Japán manikür, vagy gél lakkozás 4290 Ft helyett 1200 Ft-ért a Délinél!

Bertalan Piroska - körmös | Budapest, XII. ker.
Japán manikür, vagy gél lakkozás 4290 Ft helyett 1200 Ft-ért a Délinél!
Tavasz, szél, eső – jól jön ilyenkor a kabátzseb. Ápold és óvd rendszeresen a kezeidet tavasszal is. Most kiválaszthatod, hogy a rendes manikűr mellé gél lakkozást, vagy japán ápolást kérsz méhviasszal. Mindkettő elegáns megjelenést és megfelelő ápolást jelent a kezeidnek mindössze 1200 Ft-ért!
Ár:1.200Ft4.290 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
73% kedvezmény
4.290 Ft
73%
3.090 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.03.21. - 2013.06.02

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Először teljes körű manikűr során rendbe teszik a körömágyadat, körmeidet.
 • Jelen ajánlat nem vonható össze más akcióval.
 • A manikűr utáni kezelést Te választhatod ki, hogy az gél lakk, vagy japán manikűr legyen.
 • Egy kuponnal a kezed kezelését, a körmeid ápolását végzik el.
 • A kezelés során maximálisan csak Te vagy a középpontban, hogy elégedett légy.
 • A gél lakk tartós mint egy épített köröm, de éppen ilyen tartós a japán manikűr is.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges a 0630/427-1514 telefonszámon, ahol időpontot is tudsz egyeztetni.
 • A szalon mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető.
 • A kupon 2013. 06.02-ig váltható be.
 • Cím, elérhetőség: Budapest, XII. Alkotás u. 1/a. A Déli pályaudvarnál.
 • Szolgáltató, üzlet neve: Csak hajvágás Szalon (Bertalan Piroska).
 • Szolgáltató: Szép lábak és kezek (Bertalan Piroska).
 • Bármennyi kupon vásárolható.

Bertalan Piroska - körmös

Szolgáltatás helye
1123 Budapest XII., Alkotás u. 1/a
A Délinél

Kuponunk leírása

A kéz, csakúgy mint a szem, sokat elárul az emberről. Elárulhatja, milyen sorsa van, mit dolgozik a gazdája… Hiszen az a kéz, ami sokat van a szabad levegőn, éri a szél, a hideg, a víz, repedezetté válhat, a körömágy sérül, a köröm töredezik.. Az elhanyagolt körmök maguktól nem jönnek helyre, külső segítségre szorulhatnak. Egy gondos manikűr csodákat tehet, újjá varázsolhatja a megkínzott körmöket.

S persze, mi is lehetne a cél, mint hogy ezt a szép állapotot megpróbáljuk egy kicsit „konzerválni”, hogy a tavaszi mostoha időjárás ne szárítsa ki ismét, ne legyen berepedve. A kéz megjelenését alapjaiban határozhatja meg a köröm, a körömágy. A nyárra azért valljuk be, mindenki a legjobb formáját szeretné vinni, így a kezére is ügyel: a körmök szépek legyenek. Persze, vannak akik idegenkednek a műkörömtől, a körömépítéstől, vagy azért, mert nincsen türelmük, vagy azért, mert végül is ráépítenek valamit a kezére… Nos, van egy egyszerű, de nagyszerű megoldásunk erre:a gél lakk, vagy a japán manikűr. És most a DiamondDeal alkujának köszönhetően ez most különösen kedvező áron érhető el a számotokra.

A női kéz állapota, a körmök sok mindenről árulkodnak. Mit dolgozik a gazdája, mennyi idő jut az ápolására. Mert az ápolása nagyon fontos, annak elmulasztása esetén a körömágy és a köröm repedezett lesz, a köröm elveszíti egészséges fényét, színét. Nem is olyan sokára jön a nyár, amikor a kéz mások számára is előtérbe kerülhet. Ugye nem akarjátok rejtegetni a hátatok mögött, mert repedezett, megviselt. Vajon van erre egyszerű, és gyors megoldás? Természetesen van, és a DiamondDeal révén most ez különösen elérhető áron juthat el hozzátok!

A „Szép lábak és kezek” ajánlata révén kezed és körmeid most akár több héten keresztül is ragyogó formába kerülhet. Hogy hogyan?

Mindenek előtt teljes manikűrrel a már meglévő sérüléseket ápolják le: a berepedezett körömágyat teszik rendbe, majd a körmök kerülnek sorra. Természetesen a lehető legnagyobb gondossággal eljárva, ügyelve arra, hogy a kezelés valóban fájdalommentes legyen, és a végeredménnyel teljes mértékben elégedett lehess. A manikűr végére a körömágyad, és a körmeid egészséges kinézettel bírnak majd, de itt nem állhat meg a manikűrös, hiszen ha így engedne el, akkor elmaradna a védelem a későbbi sérülésekkel szemben.

A körmeidet kétféle módon tudod megóvni: vagy gél-lakkozást kérsz, vagy pedig japán manikűrt. A gél lakkozás révén a köröm egy rugalmas, de ennek ellenére rendkívül tartós „bevonatot” kap, ami felveszi a harcot a széllel, hideggel, esővel, akár három héten keresztül.

De ha idegenkedsz attól, hogy egy lakk fedje a körmeidet, akkor is van megoldás: a japán manikűr, ami a méhviaszt hívja segítségül! A viasztartalmú anyagot szarvasbőrrel „belepolírozzák” a körmödbe, ami a korábbi felérdesítésnek köszönhetően mintegy beleépül annak szerkezetébe. Ezt utána felfényesítik, ami révén a körmöd természetes fényűvé, és színűvé válik, s mindezt természetes anyagokkal elérve!

S mi történik, ha eltelik a három hét, ameddig a védelem tart? Ha elégedett voltál, akár vissza is térhetsz, hiszen bármennyi kupont vehetsz, és a felhasználás is igen hosszú határidővel bír!

Nos, mit is ajánlunk: Kezed körmeinek ápolását (manikűr), majd választásod szerint gél lakkozását, vagy japán manikűrös kezelését. És most ezt az eredeti 4.290 Ft helyett mindössze 1.200 Ft-ért, 73% engedménnyel kapod meg.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

10 alkalmas svédmasszázs bérlet teljes testre vagy hátra a IV. kerületben!
20.000 Ft kupon ár helyett MA csak 16.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu