Masnik és dobozok nélkül is lehet egy csomag igen értékes. Mégis hogyan? Klikkelj!

Nagy Judith műköröm építő | Budapest, V. ker.
Masnik és dobozok nélkül is lehet egy csomag igen értékes. Mégis hogyan? Klikkelj!
Sokszor vásárolhattatok már tőlünk, egy csokorra való szépséget, de mostani ajánlatunkkal igyekeztünk maximálisan ki is tölteni a „csomagteret”. Éppen ezért 3 értékes szépészeti ajánlatot rejtettünk el a karácsonyra kivitelezett 3in1-ben szépségcsomagunkban. Ha szeretnél tetőtől-talpig átalakulni, s engedni a kényeztetésének, akkor mostani triót felidéző kedvezményünkkel megtaláltunk téged, méghozzá, hogy a „nagyoktól idézzek” leírhatatlanul alacsony áron.
Ár:10.800Ft27.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
60% kedvezmény
27.000 Ft
60%
16.200 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2011.12.01. - 2012.04.30

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A 3in1-ben szépségcsomag ütős, mint egy bomba, sikeres, mint egy híresség és kivételes, mint te.
 • A csomag különlegessége, hogy 3 szolgáltatást rejt magában, így ha ajándékba szánod mondjuk az ünnepekre, az öröm nem dupla, hanem tripla lesz.
 • 3D Xtreme Lashe műszempilla feltétele, esztétikai pedikűr egy gel-lac kezeléssel, valamint a kéz körmeinek gel-lackal történő ápolása jelenteni a 3in1-ben szépségcsomagot.
 • Íme, egy lehetőség, hogy karácsonykor egy olyan ajándékot rejts el a fa alatt, amely során 3szor fogod hallani a köszönöm szót.
 • Egy kupont vásárolhatsz magadnak is és egyet ajándékba is!

Az ajánlat 2012.01.30-ig érvényes, s beváltása előtt telefonos egyeztetés szükséges.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • Ha szeretnél műszempillát, ragyogó körmöket, egészségtől duzzadó lábakat, akkor neked alkudtuk ki a 3in1-ben szépségcsomagunkat.
 • Ajándékozd meg szüleidet, barátaidat, szeretteidet 3 ajándékkal, csak egy csomagba zárva.
 • Vásárold meg, s garantáltan átértelmezed majd a jót, jó helyen mondásunkat. Hiszen mi, minden jót egy helyen adunk most!
 • Egy kupont vásárolhatsz magadnak is és egyet ajándékba is!
 • Az ajánlat következő év 01.30-ig érvényes, beváltása előtt telefonos egyeztetés szükséges.
 • Kitűnő parkolási lehetőség a közelben.
 • Kemenczés Nicole:
  +36/20-960-3844
 • Nagy Judith:
  +36/30-542-0270
 • Szűcs Gabriella:
  +36/20-201-5668

Nagy Judith műköröm építő

Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1053 Budapest, V. kerület, Királyi Pál u. 6.

Kuponunk leírása

Párosan szép az élet? Vagy inkább hárman párban? Mi azt mondjuk erre: 3 az 1-ben! Szerettük volna, hogy az ünnepekhez közeledve, egy olyan ajándékcsomagot adhassunk nektek, melyben több olyan szolgáltatás is szerepel, mely külön-külön is fantasztikus élményt nyújt, de egy csokorba fűzve, valószínűleg még jobban mutat a fa alatt. S ahogy már megszokhattátok, amit mi az alkunk górcsője alá veszünk, az nem távozik hatalmas kedvezmény kialkudása nélkül.

A legújabb ajánlatunk a Trió pakk vagy, ahogy már fent említettük 3in1-ben szépségcsomagunk igazi karácsonyi hangulatot idéz, hiszen nem csak hogy megmelengeti szívünket, de a 3D Xtreme Lashe műszempillával, az esztétikai pedikűrrel és gel-lackozással valamint gel-lac használatával a körmön lehetőséget teremt, hogy az ünnepek alatt, előtt vagy éppen után, rendbe hozzuk külsőnket, és lássuk be, bármikor jól jön egy ilyen segítség! Tegyünk úgy, mint ha már most karácsony lenne, s bontsunk ki a csomagot!

 1. Kemenczés Nicole 3D Xtreme Lashe professzioánlis műszempillahosszabbítás, extra tartós, extra dús, extra vízálló és extra természetes. Bár sokan nem szeretjük a mű dolgokat, de csak kizáróan akkor, ha annak is hatnak. Így hát Nicole műszempillás ajánlatát szerethetjük, hiszen olyan mintha a saját szempillánk lenne, csak éppen sokkal vonzóbb. Még a ragasztástól sem kell tartanod, hiszen bőrbarát anyagokkal dolgozik, így irritáció kizárva.
 2. Szücs Gabriella kéz- és lábápoló azt javasolja, hogy havonta egyszer mindenki szánjon időt a lábára, s ne szégyellje más előtt azt. Esztétikai pedikűrrel várja a csomagot megvásárolt vendégeket, amikor is egy alapos lábfürdő, bőrkeményedés eltávolítása illetve köröm formázás (rövidítés, formázás, tisztítás) szerepel a teendők között. Ha kész pedig jöhet az „i”-re a pont, vagy körömre a gel-lac, mely annyira nagyon tartós, hogy akár 3-4 hétig is megmarad a körmeiden, mindemellett, hogy erősíti is azokat!
 3. Nagy Judith műköröm-építő és manikűrös a kéz körmeinek erősítéséért felelős szakértelmét teszi bele a csomagba, így téve teljessé azt! Mosogatás, takarítás, nehéz mindennapok, egyenlő töredezett, fénytelen körmök. Judit a gel-lac, tápanyagokban gazdag és erősítő körömápoló szolgáltatását teszi hozzá a 3in1-ben ajánlatunkhoz, így pedig visszanyerhetitek a körmeitek ragyogást!

Felmerülhet a kérdés, hogy egy ilyen értékes csomag mennyibe is kerülhet? Megnyugtatunk titeket, hogy most sem fukarkodtunk, mikor a százalék kialkudásán iparkodtunk. Így mostani, 3in1-ben szépségcsomagunk 10.800 Ft-ért, 60 %-os kedvezménnyel vásárolható meg. Eredeti ár: 27.000 Ft. Akkor ugye te is kibontod?

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 17% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

ULTRA HIFU 4&1-ben alakformáló kezeléssel integethetsz az integető izom, felkar és oldalhurkáknak!
11.900 Ft kupon ár helyett MA csak 9.900 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu