Hip-Hop dance táncóra bérlet, nyolc alkalom szórakozás, 5.500 Ft helyett csak 2.500 Ft.

D.Crew Hip Hop Dance World | Budapest, XVI. ker.
Hip-Hop dance táncóra bérlet, nyolc alkalom szórakozás, 5.500 Ft helyett csak 2.500 Ft.
A fiatalság egyszerre muzikális, és örökmozgó, kapcsoljuk össze ezt a két tulajdonságot, és máris megkaptunk egy magától érthetődő mozgási formát: a táncot! És mivel még mindig népszerű az öltözködésben is a Hip-Hopos stílus, ezért nyugodtan ajánljuk kicsiknek és nagyobbaknak a D. Crew Hip Hop Dance World hip-hop bérletét!
Ár:2.500Ft5.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
5.500 Ft
55%
3.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.02.26. - 2013.05.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A Hip-Hop nem csak egy tánc, hanem egy életérzés, egy közösségi találkozási hely, egy nagyszerű, szórakoztató testedzés is.
 • A táncórákon a csoportok igazi közösséggé forrnak össze.
 • Ajánlható kicsiknek, és nagyobbaknak egyaránt.
 • A Hip-Hop sport is egyben, hozzásegít az arányos és optimális testfelépítés elérésében is, javítja az erőnlétedet, erősíti a kondíciódat.
 • Megmérettetésre is nagyszerű, versenyeken is részt lehet venni a csoportokkal.
 • A kupont 2013.05.31 -ig válthatod be.
 • Web: www.diamondhiphop.hu

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A kupont három helyszínen válthatod be:
 1. First Fitness Dunakeszi fő út 105. (gyerek-junior korosztály)
 2. Light Fit Klub Bp. 16. ker Timúr utca 53. (gyerek-junior korosztály)
 3. Delta Fitness Bp. 16. ker Béla utca 37. (itt gyerek-junior, és junior-felnőtt csoportunk is van)
 • Egy vásárló legfeljebb két kupont vásárolhat!
 • Az ajánlat nem összevonható más akciókkal!
 • A feltüntetett szolgáltatást a D. Crew Hip Hop Dance World nyújtja.
 • Telefon: 06/20-410-3774

D.Crew Hip Hop Dance World

Szolgáltatás helye
1162 Budapest, Béla utca 37

Kuponunk leírása

Fiatalság, hatalmas energiák, a folyamatos mozgáskényszer időszaka. És persze a zene, a ritmusos zene élvezetéé. Akár már nagyon fiatal korban is. Kapcsoljuk össze a kettőt! Legyen tánc! A Hip-hop az a mozgásforma, ami fejleszti a mozgáskoordinációt, javítja a kondíciót, segíti az egészséges fejlődést, ideális sport is lehet akár már az óvodáskortól, a középiskolás korig. Mert ez nem csak tánc, nem csak egy mozgás, de sport is a javából, ahol éppen úgy vannak megmérettetések, versenyélmények, díjak, elismerések! És persze nem utolsósorban egy nagyszerű közösségépítő, a kapcsolatteremtő képesség folyamatos fejlesztése, a másik teljes elfogadása, és az alkalmazkodás egyik nagyszerű, és nagyon élvezetes eszköze lehet a fiataloknak!

Fiatalság – a folyamatos mozgás korszaka – kellene legyen, hiszen az egészséges testi fejlődés nehezen képzelhető el a számítógép fölé görnyed testtartással. De a mai gyerekek egy része már nem érez kényszert a sportra, a mozgásra. Nincs más hátra, a szülőnek kell gondoskodni arról, hogy a csemete megmozduljon, hogy az évek során egészséges izomzata, csontozata fejlődjön. Persze szóba jöhetnek a különféle sportfoglalkozások, de miért is ne használhatnánk ki az apróságok, és a nagyobbak zeneszeretete, ritmusérzéke?

A Hip-Hop az ifjúságnak elsősorban a zenei élményt jelenti, illetve az öltözködési szokások felvételét, de ez ennél sokkal több. Hiszen ha csak magát a mozgásmódot, a táncot vesszük az előbbiekhez, akkor már egy életforma felé indulunk el. A rendszeres összejövetelek, táncórák pedig sokat segítenek az egyéneknek abban, hogy egy közösséggé formálódjanak, egymásért felelősséget vállaló, egymást segítő csapattá váljanak a hetek, hónapok során.

A D. Crew Hip Hop Dance World ebben nyújthat neked segítséget! Az iskola immáron hét éve működik Tóth Adrienn vezető koreográfus irányításával, de jelenleg már több tanár is van a csapatban. Dinamikus bővülésüket jelzi, hogy már három helyen tartanak rendszeresen, hetente két alkalommal órákat, így viszonylag egyszerű bekapcsolódni az órákba. Az iskola sikerét jelzi, hogy rendszeresen vesznek részt csoportjaik versenyeken, ahonnan nem ritkán térnek vissza elismeréssel, díjjal. De ami a legfontosabb: jól érzik magukat, és nem csak a versenyeken, hanem a heti kétszeri táncórákon is. Ennek igazolása a folyamatos mosoly, az egymás biztatása, a felszabadult mozgás.

A fiatalok az órákon nem csak a mozgásigényük egy részét tudják kielégíteni, de sok-sok új kapcsolatra is szert tehetnek, és egy nagyszerű közösség tagjává is válnak. S közben mind kiegyensúlyozottabbá válhatnak, hiszen a mozgás, a zene révén eltűnnek a feszültségek, s így az iskolában, és a fiatalsággal együtt járó problémák is könnyebben oldhatóak meg.

Jelen kuponunk egy egyhónapos, nyolc alkalmas bérletre váltható be, a három megadott helyszín bármelyikére. A nyolc alkalom lehetőséget nyújt arra, hogy a gyermek megismerje ezt a sajátos táncot, mozgásformát, de ha kevésnek bizonyulna az egy hónap (vagy két táncolni vágyó csemete van a családban), nem gond, hiszen egy személy két kupont is vásárolhat! A bérlet ára most 5.500 Ft helyett mindössze 2.500 Ft.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 9% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

20.000 Ft értékű ajándékkártya a Diamond Masszázs Stúdió bármely szolgáltatására
7.500 Ft kupon ár helyett MA csak 6.790 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu