek, amíg fel nem keressük az orvost. Ez a fogorvosra is érvényes, a székében ülve semmi nem marad rejtve. Ezt persze nem rémisztgetésnek szántuk, de egy átfogó fogászati vizsgálattal mindennek elejét vehetjük.

Nem érdemes tehát halogatni a látogatást, annál is inkább, mert egy-egy fogászati kezelés során több más, az egészségünkre szintén hatással lévő probléma is kiderülhet. Nem is gondolnád, fogaid egészsége mennyire képes befolyásolni a betegségek kialakulását!

Na, jó, most már tényleg befejeztük a riogatást, inkább csak egyet tanácsolunk: élj ajánlatunkkal és keresd fel az Empátia Dent-et!

empátia dent, komplex fogászati kezelés,fogkő eltávolítás, góckutatás, orvos, fogászat,kupon,akció

A fogászati központ szakorvosai ugyanis a lehető legtöbb, és legalaposabb vizsgálatokkal várnak, hogy segítsenek a gondok megoldásában vagy éppen a prevencióban. Legyen szó egy egyszerű fogkő eltávolításról, egy húzásról, szájhigiéniás kezelésről, góckutatásról vagy fehérítő hatású polírozásról. Lehetőség van digitális panorámaröntgen készítésére is, aminek a képét és a kiértékelését e-mailben kaphatod meg. A kezelés természetesen egy ingyenes orvosi konzultációt is magában foglal, ahol a szakorvossal meg tudjátok beszélni, ha esetlegesen további alkalmak szükségesek.
Hidd el, hogy nagyon kifizetődő odafigyelni fogaid egészségére! A ragyogó, magabiztos és őszinte mosoly csodákra képes a mindennapokban és a társas kapcsolatokban is!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu