Kéz, és lábápolás ajándék: 10.000 Ft-nyi kezelés 4.000 Ft-ért a Hugo Szépségszalonban!

Lengyel Beáta - Hugo Szépségszalon | Budapest, XIII. ker.
Kéz, és lábápolás ajándék: 10.000 Ft-nyi kezelés 4.000 Ft-ért a Hugo Szépségszalonban!
Azt mondják, a szépségért meg kell szenvedni, no meg hogy sokat kell érte tenni, és nem utolsósorban fizetni! De nem a Hugo szépségszalonban, ahol most akkorát engedtek az árból hogy a szebb kezet, lábat, körmöket sokaknak teszik könnyebben elérhetővé. Most meglepheted magad egy kis kényeztetéssel, vagy add kedvesednek, barátodnak, szeretteidnek Karácsonyra!
Ár:4.000Ft10.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
60% kedvezmény
10.000 Ft
60%
6.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2012.12.16. - 2013.03.30

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon révén egy 10.000 Ft értékű ajándékutalványt vásárolsz, 4.000 Ft-ért.
 • Az ajándékutalvány a szalon minden szolgáltatására felhasználható.
 • A manikűr, pedikűr, kéz-lábápolási ajánlatokból válogathatsz.
 • Szükség esetén több kupont is összevonhatsz.
 • Egy személy bármennyi kupont vásárolhat saját részre és ajándékba is.
 • Nagyszerű ajándék lehet, hiszen a megajándékozott maga döntheti el, milyen kezelésre váltja be .
 • Ha ajándéknak vásárolod, akkor a kuponért cserébe ajjándékkártyát is kaphtsz! Az ajándékutalványt a szalonban veheted át.
 • A kupont 2013.03.30-ig válthatod be.
 • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A bejelentkezést a következő elérhetőségen tudod megtenni: +36/30-368-5556
 • Láb,vagy kéz-vagy mindkét kezeléssel most 60%-al olcsóbban!
 • Vásárold meg ajándékba Karácsonyra szeretteidnek, barátaidnak.
 • Az ajánlat nem összevonható más akciókkal!
 • A feltüntetett szolgáltatást a Hugo Szépségszalonban veheted igénybe. Cím: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 29
 • A szolgáltatóról bővebb info: http://www.hugoszepsegszalon.com
 • A szalon mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel jól és könnyen megközelíthető.
 • Nyitva tartás: H-P: 10.00-20.00, szombaton egyeztetés szerint.
 • Lefoglalt időpont lemondása vagy módosítása minimum 24 órával az időpont előtt lehetséges. Ellenkező esetben az alkalom elveszik!

Lengyel Beáta - Hugo Szépségszalon

Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Victor Hugo utca 29

Kuponunk leírása

Télen kesztyűben a kéz, csizmában a láb, alig valami látszik a hölgyekből. S van amikor kicsit el is felejtődik a nyáron megszokott kezelések sora, pedig a bőrt fújja a hideg szél, a kezet nagyon megviselheti a hideg-meleg váltakozása, s a lábnak sem a kedvenc évszakja a tél. Így aztán ha ezek az ápolások tavaszra maradnak, sok lemaradása lesz azoknak, akik nem figyelnek erre kellően. És ezek az elmaradások nem csak abban jelentkeznek majd, hogy száraz lesz a kéz bőre, repedezik a köröm, sérül a körömágy, hanem abban is - és ez sem utolsó szempont – egyszerre sok-sok forintot kell otthagyni a szalonokban. Nézzük csak: a kéz, és láb bőrének ápolása, körmök rendbetétele, esetleg egy zselés lakk – végigmondani is sok lehet egyszerre! A megoldás az lehet, hogy előre gondolkodsz, akár télen is meglátogatod ezeket a szépészeti szakembereket. Hiszen a nő télen is szép – kell legyen, és most egy különlegesen előnyös ajánlatot tartogatunk Neked! Még gondolkodsz a barátnőd, kedvesed karácsonyi ajándékán? Tálcán adunk egy nagyszerű lehetőséget!

A téli időszak sok emberre is úgy hat majdnem mint a medvékre: kicsit belassul, sok minden elmarad. S mivel annyira nincsenek szem előtt a külsőségek – kesztyű, csizma takarja -, ezért ezek „karbantartása” is gyakorta elmarad, vagy csak „elnagyolva” történik meg. És akkor jön a tavaszi időszak, amikor egyszerre kellene minden kezelést bepótolni!

Pedig pont a téli időszak az, amikor a bőr fokozott igénybevételnek van kitéve, fújja a szél, csípik a hókristályok, hiába fedi a kezedet a kesztyű, bizony a kéz úgy sem szereti a hideget. . Lábadnak sem túl vidám dolog a csizma-papucs közötti ingázás. Ilyenkor is gondot kell fordítani a szépségre. S ha hozzátesszük azt is, hogy a téli időszakra esik a Szilveszter, és a Farsang is, akkor azonnal beugrik a partyk előtti kapkodás, a „hogy néz ki a kezem”, „mi lett a szép lakkal”, és arról ne is szóljunk, hogy a tél a lábakat is elnehezítheti, fáradtak, nehezen indulnak el. Hogy lesz ebből álarcosbál?!

A DiamondDeal most olyan lehetőséget ajánl Neked, amit nehéz lenne kihagyni. Hiszen Teljes kéz-lábápolásokat ajánlunk a figyelmedbe. Pedikűrt, amikor Lengyel Bea a Hugo Szépségszalonban a megviselt körmeidet, körömágyadat rendbe teszi, eltünteti a berepedéseket, amiket a hideg okozott, megszépíti kifakult körmeidet. Hatást fokozandó gél lakk, vagy műköröm is jöhet, de a kezed bőrére is gondot fordít, hogy az is megszépüljön, tápanyagokkal gazdagodjon. A lábad sem kell kimaradjon a jóból. Hiszen amellett a hogy a bőröd, a körmeid megszépülhetnek, fel is frissülhetsz egy-egy frissítő lábmasszázs segítségével. Nem tudsz mit választani? Válaszd mindet, hiszen most ezt könnyedén megteheted. Ha van elég időd, akkor akár egész napot eltölthetsz itt, és amikor kijössz, mintha kicseréltek volna, manikűr és kézápolás után egy szép zselés körömlakk kézre-lábra, pihentető (vagy éppen frissítő) lábmasszázzsal zárva! De persze ugyanezeket akár külön-külön napokon is igénybe veheted – rajtad múlik, ahogyan Te szeretnéd!

Hogy mindez sok-sok forintodba kerülne?

Ajánlatunk révén most különösen kedvező áron veheted igénybe a Hugó Szépségszalonban Lengyel Bea szolgáltatásait, hiszen a most 4.000 Ft-ért megvásárolható kuponnal 10.000 Ft értékben szépítkezhetsz! S tegyük hozzá: valóban akár mindent kipróbálhatsz, mivel annyi kupont vásárolhatsz, amennyire csak szükséged van!

Szeretnél örömet szerezni kedvesednek, szeretteidnek? Vásárold ajándékba, a kupon ellenében egy ajándékutalványt kapsz, ami már a karácsonyfa alá is tehető!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 18% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Ki ez a jó pasi? Műtermi portfólió fotózás férfiaknak Gráf Ildikó profi fotós kamerája előtt
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.490 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu