Hajvágás, zselés körömlakk, komplexen bármilyen hajra 7000 Ft helyett most 2790 Ft!

Pinkie Beauty Szépségház | Budapest, IX. ker.
Hajvágás, zselés körömlakk, komplexen bármilyen hajra 7000 Ft helyett most 2790 Ft!
Az ápolt külsőd kiemeli a gyönyörű kéz, szép körmök mellett a ragyogó haj is! A haj ápoltságához hozzá tartozik hogy nem töredezett a vége! A körmeid feldobja egy zselés körömlakk, hogy azok éppúgy ragyogjanak, mint a hajad, amikor kilépsz a DiBambo szalonból. Nem hiszed? Tedd próbára a szalont!
Ár:2.790Ft7.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
7.000 Ft
61%
4.210 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.02.04. - 2013.03.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Egy szép frizura öltöztet, kiegészít.
 • A zselés lakk rugalmas és tartós.
 • Az ajánlat tartalma:
  • Hajvágást
  • Zselés körömlakkot
 • A hajápolás és a lakkozás során professzionális kozmetikai szereket használnak.
 • Hajad vágásakor természetesen maximálisan figyelembe veszik elképzeléseiteket is.
 • Hosszú –vagy rövid a hajad? Mindegy, ez az ajánlat mindenkinek szól!
 • Nem csak a hajkozmetikumok és a lakk professzionálisak, hanem profi a fodrász és a manikűrös is!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • Az ápoltság kiváló ajándék lehetőség bármilyen alkalomra.
 • A kupon 2013.03.31-ig használható fel.
 • Előzetes bejelentkezés szükséges: Knolmár Ildikó 06/20-501-2989 telefonszámon.
 • A beváltás helye a diBamboo Szépség és Egészségház.
 • Cím: 1095 Budapest, Ipar utca 2/a B épület fszt. 4. (Boráros tér mellett).
 • Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is.
 • Bővebb információ: http://www.dibamboo.hu
 • Nyitva tartás: hétfő-péntek 8-20-ig, szombat 8-14-ig.

Pinkie Beauty Szépségház

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
hétfő-péntek 10-20-ig, szombaton előzetes egyeztetés alapján.
Szolgáltatás helye
1092 Budapest, Ráday utca 31.

Kuponunk leírása

A kora tavasz a körmeidnek különösen mostoha hónapokat jelenthet, hiszen kevés a napfény, aminek révén erősödhetne, igénybe veszi a hideg, s a szél is. A köröm könnyebben berepedezhet, s a lakk is hamarabb lepattoghat róla. Létezhet megoldás? Természetesen, a zselés lakk rugalmas mint egy zselé, de erős mint egy lakk, és gyönyörű lesz a körmöd! És ez már mindenkinek könnyedén elérhető!

A töredezett hajvég már valóban egy segélykiáltás a hajadtól: Ollót, fodrászt de azonnal! Mert ez könnyen jelezheti: régen jártál hajszalonban. Itt az ideje, hogy elnézz a fodrászhoz, nem halasztható tovább az, hogy egy kis időt szánj frizurádra, hogy az valóban hajkorona legyen! És most ezt az eddigieknél sokkal könnyebben teheted meg a Diamonddeal igazi gyémántalkujának köszönhetően, hiszen most valóban igazán kedvezményes áron vágják le a hajadat, és emellett a körmeidet is rendbe teszik, csodaszéppé varázsolják egy zselés körömlakkal! Hogy ez olyan szép, hogy igaz sem lehet? Olvass tovább, és meglátod!

Ugye nem mondok senkinek sem újat azzal, hogy a tavaszi időszakban a kéz, a körmök különösen mostoha körülményeknek lehetnek kitéve. Elég ha csak a szelet, az ónos esőt említem, ami szárítja a körmeidet, könnyen berepedezhet. A lakk pedig ezt különösen nem kedveli, könnyen lepattoghat, sérülhet. És egy ápolatlannak ható kéz, lepattogzott lakkú körmök semmiféleképpen nem nevezhető csábító jelenségnek! De pont az igénybevett kéznek, körmöknek az ideális ápolás a zselés lakk. Hiszen erős mint egy lakk, de rugalmas mint egy zselé! És szakszerűen felrakva tartós szépséget kölcsönöz a körmeidnek!

Közeleg a nyár, a csábítások, és az újra elcsábítások évszaka – erre jobb időben felkészülni! Hiszen egy új kapcsolat kiépítésére ápoltan sokkal nagyobb lehet az esélyed, mint ápolatlan frizurával. De a párodat is újra és újra elcsábíthatod ha gyönyörű a hajad! Tavasszal sokszor halasztódik a fodrász, hiszen kifogást nem nehéz találni: hideg van, esik az eső, fúj a szél. Így a hideg évszak végére egyre többeknek kezd töredezni a hajvége. Valljuk be, ez egyáltalán nem kellemes, és nem is csábító látvány… A hajszálak sajnos nem egyszerre nőnek, egyik gyorsabb, másik lassabb, így egy idő után a haj vége egyfajta tépett hatást kelthet, ami persze akár divatosnak is mondható lenne, de nem ebben a formában. A sok-sok szárítás, fésülés pedig a hajvégeket tehetik törékennyé, ami szintén sokat árt a frizura összképének. S bár úgy érzed, a hajad hossza még nem igényelné a vágást, de ezek a jelenségek igenis szükségessé tehetik a fodrász beavatkozását, hogy a hajad ismét ápolt benyomást sugalljon. A DiBamboo szalon fodrászai az ollót, és a fésűt valóban mesterien kezelik, aminek eredményeképpen csodás, megújult frizurával bocsátanak el.

Mit is szeretnénk neked ajánlani? Egy komplett hajvágást, aminek révén eltűnnek a töredezett hajvégek, és frizurád ismét ápolt benyomást kelt. Emellett pedig a kezeidet is kezelésbe veszik, egy erős, de egyben rugalmas zselés lakkot tesznek a körmeidre, hogy bátran nyújtsd a kezed annak, akit fontosnak érzel. Olyan színvonalas szolgáltatás ez, hogy nyugodt szívvel ajándékozhatod bármilyen alkalomra, hiszen az ápoltság mindenkor figyelmes ajándék. Az ára pedig most több mint barátságos, az eredeti 7000 Ft helyett mindössze 2790 Ft-ért, ami 61% engedményt jelent.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 20% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

3 alkalmas hajtő festés vagy melírozás bérlet a White Angel Stúdióban + ajándék hajvágással!
9.190 Ft kupon ár helyett MA csak 7.350 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu