Mindent egy lapra tettünk fel! Kombinált masszázscsomag, 10.000 Ft! Mert megérdemled!

Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
Mindent egy lapra tettünk fel! Kombinált masszázscsomag, 10.000 Ft! Mert megérdemled!
S.O.S! Egy siker „csomag” közeledik! Fejeket behúzni, mivel egy hátakat, lábakat és érzékszerveket kényeztető kombináció érkezik. Kleopátrát megidézzük, testrészeid megmozgatjuk, szépségedet kiemeljük! Mindezt csak és kizáróan 10.000 Ft-ért!
Ár:10.000Ft28.500 Ft
5.000 Ft foglalóval

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
65% kedvezmény
28.500 Ft
65%
18.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2012.12.12. - 2013.03.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon nem csupán egy masszázsra, hanem egy egész csomagra való szépséggel és felfrissüléssel válik igazán kombinálttá.
 • Tartalma: 
  1 db Kleopátra szépsége - tejes-vaníliás masszázs 60 percben, arcmaszk,
  1 db Arc-fej masszázs 25 percig,
  1 db hátmasszázs 30 percig,
  1 db talpmasszázs 20 percig
  1 alkalom fülgyertyázás.
 • Minden korosztály számára ajánljuk, hiszen az egészség kortól és nemtől függetlenül mindenkinek kijár!
 • Nem kell minden kezelést egy időben igénybe venned! A te bérleted, a te ritmusod, mi alkalmazkodunk hozzád!
 • Ha csak egy-két ajánlat fogott meg a \"kombinált szettből\", akkor lehetőséged van elajándékozni a többit, akinek csak szeretnéd.
 • Közel két óra odafigyeléssel, megismerheted milyen az, amikor minden stressztől, fájdalomtól megszabadulhatsz.
 • A kupont 2013.03.31-ig lehet bérletre váltani.
 • Ezt a kupont \"Foglalóval\" is meg tudod vásárolni, most csupán 5.000 Ft-ért! A különbözetet ami 5.000 Ft pedig személyesen, a kupon felhasználásakor kell kifizetned a Szolgáltatónál!
 • A szolgáltatónál a különbözetet az általa elfogadott bármilyen fizetőeszközzel kiegyenlítheted. További információk: \"Fontos tudnivalók\" szakaszban.
 • A szolgáltatás helye:  1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A kupon 65 %-os kedvezménnyel vásárolható meg.
  Így 10.000 Ft-ért egy többfunkciós bérlet boldog tulajdonosa lehetsz.
 • A bérletet úgy veheted igénybe, hogy megveszed a weboldalon a kupont és majd az első alkalommal írják át azt neked egy bérletre.
 • Ha úgy érzed neked csak az egyik szolgáltatás kell, de anyukádnak vagy párodnak pont jól jönne a másik, akkor csak egyeztetned kell a DiamondDeal Masszázs Stúdióval és már is átruházzuk a bérleted egyik, másik szolgáltatását.
 • Bármennyi kupon vásárolható saját részre és ajándékba.
 • Mielőtt betoppannál a kuponnal a szalonba, egyeztess időpontot telefonon vagy emailben!
  Telefon: +36/70-244-4373
  E-mail:masszazsbudapest@gmail.com
 • A meghirdetett kupon más akcióval nem vonható össze!
 • Az első időpont alkalmával a vásárló kap egy bérletet és a többi kezelést a beváltást követő hat hónapon belül vehetitek igénybe, vagy oda is ajándékozhatjátok szeretteiteknek
 • Időpont lemondás - módosítás:
  A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ha nem értek el minket telefonon küldjetek smst vagy írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával!Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik.Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Max. 10 perces késést tudunkelfogadni. Köszönjük a megértéseteket!
 • Nyitva tartás és további információk a www.masszazs-budapest.hu weboldalon
 • Elfogadott fizető eszköz: Készpénz,  K&H-MKB-OTP Szép kártya
 • SZÉP Kártya elfogadás: Igőpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezzétek a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzitek előre akkor csak készpénzt áll módunkban elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Diamond Masszázs Stúdió

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!

Videó

Kuponunk leírása

Neked egy igazán ütés kombináció kell! Megalkottuk a masszázscsomagunkat, melynek részét képezi a kényeztetés, az ellazulás és az egészség megőrzése. Fogadjunk nem is gondoltad volna, hogy egy masszázsnak milyen szerepe lehet az immunrendszered erősítésében? Pedig bizonyított tény, hogy nem csupán serkenti a vérkeringést, hanem segít a letapadt izmok helyre tételében, általa pedig kiküszöbölhető a nem kívánt baktériumok és betegségek lerakodása. Látod? Akár ilyen kellemesen is felveheted a harcod, az „idegen betolakodókkal” szemben!

De nem csupán védekező képességedet erősítheted, ha a mostani szenzációsan kedvezményes kuponunk megvásárlása mellett teszed le a voksod! Tetőtől-talpig rendbe hozhatod magad a kombinált masszázsajánlatuk révén. Hogyan képzeljük ezt? A csomag, még Nyilas Misi pakkjától is értékesebb! – Na jó, ez utóbbit csak feltételezni tudom! – Íme, a DiamondDeal matematikai képlete:  1 db Kleopátra szépsége - tejes-vaníliás masszázs 60 percben,  arcmaszk, 1 db Arc-fej masszázs 25 percig, 1db hátmasszázs 30 percig, 1 db talpmasszázs 20 percig és 1 alkalom fülgyertyázás. Akkor lássuk hogyan is áll össze ez a roppant egyszerű egyenlet!

Tejes-vaníliás masszázs, ahol két ősidők óta használt alapanyag fejti ki jótékony hatását a bőrödön, antibakterizálva a bőrfelületet, eltávolítva a feleslegessé vált hámsejteket, megfiatalítva a tested, minek köszönhetően visszanyerheted bőröd nedvességtartalmát.

Arc-fejmasszázs, a legfőbb pontokat érintik, így lazítva el a csomópontok görcsösségét. Egész nap ülünk a monitor előtt, robotolunk a munkahelyen, s az esetek döntő többségében észre sem vesszük mennyire beáll a nyakunk, melynek „köszönhetően” fejfájásra kezdünk panaszkodni. Masszázsunk révén úgy érezheted, képes vagy mosolyogni, amit pedig vitaminokban gazdag arcmaszkunknak köszönhetően még szívesebben és gyakrabban fogsz tenni.

Mi is maradt még? Hát a hátmasszázs, mely a gerincoszlop melletti letapadt izmokat segít ellazítani, újra fájdalommentessé téve a mindennapi mozdulatokat. S valld be, nem utolsó szempont, ha nem kell minden egyes cipőfűzésnél egy „jaj” szócskát elejtened.

A talpmasszázs és fülgyertyázás már csak hab a tortán. A talpunk van a legközvetlenebb összeköttetésben az összes létfontosságú szervünkkel. Ezzel a masszázsformával számos belső szervi betegségre panaszkodó páciens nyerte már vissza régi életét. Fontos, hogy a megfelelő pontokra helyezzék a hangsúlyt, aprólékos még is erőteljes nyomással kiváltva a kívánt hatást.

A fülgyertyázás? Nem kell semmilyen extrém dologra gondolni. Itt is évezredes tapasztalatokon alapszik a folyamat. A fülgyertya működésének lényege, hogy egy kúp alakú eszközzel jutnak el a fül belső részéhez. Itt egy füstgomolyag fog keletkeznek a használt anyagtól, ami pedig lefelé halad a gyertyában és így beszűrődik a fülbe. Az örvény hatására egy felfelé ható húzóerő lép működésbe. A meleg füst pedig felpuhítja és ellazítja a fül belső falait, fellazítva az ott lerakódott fülzsírt. A fülzsír a gyertya falára rakódik le, így tudják eltávolítani azt, megszűntetve a kellemetlen panaszokat!

Most pedig mondjuk vissza, mit tanultunk a képlettel! Az egyenlet első oldalán állsz te a kuponnal, a másik oldalán pedig az ajánlatunk, vagyis 1 db Kleopátra szépsége - tejes-vaníliás masszázs 60 percben,  arcmaszk, 1 db Arc-fej masszázs 25 percig, 1db hátmasszázs 30 percig, 1 db talpmasszázs 20 percig és 1 alkalom fülgyertyázás. De mi lehet a megoldás? Segítünk! A kedvezményes kupon értéke, mely egyenlővé teszi az egyenletet 10.000 Ft. Eredeti ára 28.500 Ft! Kiszámoltad a kedvezményt is? Ellenőrizzük: 65% lett! Ha te is mosolyogsz, akkor már ötöst kaptál, hiszen olyan ügyes voltál, hogy beszereztél egy ilyen kupont!

 • Ezt a kupont "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 5.000 Ft-ért! A különbözetet ami 5.000 Ft pedig személyesen, a kupon felhasználásakor kell kifizetned a Szolgáltatónál!
 • A Szolgáltatónál a különbözetet az általa elfogadott bármilyen fizető eszközzel kiegyenlíthated!
 • A Diamond Masszázs Stúdióban elfogadott fizető eszköz: Készpénz, K&H-MKB-OTP Szép kártya

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 24% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

6 alkalmas 24 részes narancsbőr kezelés lipolézerrel, testtekercseléssel, vibrációs tréninggel!
11.900 Ft kupon ár helyett MA csak 8.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu