Légy mesterlövész! Próbáld ki a Dragunov mesterlövész puskát roncslövészet során!

Szigetszentmiklósi Duna Lövész SE | Budapest
Légy mesterlövész! Próbáld ki a Dragunov mesterlövész puskát roncslövészet során!
Lőj autóroncsokra igazi Dragunov mesterlövész puskával! Éld át a célbemérés, majd a lövés adrenalinlöketét, és meséld el a haveroknak, hogy mekkora élmény egy igazi fegyverrel célra tartani! A Duna Lövész SE ráckevei lőtere roncslövészettel és 30 éles lőszerrel vár, hogy életed egyik legnagyobb élményét nyújtsa neked! Vásárolj kupont, vagy lepj meg valakit a lehetőséggel, most csak 13.600 Ft-ért!
Ár:13.600Ft29.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
54% kedvezmény
29.000 Ft
54%
15.400 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon lejár: 19 nap múlva.
A kupon beváltható:
2017.02.21. - 2017.05.31

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kuponnal roncslövészeten vehetsz részt, kezedben egy Dragunov mesterlövész puskával, mellyel 30 lövést adhatsz le.
  • A kupon tartalma továbbá a lőállásdíj, a fegyverek bérlése, a védőfelszerelés (fülvédő), valamint szakképzett lövészetvezető felügyelete, a lőlap és persze a 30 lőszer.
  • A helyszínen kötelező fegyverhasználati- és biztonsági oktatás, valamint a helyszín ismertetése után veheted kézbe a fegyvereket!
  • 12 hektáros területen, festői, erdős környezetben épített kulturált, biztonságos lőtér vár a fővárostól mindössze 30 km-re, Ráckevén!
  • Igazi adrenalinlöket elsütni a nagy erejű fegyvert! Tökéletes ajándék kalandvágyó férfiaknak és persze hölgyeknek is!
  • A Kupon beváltásának 2017. május 31. a határideje!
  • Időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámok egyikén: Bíró István +36-30/961-8506, Bíró Marianna +36-30/643-5148, Bálint Béla +36-30/427-2231
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Szigetszentmiklósi Duna Lövész SE

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szerda - Vasárnap 9:00-18:00
Szolgáltatás helye
2300 Ráczkeve, Újhegy
2300 Ráckeve, Újhegy Szabadtéri Lő Park

Videó

Kuponunk leírása

Képzeld el a szituációt: egy romos raktárépület egyik ablakánál dekkolsz már órák óta, és várod, hogy feltűnjön az ellenséges konvoj. Légzésed lassú és egyenletes, ahogy a mesterlövész képzésen tanították, tested zsibbadtságáról már nem is veszel tudomást. Kisvártatva feltűnik a kocsisor, közepén a tiszti autóval, amelyben az ellenség tábornoka ül, és minden áron meg kell akadályoznod, hogy elérje úti célját. A pár perce még lassú pulzusod most már egyre gyorsul, gyakorlatilag az agyadon kezd dobolni az adrenalin, ahogy a célra tartasz, majd a ravaszra helyezed az ujjadat. Végül elsütöd a fegyvert. Majd újra, és újra, és újra. A célpont kiiktatva, és a kísérete sem fogja tudni elmondani senkinek, hogy honnan jött a gyilkos lövés. Te pedig amúgy is pár saroknyira vagy már az esettől.

A Dragunov a mesterlövészek kedvenc puskája. A Duna Lövész SE és a DiamondDeal ajánlatával te is kipróbálhatod!

Kb. ilyen egy mesterlövész élete, de most te is kipróbálhatod, hogy milyen kézbe venni egy igazi lövész hűséges társát, az orosz Dragunov mesterlövész puskát. Bár a Jevgenyij Dragunov által 1958 és 1963 között tervezett fegyver már nem fiatal modell, még mindig számtalan helyen, így pl. a Magyar Honvédségnél is rendszeresítve van, ami nem véletlen. Gyors egymás utáni lövések lehetőségével és könnyű célozhatóságával nem is kell jobb puska egy lövész kezébe!

És ha már a kezedben van, süsd el bátran pár tucatszor. Érezd az erejét, szívd be a lőpor illatát, lásd, hogy milyen pusztítást tud végezni egy autóroncson. Képzeld bele magad egy mesterlövész bőrébe, és élvezd ki a lehetőség minden pillanatát!

Ajánlatunkkal te lehetsz a mesterlövész a Duna Lövész SE lőterén tartott roncslövészeten, és egy valódi Dragunovval adhatsz le 30 lövést. Élvezd a célbemérés, majd a lövés feszültségét, szerezz örök élményt magadnak, vagy ajándékba valaki másnak! Vásárolj kupont most!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 20% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Adrenalin löket! 80-90 perces off-road élményterepjárózás kicsiknek,nagyoknak és az egész családnak!
35.990 Ft kupon ár helyett MA csak 28.790 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu