Sajnos ez az ajánlat már lejárt!
Hajhosszabbítás európai hajjal, 100 tincs, 3 féle illesztési technikával 35.000 Ft-ért.62%

Hajhosszabbítás európai hajjal, 100 tincs, 3 féle illesztési technikával 35.000 Ft-ért.

90.000 Ft Ár: 35.000 Ft
Válogass hasonló ajánlataink közül!
100 tincs haj és felrakása mikro-lap keratinnal vagy mikrogyűrűvel ajándék steampod kezeléssel!64%

100 tincs haj és felrakása mikro-lap keratinnal vagy mikrogyűrűvel ajándék steampod kezeléssel!

46.200 Ft16.890Ft
100 gramm haj felrakása, 5 választható technika egyikével + AJÁNDÉK multivitaminos hajpakolás!55%

100 gramm haj felrakása, 5 választható technika egyikével + AJÁNDÉK multivitaminos hajpakolás!

17.500 Ft7.990Ft
Az összes hasonló ajánlat megtekintése.
Bezár

Hajhosszabbítás európai hajjal, 100 tincs, 3 féle illesztési technikával 35.000 Ft-ért.

LEJÁRT
Foglalóval: 8.400 Ft
DD kredit is felhasználható!
90.000 Ft Ár: 35.000 Ft
90.000 Ft
62%
55.000 Ft
Budapest, V. ker.
Add ajándékba

A kupont ajándékba is adhatod!
A megveszem gombra kattintva bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupon.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.
Hajhosszabbítás európai hajjal, 100 tincs, 3 féle illesztési technikával 35.000 Ft-ért.

Régi vágyad a derékig érő haj, de a sajátod sosem nő meg olyan hosszúra, vagy már esküvőre készülsz és szeretnél gyönyőrű hajkoronát? Most teljesülhet ez a vágyad, mert hajhosszabbítási ajánlatunkkal 1.osztályú, európai, hosszú hajat kapsz és bármilyen illesztési technikát kérhetsz, most 35.000 Ft-ért vásárolhatod meg!

Szolgáltató:

Fodor Zsuzsanna

Szolgáltatás helye
1052 Budapest, Fehér Hajó u. 12-14.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek 10-20, szombat igény szerint.

Fontos tudnivalók

 • Az ajánlat révén hajhosszabbítási kupont vásárolhatsz, ahol európai, 1.osztályú hajat kapsz, amely maximum 55 cm hosszúságú lehet.
 • A kupon 100 hajtincs felrakására vonatkozik, ami 5 dkg hajat jelent.
 • A felrakási technikát szabadon kiválaszthatod a hőillesztés, mikrogyűrűzés vagy hüvelyes technika közül.
 • A kupon az összevágást is tartalmazza.
 • Fontos, hogy a saját hajad legalább állig érő legyen.
 • A póthaj felrakása korunk egyik legtermészetesebb szépítő módszer, amit számtalan híresség is használ.
 • Fodor Zsuzsanna fodrász személyesen a magyar hírességek közül Dér Heni haját szépítette ezzel a módszerrel.
 • A kiváló minőségű póthaj viselése természetes, nem igényel időtöbbletet az ápolásra és nem gubancolódik.
 • A hajhosszabbítást nem ajánlott terhesség ideje alatt, raszta haj viselésnél (utóbbi 2 év), valamint erős hajhullás jelenléte esetén.
 • A felrakott póthaj körülbelül 3 hónapig hordható, utána újra (feljebb) kell illeszteni a lenövéshez megfelelően. Azonban a kiváló minőségű haj lehetővé teszi, hogy azt többször használd, így azt már a következő hajhosszabbításhoz nem kell megvásárolnod.
 • Amennyiben hosszabb vagy több hajat szeretnél felrakni, úgy ez is lehetséges a kuponnal, a plusz költségét pedig a helyszínen kell fizetned a szolgáltatónak. További részletekért kérjük érdeklődj a szolgáltatónál.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A kupon tartalma az 1. osztályú (európai haj) felrakása, 100 tincs, amely maximum 55 cm hosszúságú, bármilyen technikával való felrakás és összevágás.
 • A professzionális fodrász garanciát vállal a munkájára és a felrakásra, így ez is bizonyíték arra, hogy kiváló ajánlatban részesülsz.
 • A póthaj festhető, vágható és szabadon formázható (pl. vasalható), azonban a speciális kezeléséről kérjük tájékozódj a fodrásznál.
 • Fontos az előzetes időpont egyeztetés és konzultáció, amit a 06-20-3-691-961 telefonszámon tudsz megtenni, Fodor Zsuzsanna fodrásznál.
 • A beváltás helye: 1056 Budapest, Irányi u. 1. Chat Noir Szalon.
 • Nyitva tartás: hétfő-péntek 10-20-ig, szombaton két hetente előzetes egyeztetés után.
 • Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel az ajánlattal kapcsolatban, kérjük, keresd fel a szolgáltatót a megadott elérhetőségen.
 • Egy vásárló egy darab kupont vásárolhat.
 • A kupont 2013.07.31-ig használhatod fel.
 • A kupon foglalós opcióval is megvásárolható, így ebben az esetben 8.400 Ft-ot kell kifizetned, a maradékot pedig a helyszínen a szolgáltatónál kell rendezned a kupon beváltáskor. Ez lehetővé teszi az ajánlat két részletben való kifizetését.

Leírás

Utoljára gyerekkorodban volt derékig érő, dús és erős hajad. Akkor ez annyira természetesnek tűnt, hogy fel sem tűnt, mekkora kincs ékesíti a fejedet. Azonban felnőtt korban már sosem nőtt meg a hajad olyan hosszúra. Egyre többször gondolsz a szép, hosszú hajra, vágysz rá, de sajnos ettől még nem nő meg. Lehet, hogy a hajad vékonyszálú, törékeny és nem tud olyan hosszúra megnőni, mert nem elég erős hozzá. Az is lehet, hogy csak változatosságra vágysz és most derékig érő hajkoronára vágysz. Vagy netán a nagy napra készülsz, és Te akarsz lenni a legszebb menyasszony, ennek pedig elengedhetetlen része a gyönyörű hajkorona. Most teljesülhet a hosszú haj kívánságod, mert ajánlatunk révén, hajhosszabbításban részesülhetsz, ahol európai, 1. osztályú hajat kapsz, konkrétan 100 tincset, illetve bármilyen illesztési technikát kérhetsz hozzá.

Fontos, hogy a saját hajad legalább állig, vagy nyak középig érjen, mert ez a minimum hosszúság, amire a póthajat rá lehet illeszteni. Ajánlatos a hajhosszabbítás előtt konzultálnod a fodrásszal, hogy a lehető legjobb technikát válasszátok hajadnak megfelelően. Ez azért is fontos, mert a póthajat elő kell készíteni, hogy a lehető leghasonlóbb legyen a saját hajadhoz képest. A hajszín, a haj göndörsége, vagy simasága mindenképpen számít ebben az esetben.

A hajhosszabbítás több órát vesz igénybe a felrakásnál, ezért fontos az előzetes bejelentkezés, illetve, hogy arra a napszakra kalkuláld bele ezt az időt. Fontos, hogy a fodrásszal beszéld meg a póthaj ápolását, illetve a kezelését, hogy ugyanolyan természetes legyen a viselése számodra, mint a saját hajad.

A kiváló minőségű haj lehetővé teszi, hogy a hajat újra használd akár többször is, ez függ a megfelelő ápolástól is. Így a felrakott hajat kb. 3 hónapig tudod viselni, utána újra kell illeszteni. A haj viselésének időszaka függ a hajnövekedés gyorsaságától, illetve a kezeléstől, ápolástól.

Térjünk át az illesztési technikákra. Kérhetsz hőillesztést, mikrogyűrűzést vagy hüvelyes technikát.

Hőillesztés során a saját hajat először apró tincsekre bontjuk, majd tincsenként hozzáillesztjük a póthajat, végül egy hőre kötő keratin anyaggal rögzítjük a tincseket, így gyönyörű hosszú frizurát kapunk. A keratin a hajunk, körmünk fő alkotóeleme. Kristálykeratinnal dolgozik a szakember, mely a legtartósabb és legkímélőbb a saját hajunk számára. A legtermészetesebb hatású technika.

Mikrogyűrű: azoknak ajánlott, akik elsőként kerülnek kapcsolatba a hajhosszabbítással, hiszen a mikrogyűrűs hajhosszabbítás legnagyobb előnye, hogy bármikor könnyedén eltávolítható. A póthajat – hasonlóan a hőillesztéses módszerhez – pici tincsekben illesztjük a saját hajunkhoz mikrogyűrű segítségével. Előnye a hőillesztéssel szemben, hogy nem rövidül a póthaj leszedés-felrakás alkalmával, illetve nem érintkezik közvetlenül a saját hajunkkal semmiféle kötőanyag-oldószer. Hátránya, hogy kisebb tincsekben illeszthető, így behatárolt mennyiségű haj helyezhető fel ezen technikával. Fémallergiás hölgyeknek nem ajánlott.

Hüvelyes technika: hajhosszabbítás technológiája kicsit hasonló a szilikonos mikrogyűrűhöz. Hasonlóképpen egy fogó segítségével került rászorításra a póthaj. A hüvelyes hajhosszabbítás esetén egy 2 mm átmérőjű cső rögzíti a póthajat a saját hajhoz, melynek hossza 1 cm. A cső annyira apró és vékony, hogy semmilyen kitüremkedést nem okoz, így teljesen természetesnek látszik a haj hajhosszabbítás után.

A professzionális szakértő garanciát vállal a munkájára, ezért, ha most vágsz először ilyen procedúrába, aggodalomra semmi ok, mert nagyszerű kezekbe kerülsz.

A DiamondDeal újabb alkujának köszönhetően hajhosszabbításban részesülhetsz, ahol a kupon tartalmazza az európai póthajat, a felrakását, amely szabadon választható és az összevágást. A kupon ajánlatban 100 tincs felrakása tartozik bele 55 cm-es hajra, mindezt most 90.000 Ft helyett, 35.000 Ft-ért vásárolhatod meg, így 62%-ot spórolhatsz és szinte harmad áron lehet gyönyörű, derékig érő hajkoronád. Foglalós opcióval is megvásárolhatod az ajánlatot, ahol csak 8.400 Ft-ot kell kifizetned, a maradék összeget, ami 26.600 Ft, személyesen a szolgáltatónak kell kifizetned a kupon beváltásakor, így az ajánlatot két részletben fizetheted ki. Klikkelj, spórolj, szépülj és lájkolj minket a facebookon is!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk
a WEBBETEG cikkei a témában


Ma megforgattad már
a Szerencsekártyáid?
Ne felejtsd el!
»

5 éves a Diamond Deal

Találd meg a választ a
Kérdések és válaszokban!
»

Nekünk fontos
az elégedettséged!
»

Tudd meg, hogyan
gyűjthetsz DD kreditet!
»

Elakadtál? Segítünk!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.
+36-46/786-840

Tudd meg
hogyan működünk!
»

További ajánlatok