IPL+RF alkar szőrtelenítés 3.300 Ft-ért a KLEMI belvárosi szépségkuckóban.

Klemi Szépségkuckó - Kozma Ági | Budapest, V. ker.
IPL+RF alkar szőrtelenítés 3.300 Ft-ért a KLEMI belvárosi szépségkuckóban.
Szabadulj meg a nem kívánatos alkar szőrszálaktól IPL+RF tartós szőrtelenítés technológiával a Klemi belvárosi szépségkuckóban. Legyen mindig bársonyosan sima a bőröd megjelenése. A kezelés 70%- os kedvezménnyel, 11.000 Ft helyett mindössze 3.300 Ft-ért lehet a Tiéd, vagy adhatod ajándékba!
Ár:3.300Ft11.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
70% kedvezmény
11.000 Ft
70%
7.700 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.03.04. - 2013.04.30

Kuponunk fontos tudnivalói

 • IPL+RF tartós szőrtelenítési eljárás korunk egyik legmodernebb és leghatásosabb módszere.
 • Segít megszabadulni a nem kívánatos szőrszálaidtól, így elfelejtheted  a kellemetlen gyantát és epilátort.
 • A kupon egy alkalom alkar IPL tartós szőrtelenítést tartalmaz.
 • Kerüld a kezelés előtti napozást, gyantázást.
 • A kezelés előtti napon érdemes leborotválni az adott területet, jelen esetben az alkart .
 • Mellékhatásként némi bőrkipirosodást okozhat, ami pár napon belül elmúlik.
 • Egy kupon mindkét alkarra vonatkozik.
 • A kupon felhasználhatósága: 2013.03.04-től 2013.04.30-ig.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A szolgáltató: Klemi Szépségkuckó, amely a belváros szívében található. Pontos cím: V. kerület Petőfi Sándor u. 11. (közvetlenül a Ferenciek tere mellett).
 • Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon Kozma Áginál a 06/70-285-8450 számon, hétköznap 9-12 óráig hétvégén egész nap, vagy a bejelentkezes@klemi.hu e-mail címre is írhatsz.
 • Nyitva tartás: H-P 14-20, szombaton előzetesen megbeszélés alapján.
 • Bővebb információt itt találhatsz: http://www.klemi.hu
 • A kezelést megelőzi a konzultáció és a szaktanácsadást, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz az IPL tartós szőrtelenítésről.
 • Az IPL+RF tartós szőrtelenítéssel, még a gyengébb és a világosabb szőrszálaktól is megszabadulhatsz.
 • Bármennyi kupon vásárolható saját részre és ajándékba.

Klemi Szépségkuckó - Kozma Ági

Szolgáltatás helye
1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 11

Kuponunk leírása

Tudtad, hogy a sima bőrfelület még mindig divatban van? Eleged van a gyantából? Az epilálástól folyton begyullad a bőröd? Eleged van a végtelen és fájdalmas szőrszálak elleni harcból?

Ne aggódj, van rá megoldás. Szőrteleníts a legmodernebb és egyik leghatásosabb IPL+RF technológiával. Nem kell többé borotválnod, gyantáznod vagy epilálnod. Válaszd a tartós és biztos eredményt, hiszen néhány alkalom alatt akár évekre megszabadulhatsz a nem kívánatos szőrszálaktól.

IPL+RF szőrtelenítési technológia E-light gép segítségével, mit is jelent ez?

Az intenzív villanófény használatán alapuló, IPL alkalmazásakor, a lézermódszerhez hasonlóan, nagyenergiájú fényt vetítünk a bőrre. A lézermódszerrel ellentétben a fény hullámhossz-spektrumait használjuk az IPL során. Az optimális fényátvitel érdekében vékony gélréteget kenünk a bőrre a kezelés előtt. Az újszerű Ellipse-eljárás során az intenzív villanófényt egy applikátoron keresztül a szőrtelenítendő testfelületre irányítjuk. Ezen művelet során az ellenőrzött fényimpulzusok behatolnak a bőr felső rétegébe, és a szőrben található melanin segítségével a tüszőhöz kerülnek. A melanin a fényenergiát hővé alakítja, amely a szőrtüszőt a szőrszemölccsel együtt elsorvasztja. A szőrszemölcs elsorvasztása különösen fontos, különben új szőrtüsző alakulhat ki. Egy elsorvadt szőrgyökér nem termelhet többé szőrt.

Miben más az IPL+RF kezelés? Az IPL+RF technika az összes bőrtípusnál sikeresen alkalmazható, és ez az egyetlen olyan szőrtelenítő eljárás, mely a világosabb szőrszálakat is eltünteti. A rádiófrekvencia elősegíti az optikai energia háromszor mélyebbre hatolását a bőrben, azaz az RF mellett kisebb IPL energia is elegendő adott eredmények eléréséhez. Ez csökkenti a lehetséges mellékhatásokat és kellemetlenségeket (bőrpír, csípő érzést.)

Kezelés menete:

1. Konzultáció: mielőtt belevetnéd magad a szőrszálak elleni harcba megkapod a szükséges tájékoztatást az egész kezelésről, menetéről, esetleges mellékhatásairól, eredményéről. A profi szakember minden kérdésedre válaszol a kezeléssel kapcsolatban. Illetve az otthoni utókezelésről is megkapod a szükséges tanácsokat.

2. Kezelés menete: bőröd védelmének érdekében, a kezelés során egy hűsítő géllel kenik be a kezelendő felületet, amely hűsít és fertőtlenít egyben. A kezelési mód függ az egyéni bőr-és szőrtípustól, valamint a szőr növekedési ciklusától és a kezelendő terület jellegétől. A kezelés során csak azok a szőrtüszők sorvadnak el, amelyek éppen növekedési fázisban (anagénfázisban) vannak. Szőrzetünk túlnyomó többsége nyugalmi állapotban van, csak kb. 20-30 % található ebben a növekvő fázisban. Ebből adódóan 6-10 hetes szünetek beiktatása mellett több kezelésre is szükség van, hogy a szőr tartós eltávolítása garantálható legyen. A kezelés ideje a kezelendő testrésztől függően változik.

3. A tartós eredmény érdekében a kezelést többször meg kell ismételni, mivel a passzív szőrszálak különböző időben aktivizálódnak.

A kezelés előtt érdemes leborotválni a kezelendő felületet, jelen esetben az alkart. Előtte kerülni kell a gyantázást, epilálást, napozást (beleértve a szoláriumozást is), a mélyhámlasztást. A kezelés nem vehető igénybe terhesség vagy szoptatás ideje alatt. További ellenjavaslatok a kezelésre: bőrbetegség, gyulladásos állapot (láz), diabétesz, magas vérnyomás, epilepszia esetén. Kérjük, hogy a konzultáción vedd figyelembe a szaktanácsadást és ennek megfelelően járj a kezelésekre.

Most még van rá időd, hogy tartósan megszabadulj a nemkívánatos szőrszálaidtól a strandszezonig!

De: ha úgy gondolod, nagy hasznát venné egy ilyen kezelésnek valamelyik ismerősöd, rokonod, akkor add ajándéknak. És elhiheted: aki kapja, nem fog megsértődni, diszkrét figyelmességként értékeli majd az ajándékodat.

Páratlan lehetőség a nem kívánatos szőrszálak megszabadulására. Most a DiamondDeal elérte a 70%-os kedvezményt, csak neked! Így a rendkívüli alkar IPL+RF tartós szőrtelenítést 11.000 Ft helyett mindössze 3.300 Ft-ért lehet a tiéd.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 9% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

20.000 Ft értékű ajándékkártya a Diamond Masszázs Stúdió bármely szolgáltatására
7.500 Ft kupon ár helyett MA csak 6.790 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu