Melír, fejmasszázs, pakolás, igazítás, mosás, szárítás csak 2390Ft-ért!

Ördögi Szépségszalon | Budapest, IV. ker.
Melír, fejmasszázs, pakolás, igazítás, mosás, szárítás csak 2390Ft-ért!
Az élet maga az örök változás, miért is maradna a hajad állandó - színű, hosszú? Hiszen annyit változtathatsz! A hajad színét, formáját, hosszát, alakját – mindent! Közeledik a nyár, jönnek a nagy elhatározások... Te nem döntesz a külsőd átváltoztatásáról? A frizurád? Egy könnyed vörös, vagy szőke melír? Kis igazítás?
Ár:2.390Ft8.800 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
73% kedvezmény
8.800 Ft
73%
6.410 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.02.18. - 2013.03.30

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon egy alkalom bármilyen hosszúságú haj mosására, pakolásra, hajigazításra, fejmasszázsra és melír-festésre, szárításra szól.
 • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.
 • Profi fodrászok fogadnak.
 • Kiváló minőségű olasz, és amerikai Finish termékekkel ápolják le a hajadat, a típusának megfelelően.
 • A te ízlésednek megfelelő beszárítást kérhetsz, lehet egyenes, hullámos, bármilyen.
 • A melír színének kiválasztását rád bízzák, de tanácsot is kérhetsz. Ne ijedj meg a meghökkentő összeállításoktól sem!
 • A kupont 2013.03.30-ig válthatod be.
 • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A bejelentkezést a következő elérhetőségen tudod megtenni: 06/20-200-3502 Pap Évánál.
 • Bármennyi kupont vásárolhatsz magadnak és ajándékba is.
 • Vásárold meg ajándékba magadnak, szeretteidnek, barátaidnak.
 • A feltüntetett szolgáltatást az Ördögi Szépségszalonban veheted igénybe. Cím: 1043 Budapest, Munkásotthon u. 10-12. (Újpest központ).
 • A szolgáltatóról bővebb info: http://www.ordogiszepsegszalon.hu
 • A szalon mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel jól és könnyen megközelíthető.
 • Nyitva tartás: H-P: 8-20h Szombat: 8-14h.
 • Egy igazi átváltozásra kapsz lehetőséget!

Ördögi Szépségszalon

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 08:00 - 20:00
Szolgáltatás helye
1043 Budapest, Munkásotthon u. 10-12

Kuponunk leírása

Van nagyon sok olyan dolog, ami egy emberen, rajtad sokáig állandónak tűnik. Többek között ilyen a hajad, a frizurád, hiszen ha úgy gondolod, hogy valami jól áll neked, akkor azon nehezen változtatsz. Mert már tetszik a színe, jónak találod a formáját, úgy érzed, ez az igazi hossza, ennél nem kell rövidebb legyen. Így aztán nehezen szánod rá magad a változtatásra, hiszen gondolhatod úgy is: ennél már nem is lehet jobb! Lehet hogy itt lenne már az ideje egy nagyobb változásnak, egy nagy elhatározásnak? Nem kell nagy dologra gondolni, de nem jutott még eszedbe – mondjuk a melír? Vörös, vagy szőke, vagy barna színben? Talán ez az ajánlat most meghozza a kedved, és rászánod magad a váltásra. Mondjuk már a tavaszt is egy megújult külsővel kezded...

A jól megszokott dolgokat az ember nehezen hagyja el. Főleg akkor ha úgy gondolja, hogy az bevált, és ezt a környezete is így igazolja vissza. Mondjuk a hajáról, a frizurájáról. Az persze ilyenkor eszébe sem jut, Neked eszedbe sem jut, hogy mindössze azért nincs visszajelzés, hogy ez már nem az igazi, mert a barátnők, haverok már beletörődtek: Te ilyen vagy. Pedig lehet ők is azt gondolják: lehetnél egy kicsit színesebb, merészebb...

Na de miért is ne tudnál Te is változtatni? Gondolj csak bele: itt a tavasz, a nagy elhatározások időszaka. Te szoktál ilyenkor ígéreteket tenni? Nem? Itt az ideje!

Hiszen most az ajánlatunkkal igen könnyen kitörhetsz a megszokás unalmából, kicsit feldobhatod magad, a hangulatod, és a környezeted, barátaid is biztosan felkapják majd a fejüket. De mire is? Amikor meglátnak majd Téged, a megújult frizuráddal, a loboncodból előbukkanó melír-fürtöket.

Mert ha már elfogadod az ajánlatunkat – és miért ne fogadnád el? – akkor a szalonban a hajad teljes gondoskodást kap. Minőségi samponnal, természetesen a hajadhoz illővel mossák, és ápoló pakolással látják el, hogy úgy ragyogjon, ahogyan Te azt szereted. A pakolás a hajadat ápolja, a fejmasszázs pedig nem csak a fejbőrödet frissíti, de a gondolataidra is kedvező hatással bír.

Igazíttatnál egy "kicsit" a frizurádon? Kilóg egy-két tincs? Nem gond, csitt-csatt, kis vágás, és már úgy is néz ki, ahogyan te azt látni szeretnéd. Az csak természetes, hogy a beszárítás során ügyelnek arra, hogy a forma igazodjon egyéniségedhez.

No de: ha már teljes ápolást kap a fejed, a hajkoronád, akkor nem férne ide még be egy kis melír is? Dehogynem! És most elengedheted a fantáziádat is! Hiszen ki írja elő, hogy egy barna hajban csak szőke melír lehet? Miért is ne lehetne vörös, ha Te azt szeretnél! Törj ki az átlagból, mutasd meg az egyéniségedet: Most itt az alkalom!

Tehát, akkor a hajkoronád teljes ápolása, mosás, hajpakolás, fejmasszázs, beszárítás – és az egyéniségedet legjobban tükröző melírcsíkok most az ajánlatunk. Mindez az eredeti 8800 Ft helyett 73% engedménnyel 2390Ft-ért vásárolható most meg. Akár ajándékba is!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 24% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

6 alkalmas 24 részes narancsbőr kezelés lipolézerrel, testtekercseléssel, vibrációs tréninggel!
11.900 Ft kupon ár helyett MA csak 8.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu