Légy Te is Pin Up lány és bújj Marilyn Monroe bőrébe 120 kép erejéig profi fotós előtt!

Gráf Fotósuli - Gráf Ildikó |
Légy Te is Pin Up lány és bújj Marilyn Monroe bőrébe 120 kép erejéig profi fotós előtt!
Ha neked is bejön a Pin Up stílus és szeretsz fotós előtt pózolni, esetleg szívesen bújnál Marilyn Monroe jelmezbe, akkor ez az ajánlat Neked szól! Csak vásárolj kupont mindössze 15.990 Ft-ért és máris úgy érezheted magad, mint a híres szexszimbólum! Profi fotós Gráf Ildikó készít rólad szuper retró képeket és az ajánlat előtt akár ki is sminkelnek, és a hajad is beállítják a fotókhoz.
Ár:15.990Ft72.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
78% kedvezmény
72.000 Ft
78%
56.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon lejár: 9 nap múlva.
A kupon beváltható:
2017.01.14. - 2017.04.11

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kuponnal egy Pin Up stílusú fotósorozat elkészítésén veszel részt. A fotózás előtt akár ki is sminkelnek, és a hajad is beállítják a fotókhoz.
 • Gráf Ildikó profi fotóművész kamerája előtt mutathatod meg magad, ahogy szeretnéd!
 • A Pin Up elnevezést először a 40-es években használták és elsősorban a szexis modelleket illették ezzel a névvel, akiknek a képeit a férfiak a falakra tűzték és innen ered az elnevezés is.
 • Az ajánlat tartalmaz 6 féle beállítást.
 • Időtartama kb. 1,5 óra.
 • A műterem Pestszentlőrincen található.
 • Kb. 100-120 db nyers fotó készül.
 • 6 fotót kiválaszthatsz totálretusálásra, mely az ajánlat része.
 • További fotók retusálása is kérhető felárért.
 • A fotós akár az összes nyers képet a saját adathordozódra másolja.
 • A kupon 2017. április 11-ig felhasználható.
 • Előzetes időpont egyeztetés szükséges, ehhez hívd Gráf Ildikó fotóművészt a +36-30/519-8745 telefonszámon.
 • A lefoglalt időpont módosítása és lemondása az adott időpont előtt 72 óráig lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül.

Gráf Fotósuli - Gráf Ildikó

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 8-17
Szolgáltatás helye
1185 Budapest, Népes utca 25/B

Kuponunk leírása

Hello Pin Up girl!

Platina szőke haj, fekete szépségpötty a száj felett, vörös ajkak, Marilyn Monroe, kendő a hajba, hullámos fürtök. Neked mi jut ezekről eszedbe? Hát a pin up stílus a 40-es, 50-es évek amerikájából! 
Napjainkban hódít a retró stílus a divatban is és a fotósok képeiken is sokszor figyelhetjük meg a retró jegyeket. Ha Neked is bejön ez az irányzat és régóta szeretted volna Pin up lányként megmutatni érzékiségedet, akkor csapj le erre az ajánlatra!

Az ajánlat Pin up stílusú fotósorozat elkészítése 120 nyers kép erejéig, ebből 6 kép kerül retusálásra.

Gráf Ildikó profi fotóművész, fotóriporter fényképezőgépe előtt levetkőzheted gátlásaidat, és művészi módon bemutathatsz mindent magadból, amit csak szeretnél fényképeken viszontlátni!

Mi is az a Pin up stílus?

A  kifejezéssel a 40-es és az 50-es években elsősorban a szexis modelleket illették, akiknek a képeit a férfiak a falakra tűzték és innen ered az elnevezés is, hiszen a pin up angolul azt jelenti, feltűzni. Nem csoda, hogy rajongtak értük a férfiak hiszen ezekről a képekről sugárzott a magabiztosság, huncutság és az egészséges erotika. Ezeknek a nőknek a legfőbb jellemzői közé tartozik, hogy tisztában vannak adottságaikkal, tele vannak élettel és csábítással. Ilyen pin up lánynak számított többek között Marilyn Monroe, Betty Page vagy éppen Kim Novak
A legnőisebb stílusnak mondhatjuk, ahol fontos, hogy csábító legyen a hölgyemény, de mégse mutasson meg mindent! A képeknek 50 százalék érzékiséget és 50 százalék ártatlanságot kell közvetítenie, így lehetsz csak igazi pin up lány!

Ha megtetszett a stílus és szívesen bújnál Marilyn Monroe fehér ruhájába, amiben igazi szexszimbólummá vált, akkor ne habozz! Lepd magadat vagy párodat az elkészült fotókkal!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu