Mátrix Essentials 5+Protopac Treatment Proteines hajszerkezet javítás, 2.990 Ft

Livehair - Némethné Város Judit | Budapest, I. ker.
Mátrix Essentials 5+Protopac Treatment Proteines hajszerkezet javítás, 2.990 Ft
A haj az időjárás viszontagságai között, és a napi igénybevétel mellett is folyamatosan öregedhet, veszíthet fényéből. Ha rendszeresen festik, dauerolják, vagy besütik, akkor ez a folyamat fokozódhat, vagy gyorsulhat. Egy extra tápanyag utánpótlás szó szerint megújíthatja, visszatérhet a fénye, újjáépülhet!
Ár:2.990Ft15.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
81% kedvezmény
15.000 Ft
81%
12.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.06.18. - 2013.08.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kezelés egylépcsős hajszerkezet javítást tartalmaz, Matrix Essentials termékekkel. Ajánlott:
 • Gyakran festett, szőkített, melírozott hajra.
 • Gyakran magas hőhatásnak (besütés, vasalás) kitett hajra.
 • A hajápoló anyagokat pakolással juttatják be a hajba, majd hőhatással aktiválják azokat.
 • A hatás akár 4-6 hétig tarthat: a haj szerkezete regenerálódik, vastagabb, fényesebb lesz, ellenállóbbá válik, színe természetesebbnek hat.
 • A hatás a kezelés után azonnal látható.
 • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges.
 • A kupon 2013.08.31-ig váltható be.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A bejelentkezést a következő elérhetőségen tudod megtenni: 06/20/662-6689.
 • A kupon felhasználható a Némethné Város Judit-nál, Budapesten.
 • Az ajánlat nem összevonható más akciókkal.
 • A szalon könnyen megközelíthető, a Batthyány tértől kb 5 perc séta, személygépkocsival a Széna tértől a Hattyú utca irányába.
 • Egy személy korlátlan számú kupont vásárolhat magának, és ugyanígy nincsen korlátozva az ajándékba vásárolható kuponok száma.
 • Nyitvatartási idő: H-P: 8-20.

Livehair - Némethné Város Judit

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 10-18 SZ: igény szerint
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Bem József utca 8.

Kuponunk leírása

A nő egyik ékessége a haja, így nem csoda, ha annak alakításával sokat foglalkozik. Gondolom, Te is folyamatosan ügyelsz arra, hogy tökéletesen nézzen ki a hajkoronád, esetleg a frizurádat is gyakran váltogatod? Egyik héten hullámosan, a következőn pedig vasalva hordod? Esetleg a színét is változtatgatod? Most éppen vörös, de lehet egy hét múlva már barna leszel?

Az évszakok, vagy akár a hangulatod változása is hozhat új frizurát. S közben pedig kimész a szmogba, a poros levegő is folyamatosan éri a hajszálaid, így az roncsolódik, elhasználódik. Időnként egy alapos energia utánpótlásra, egy igazi energiabombára.

Most megadhatod a hajadnak mindazt, amire ahhoz van szüksége, hogy újra fényes, és erős legyen, egy igazi proteinbombát dobhatsz le, de itt a bomba nem rombol, hanem épít!

Azzal nem mondunk újdonságot, hogy a haj minden beavatkozás során roncsolódhat. Igénybe veszi minden egyes festés, szőkítés. S roncsolhatja a hajvasalás, a göndörítés éppen úgy, mint a dauer használata. De a hölgyek szeretik a fejükön is a változatosságot, szeretnek gyakran másik frizurában megjelenni. Minden bizonnyal Te is büszkén mutatod meg a barátnőidnek, ha új frizurád van, ha egy új színt próbáltál ki. Ez a rendszeres változtatgatás ahhoz vezethet, hogy a hajad elveszíti a fényét, elvékonyodik, nem lesz tartása. Segítségért kiált a hajad – most ezt adjuk át neked!.

A Mátrix Essentials 5+Protopac Treatment Proteines hajkúra egy különleges eszköz a hajad ápolására, amely koncentráltan juttatja a hatóanyagokat a hajszál belsejébe is. Legfontosabb összetevője a protein, ami újjáépíti a haj szerkezetét, s így az a kezelés után vastagabb, ellenállóbb lesz. A panthenol helyreállítja a haj nedvességtartalmát, és biztosítja a későbbiekben is az egyensúly fenntartását. A haj ezáltal fényesebbé válik, egészségesebb lesz, és jobban ellenáll a napi igénybevételek mellett a különféle beavatkozásoknak is.

Most különösen hasznos lehet az alkalmazása, hiszen amellett, hogy a már elszenvedett károkat kijavítja, a hajat ellenállóvá teszi a fokozódó napsütéssel szemben is, és ne feledjük, hogy nem is olyan sokára már elkezdődik a fürdő-szezon is. A medencék klóros vize pedig szintén nyomot hagyhat a hajadon, de a kúra révén az jobban ellenáll majd a klór roncsoló hatásának.

A kezelés egyszerű, hiszen a felvitt hatóanyag min egy pakolás funkcionál. Hogy meddig kell fent hagyni, az természetesen függ a hajad károsodásától épp úgy, mint annak hosszától. Hőhatással zárják a hajszálakba az értékes hatóanyagokat, aktiválják az értékes összetevőket. 4-6 héten keresztül fejti ki a hatását.

Ha rendszeresen fested, melíroztatod a hajadat, vagy sűrűn teszed ki erősebb hőhatásnak – göndörítés, hajvasalás – akkor a hajszálak szerkezete károsodhat, amit az elvékonyodásuk, fénytelenné válásuk jelez jajkiáltásként. Itt az ideje egy igazi proteinbombának, vedd igénybe ajánlatunkat, a Mátrix Essentials 5+Protopac Treatment Proteines hajkúrát, most az eredeti 15.000 Ft helyett mindössze 2.990 Ft-ért!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 24% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

6 alkalmas 24 részes narancsbőr kezelés lipolézerrel, testtekercseléssel, vibrációs tréninggel!
11.900 Ft kupon ár helyett MA csak 8.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu