Lélek és stresszoldó masszázs jóslással, hogy megszabadulj a feszültségektől!

Lélekkapu - Belső Zsuzsanna | Budapest, XIV. ker.
Lélek és stresszoldó masszázs jóslással, hogy megszabadulj a feszültségektől!
Stresszoldó és lélekmasszázs ringatással, a megnyugtatás érdekében, ami az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet-lelket-szellemet stimulálja, beindul a gyógyulási folyamat a fizikai testben, kialakul a hármas egyensúly , majd egy kis jóslás egyiptomi tarót kártyával 4.000 Ft-ért.
Ár:4.000Ft10.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
60% kedvezmény
10.000 Ft
60%
6.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.05.27. - 2013.08.15

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kezelést kényelmes ruhádban kapod.
 • A lélekmasszázs, a ringatás ideje kb.30 perc.
 • A tested lenyugszik, a lelked megkapja a választ a kérdéseire.
 • A jóslással együtt, a teljes igénybe vett idő mintegy 90 perc lehet.
 • A jóslás egyiptomi tarot kártyával történik.
 • Bármennyi kupon vásárolható.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • Szolgáltató: Belső Zsu, 1148 Budapest, Kerepesi út 28., 24-es kapucsengő.
 • Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel: M2-es vonalán, a Stadionok megállónál, 1-es villamos.
 • A kupon beváltásához előzetes telefonos egyeztetés szükséges
 • Telefonszám: 06 70 631 5274.
 • A kupon beváltható: 2013.08.15-ig.

Lélekkapu - Belső Zsuzsanna

Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Kerepesi út 28.

Kuponunk leírása

Az már nagyon régóta tudott, hogy a lélek, és a test összhangja az egész ember egészségét meghatározza, ha a lélek egyensúlya megbomlik, azt a test is megsínyli. De azt is tapasztalhatta már mindenki, ha a test megbetegszik, akkor elesettek leszünk, hangulatunk megváltozik, és ez nem csak a testi fájdalmak miatt van így. A test és lélek egysége kihat egész életünkre, így annak megteremtése, fenntartása nagyon fontos feladat.

Az Ausztráliából származó Holistic Pulsing vagy Lélekmasszázs egy manuál (kézi) terápia, amely tágabb értelemben véve a masszázsformákhoz tartozik, egy gyengéd, mégis intenzív testorientált lazítási technika. A módszer a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező-és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Ezek az energiák megakadályozzák azt, hogy a test megbetegedjen, illetve felszabadításuk hozzásegíti a szervezetet ahhoz, hogy a már előkerült kór hamarabb leküzdhető legyen.

A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva a kezelt kellemes, mély ellazulást él át. A ritmussal -ami hasonló a szívveréshez -a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz.

Maga a lélekmasszázs nem egy testrészre, nem csak a gondolatainkra, érzéseinkre hathat, hanem egész lényünket, teljes test-lélek-szellem egységét stimulálja, beindítja a gyógyulási folyamatot. Ez a folyamat akkor is elkezdődhet, ha te magad úgy érzed a kezelés előtt: semmi bajod, hiszen nem minden probléma jelentkezik azonnal tünetekkel.

A terapeuták nem gyógyítanak, nem diagnosztizálnak, hanem az egész embert, a testet, a szellemet és a lelket kezelik. Ennek hatására harmóniába kerül a kezelt személy, aminek következtében beindul a gyógyulási folyamat. Ez a módszer intenzíven hat a lelki egyensúly visszaállítására, ezért nevezik Lélekmasszázsnak is. A pulzáló és ringató lágy mozgások hatására aktiválódik a sejtemlékezet, és ennek hatására a sejtek visszatérnek rendeltetésszerű működésükhöz. Így akár már néhány perc alatt teljesen ellazulhatsz. Ennek következtében az energiarendszerben elkezdenek oldódni az áramlást akadályozó blokkok, a fokozódó energiaáramlás következtében a szervek működési készsége javul, az immunrendszer, az öngyógyító képességed felerősödik.

Kinek is ajánlott különösen ez a kezelés? Mindazoknak, akik túlterheltek, mindennapi erős stressznek vannak kitéve, testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek, nem lokalizálható, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak, vagy egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat. Valljuk be, ha mindezeket végigolvassuk, akkor az derül ki: szinte mindenkinek jót tenne egy ilyen kényeztetés… Akiknek azonban különösen jótékony lehet, azok a pszichoszomatikus, prevenciós, krónikus degenerativ betegségekben szenvedők. Célszerű ehhez a módszerhez folyamodni, ha a hagyományos eszközök már hatástalanok, ekkor érdemes új utakat keresni. Ez az új út lehet Holistic Pulsing terápia.

Ami fontos: nem fogod magad kényelmetlenül érezni, vagy feszélyezetten, hiszen a kezelés kényelmes ruhában történik, hogy valóban fesztelenül, ellazulva élvezhesse a lélekmasszázst a kezelésre érkező.

S ha ellazult, a test a lélek egységbe került, miért is ne tudná meg: mit hozhat a jövő? Az örök titokra, a holnapra derülhet fény, ha a lélekmasszázs után még nem indulsz haza, hanem meghallgatod, mire is számíthatsz! Persze ez nem kötelező, a Te választásod szerint történik!

Mit is ajánlottunk a számodra? Egy a testi, lelki, szellemi egységet megteremtő stresszoldó és lélekmasszázst, és lehetőséged van arra is, hogy betekintést nyerj a jövődbe is egy kis jóslással, az eredeti 10.000 Ft helyett most csak 4.000 Ft-ot kell fizetned!

Tetszik az ajánlat? Akkor spórolj, vásárolj és lájkold a DD-t a facebookon is.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 14% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

18+ Fedezd fel önmagad! Tantrikus masszázs kizárólag nőknek 60 percben a Nyugatinál!
4.990 Ft kupon ár helyett MA csak 4.290 Ft-ért!

Tombola nyár a DiamondDeal-en

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu