Lélekringatás jóslással, hogy megszabadulj a feszültségektől 10.000 Ft helyett 4.500 Ft-ért!

Lélekkapu - Belső Zsuzsanna | Budapest, XIV. ker.
Lélekringatás jóslással, hogy megszabadulj a feszültségektől 10.000 Ft helyett 4.500 Ft-ért!
A lélek egészsége, egyensúlya a test állapotának is az egyik meghatározója, ez ma már köztudott. A lélekringatás az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet-lelket-szellemet stimulálja, beindul a gyógyulási folyamat a fizikai testben, kialakul a hármas egyensúly. S ha ez megvan, a jövővel is bátran szembenézhetsz.
Ár:4.500Ft10.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
10.000 Ft
55%
5.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.03.11. - 2013.05.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kezelést kényelmes ruhádban kapod.
 • A lélekmasszázs, a ringatás ideje kb.60 perc.
 • Ha jóslást is kérsz, a teljes igénybe vett idő mintegy 120-180 perc is lehet.
 • A terapeuta a kezelés idejét a Te igényeidhez igazítja, nem az órát fogja nézni.
 • A jóslás egyiptomi tarot kártyával történik
 • Bármennyi kupon vásárolható.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • Szolgáltató: Belső Zsu, 1085 Budapest József krt 23 mfsz 4 /b.
 • Elérhetőség: Blaha Lujza tértől alig 2 perc gyalog ...
 • A kupon beváltásához előzetes telefonos egyeztetés szükséges.
 • Telefonszám: 06/30-395-5378
 • A kupon beváltható: 2013.05.31-ig.

Lélekkapu - Belső Zsuzsanna

Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Kerepesi út 28.

Kuponunk leírása

Az már nagyon régóta tudott, hogy a lélek, és a test összhangja az egész ember egészségét meghatározza, ha a lélek egyensúlya megbomlik, azt a test is megsínyli. De azt is tapasztalhatta már mindenki, ha a test megbetegszik, akkor elesettek leszünk, hangulatunk megváltozik, és ez nem csak a testi fájdalmak miatt van így. A test és lélek egysége kihat egész életünkre, így annak megteremtése, fenntartása nagyon fontos feladat.

Az Ausztráliából származó Holistic Pulsing vagy Lélekmasszázs egy manuál (kézi) terápia, amely tágabb értelemben véve a masszázsformákhoz tartozik, egy gyengéd, mégis intenzív testorientált lazítási technika. A módszer a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező-és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Ezek az energiák megakadályozzák azt, hogy a test megbetegedjen, illetve felszabadításuk hozzásegíti a szervezetet ahhoz, hogy a már előkerült kór hamarabb leküzdhető legyen.

A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva a kezelt kellemes, mély ellazulást él át. A ritmussal -ami hasonló a szívveréshez -a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz.

Maga a lélekmasszázs nem egy testrészre, nem csak a gondolatainkra, érzéseinkre hathat, hanem egész lényünket, teljes test-lélek-szellem egységét stimulálja, beindítja a gyógyulási folyamatot. Ez a folyamat akkor is elkezdődhet, ha te magad úgy érzed a kezelés előtt: semmi bajod, hiszen nem minden probléma jelentkezik azonnal tünetekkel.

A terapeuták nem gyógyítanak, nem diagnosztizálnak, hanem az egész embert, a testet, a szellemet és a lelket kezelik. Ennek hatására harmóniába kerül a kezelt személy, aminek következtében beindul a gyógyulási folyamat. Ez a módszer intenzíven hat a lelki egyensúly visszaállítására, ezért nevezik Lélekmasszázsnak is. A pulzáló és ringató lágy mozgások hatására aktiválódik a sejtemlékezet, és ennek hatására a sejtek visszatérnek rendeltetésszerű működésükhöz. Így akár már néhány perc alatt teljesen ellazulhatsz. Ennek következtében az energiarendszerben elkezdenek oldódni az áramlást akadályozó blokkok, a fokozódó energiaáramlás következtében a szervek működési készsége javul, az immunrendszer, az öngyógyító képességed felerősödik.

De hogyan is folyik le a kezelés? A terapeuta halk, meditációs zene kíséretében - ahogy Te a masszázs-ágyon fekszel – a csípődnél kezdi a ringatást, majd a láb három pontján – comb, térd, lábszár - , s azután a bokán lefelé haladva a lábujjak felé, a lábfejet lágyan megemelve apró, pulzáló rezgetéssel kerül megmozgatásra, olyan hatással, mintha a kínai hangtál rezgéseit vennéd át. Ezután következik a másik oldal, a kéz kihúzása, és szintén pulzálása, majd azután a meridiánpontok helyreállítása után a napfoltcsakrán fejezi be a terapeuta a kezelést. Illetve annak első részét. Hiszen ezután megtudhatod, hogy a lélekringatás közben mit látott, mit érzett a terapeuta, és ezekből Te sokat megtudhatsz magadról. És közben észre sem vetted, de már el is telt az első óra, vagy akár még több is – attól függ, mennyit tapasztalt a ringatás közben a terapeuta.

S ha ellazultál, a test a lélek egységbe került, miért is ne tudnád meg: mit hozhat a jövő? Az örök titokra, a holnapra derülhet fény, ha a lélekmasszázs után még nem indulsz haza, hanem meghallgatod, mire is számíthatsz! A tarot kártya sok mindenre fényt deríthet a jövődről, de akár magadat is jobban megismerheted a jóslás alatt, különösen, ha figyelembe veszed a ringatás közben tapasztaltakat is. Mert a jóslatot nagyban befolyásolhatja a Te lelked, az, hogy mik kerültek elő a ringatás alatt. Hogy ezek letisztuljanak, ahhoz idő kell. De hidd el, a jövő – és magad – megismerésével eltöltött idő, ami akár másfél óra is lehet, nem elvesztegetett kilencven perc, mert hozzásegíthet a harmóniához, a történések elfogadásához, és ahhoz, hogy semmi ne érjen váratlanul.

Mit is ajánlottunk a számodra? Egy a testi, lelki, szellemi egységet megteremtő lélekringatást, majd azután a jövőd, és önmagad jobb megismerését a kártya segítségével, az eredeti 10.000 Ft helyett most 4.500 Ft-ért.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 14% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

18+ Fedezd fel önmagad! Tantrikus masszázs kizárólag nőknek 60 percben a Nyugatinál!
4.990 Ft kupon ár helyett MA csak 4.290 Ft-ért!

Tombola nyár a DiamondDeal-en

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu