Hangulatos, zenés vacsora-ebéd ajánlat! Korlátlan félárú ételfogyasztás Budán és Pesten!

Szent Márton Étterem | Budapest, XII. ker.
Hangulatos, zenés vacsora-ebéd ajánlat! Korlátlan félárú ételfogyasztás Budán és Pesten!
Kellemes hangulatú éttermekben, élőzene melletti vacsora vagy ebéd féláron Budán vagy Pesten? Hihetetlen? Pedig igaz, az Aranypince és Szent Márton Étterem ajánlata révén Egy 3000 Ft-os kuponnal (50% kedvezménnyel csak 1500 Ft), amit a számlába is beszámolnak, akár az egész étlapot felfedezhetik!
Ár:1.500Ft3.000 Ft
ELFOGYOTT
A megvehető darabszám elfogyott!
50% kedvezmény
Már csak -41 db maradt!
3.000 Ft
50%
1.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2012.08.22. - 2012.10.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Egy kupon két személy részére biztosít 50% kedvezményt (3000 Ft-os kupont 1500 Ft-s áron lehet megvásárolni)
 • Válassza ki melyik étteremben szeretné felhasználni a kupont
 • A kupon értéke feletti fogyasztásra is vonatkozik az 50% kedvezmény, és a kupon árát is beszámítják a számlába.
 • A kedvezmény csak az ételfogyasztásra vonatkozik, italfogyasztásra nem
 • Jelen akció nem vonható össze semmilyen más kedvezménnyel, akcióval
 • Egyszerre akár 5 kupon is beváltható (10 személy részére)
 • A kupon a megvásárlástól számítottan 2012. 10. 31.-ig váltható be
 • Minden nap élőzene vár este hat órától

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • Az éttermek teljes kínálatából lehet választani
 • Mind a hagyományos, mind vegetáriánus ételek szerepelnek a kínálatban
 • Az éttermek minden nap 12-23 között tartanak nyitva
 • Előzetes asztalfoglalás szükséges az alábbi elérhetőségeken:
 • Aranypince Étterem Pest: +36-1/351-6629
 • Cím: 1072 Budapest, Dob u. 4.
 • Az étterem étlapja a honlapjukon (www.aranypinceetterem.hu) elérhető
 • Szent Márton Étterem Buda: +36-1/274-5687
 • Cím: 1121 Budapest, Mártonhegyi út 23.
 • Az étterem étlapja a honlapjukon (www.szentmartonetterem.hu) elérhető
 • A kerthelységben a dohányzó vendégek sem szorulnak háttérbe

Szent Márton Étterem

Szolgáltatás helye
1121 Budapest, Mártonhegyi út 23.

Kuponunk leírása

Sokszor elhatározták már, hogy elbújnak egy kisvendéglőben egy hangulatos vacsorára, de mindig visszarettentek, ha a számlára gondoltak? Sokszor gondoltak arra a barátokkal, hogy be kellene ülni egy hangulatos étterembe egy egész estés vacsora melletti beszélgetésre, de „közbeszólt a pénztárca”? Most tálcán, jobban mondva kuponba rejtve hoztuk el a megoldást!

Olyat már sokan ajánlottak, hogy ötezer forintos fogyasztásért csak kétezer ötszázat kell fizetni. Olyat is biztosan, hogy egy adott ételt engedménnyel megkaphat. De olyat, hogy egész este félpénzen, akár az egész étlapot végigkóstolhatja, nos ezen még mi magunk is meglepődtünk, hogy is lehet a partnerünk ilyen nagylelkű!

Korlátlan félárú ételfogyasztás a Szent Márton Étteremben!

Pedig így igaz: az Aranypince Étterem Pesten, és a Szent Márton Étterem Budán ebben az akcióban ötven százalékos engedményt ad vendégeinek, ha a DiamondDeal oldalán vásárolt kuponnal látogatnak el hozzájuk. Az éttermek nagyszerű helyen vannak, hiszen akár tömegközlekedve, akár autóval könnyen elérhetőek.

De nézzük csak: mit is kínálnak az Éttermek?

„Várjuk Önt az Arany Pince és Szent Márton családi éttermekben, tradicionális magyaros, és nemzetközi ételkínálattal! Étlapunkról 80 féle étel közül választhat, melyeket mesterszakács schéfünk készít el Önöknek!” – kezdik a weboldalukon a bemutatkozást.

De úgy gondoljuk, sokkal jobb, ha arról beszélünk, hogyan, és mi várja a vendégeket: Az természetes, hogy figyelmes, udvarias kiszolgálás, hiszen itt a vendég valóban vendég. A gyomor korgását eszményi ételsorokkal lehet hatásosan tompítani, és esténként a várakozás is kellemes hangulatban telhet, hiszen amellett hogy nagyon gazdag az italkínálat, minden nap élőzene szórakoztatja az ide betérőt. Az sem gond, ha külhoni ismerőssel térnek be, hiszen a hatnyelvű étlap révén ő is megtalálhatja a neki tetsző ételeket.

Korlátlan félárú ételfogyasztás a Szent Márton Étteremben!

Beszéljünk az ételekről is pár szót. Amellett, hogy a húsimádók szinte mindent megtalálhatnak, ami szem szájnak ingere, az éttermek természetesen nem hagyják éhesen a vegetáriánusokat sem, hiszen mind az előételek között, mind pedig a főfogások összeállításánál gondoltak rájuk is, elég ha csak a rántott camambertet, vagy a kapros juhtúróval töltött gombafejek-et említjük meg. Az „édesszájúak” sem fognak csalatkozni, hiszen a vacsorát/ebédet nagyon finom desszerttel zárhatják le, akár egy Somlóival, vagy egy Gundel palacsintával. S persze szomjas sem marad senki, hiszen az alkoholmentes italok mellett Magyarország minden nagyobb borvidéke képviselteti magát mindkét étteremben. Tehát, minden adott ahhoz, hogy egy jó hangulatú ebédet, vagy akár kedvesükkel egy romantikus estét töltsenek itt el, hiszen egy kupon két személynek biztosít kedvezményt. S ha nagyobb társasággal akarnak betérni, mondjuk tíz jóbarát, kolléga? Az sem probléma, hiszen öt kuponnal mindenki féláron ehet! A környezet, a zene, a finom étkek, a zamatos borok, gyümölcslevek, és persze a figyelmes személyzet mind azért vannak, hogy Ön nagyon jól érezze magát, és mielőbb visszatérjen ide, hiszen minden étteremnek az a legnagyobb dicséret, ha a vendég visszatér.

De foglaljuk össze, miről is szól az ajánlat: 3000 Ft-os fogyasztásra jogosító kupont vásárolhat, 50% engedménnyel, mindössze 1500 Ft-ért. A kedvezmény azonban a teljes fogyasztásra érvényes, vagyis amennyiben a számla összege (Fontos: csak az ételfogyasztás!) 8000 Ft lesz, akkor Önnek az étteremben a kupon értékének levonása után fennmaradó 5000 Ft-nak csak a felét kell kifizetnie! Így Ön és partnere akár egész este kóstolgathatja a konyhafőnök ajánlatait, és csak az ár felét kell fizetniük! Öt kupon összevonásával akár tízen is élvezhetik a kedvezményeket, ezért is ideális társaságoknak is.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 24% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

6 alkalmas 24 részes narancsbőr kezelés lipolézerrel, testtekercseléssel, vibrációs tréninggel!
11.900 Ft kupon ár helyett MA csak 8.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu