Mélybarnítós időkorlát nélküli szoláriumbérlet 10 alkalomra 10000 Ft helyett 3000 Ft-ért.

Beauty Angel Szépségszalon | Budapest, XVI. ker.
Mélybarnítós időkorlát nélküli szoláriumbérlet 10 alkalomra 10000 Ft helyett 3000 Ft-ért.
A téli napfényhiány sokaknak sápadtságot hoz magával. A nyári barnaság már a múlté, pedig most van a farsangi szezon, és Te nem Hófehérkeként akarsz megjelenni? Barnaság és napsütötte egészséges szín a télben is! És ezért még a trópusokra sem kell elutaznod! 10 alkalmas szolárium bérlet 70% engedménnyel!
Ár:3.000Ft10.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
70% kedvezmény
10.000 Ft
70%
7.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.01.17. - 2013.04.15

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.
 • Profi csapathoz, exkluzív környezetbe érkezel.
 • Te döntheted el meddig maradsz egy-egy alkalommal a csövek alatt.
 • Nincs sorban állás, nincs tömeg: rád figyelnek.
 • A fokozatosság elvét a szoláriumozáskor is érdemes figyelembe venni.
 • Fokozottan érzékeny bőrűeknek ajánlatos bőrtápláló krém használata.
 • Egy személy korlátlan számú kupont vásárolhat magának, és ugyanígy nincsen korlátozva az ajándékba vásárolható kuponok száma.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges a 0670/376-01-04 telefonszámon, ahol időpontot is tudsz egyeztetni.
 • Az időpont egyeztetés azért is fontos, hogy valóban várakozási idő nélkül tudd a szoláriumot igénybe venni.
 • A szalon mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető.
 • A szalonban az EU szabványoknak megfelelő mélybarnító csöveket használnak a tartós barnaság érdekében.
 • A kupon 2013. 04. 15-ig váltható be.
 • A szolgáltatóról bővebb info: www.beautyangelszalon.hu

Beauty Angel Szépségszalon

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 10-20-ig
Szolgáltatás helye
1163 Budapest, Timur utca 53.

Kuponunk leírása

Tél. Bár a hó – ha van – fényessé teheti a napokat, de a nap csak nagyon ritka, és rövid idejű vendég, s így a nyáron megszerzett barnaságod szépen lassan, de biztosan elkopik. Hol van már a csokoládé színed. És hova lett a ragyogó barna arcodból elővillanó mosolyod? Pedig a farsangi szezon, a nagy téli bálszezon közepén járunk, és Neked semmi kedved Hófehérkeként virítani a táncparketten! A trópusokon most könnyű dolgod lenne, csak kifeküdnél napozni... De Pesten? Nos, erre van egy nagyszerű megoldásunk a Számodra: a Beauty Angel Szépségszalon szoláriumbérletével a Te ütemezésed szerint barnulhatsz, nyerheted vissza nyári színedet! Most különösen érdemes kipróbálnod, hiszen egy valódi DiamondDeal áron vásárolhatod meg a tíz alkalmas bérletedet!

Januárban, februárban már akkor is elkophat a nyári barnaság, ha sokat vagy a szabadban, sétálgatsz, túrázol. Hiszen a nap csak rövid ideig süt, és az ereje is csak töredéke a meleg hónapokban megszokottnak. S Te csak fehéredsz, fehéredsz folyamatosan. A trópusokon csak keveseknek adatik meg a téli napozás, így ezért számodra is az egyik kézenfekvő megoldás lehet a szolárium. Persze ehhez meg nem nagyon van kedved, hiszen meg van szabva, meddig maradhatsz a szoliban, no meg azért valljuk be, ahhoz, hogy valóban „jó színe” legyen valakinek, az nem egy két alkalmat jelent, elkél a 10 alkalmas bérlet. Ezt viszont már nem éppen szolíd áron mérik - a legtöbb helyen. De most a DiamondDeal a Beauty Angel szalon jóvoltából mindkét problémára megoldást hoz. Hiszen jelen ajánlatunkban NEM szabják meg előre, hány percet maradhatsz a csövek alatt: ha neked elég a hat perc, akkor addig barnulsz, de ha úgy gondolod, hogy kell a 15 perc, akkor lehetőséged van arra: tovább maradj. S az ár... Több mint kedvező – de ezt a végén újra elmondjuk. Amiatt pedig felesleges aggódnod, hogy esetleg „fáradt” csövek várnak a gépben, hiszen erre a Beauty Angel-ban fokozottan ügyelnek. Nekik az a fontos: Te elégedett legyél. Éppen ezért az EU előírásoknak megfelelő mélybarnító csövekkel szerelték fel a gépeiket.

Tehát, immáron semmi nem állhat annak útjába, hogy legalább már 2-3 hét múlva akár ujjnélküliben jelenhess meg bárhol, akár a munkahelyen, akár egy buliban, egy farsangi bálon. Hogy a barátnőd is éppen olyan tejfehér mint te, mert ő sem tudott napozni? Meg az édesanyád, vagy a nagylányod? Semmi probléma nem lehet, hiszen a Beauty Angel nem korlátozta sem a saját magadnak, sem pedig az ajándékba vehető kuponok számát.

Nos, mit is ajánlunk: egy 10 alkalmas szolárium bérletet, aminél Te határozod meg, meddig maradsz a csövek alatt, természetesen mindezt exkluzív környezetben, profi szakemberekkel. És most ezt az eredeti 10.000 Ft helyett 70% kedvezménnyel mindössze 3.000 Ft-ért kapod meg.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Komplett fényre sötétedő dioptriás szemüveg készítése látásvizsgálattal, választható kerettel
19.990 Ft kupon ár helyett MA csak 16.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu