Ha szeretnéd leszervezni, megtervezni és időben odaérni akkor Crevo kártyanaptár!

CREVO Kft. | Országos
Ha szeretnéd leszervezni, megtervezni és időben odaérni akkor Crevo kártyanaptár!
Fontosak a határidők? Az üzleti megbeszélések, de mindemellett az exkluzív megjelenésről és kreatív kivitelezésről sem szívesen mondana le? Akkor tekintse meg legújabb ajánlatunkat a Crevo kártyanaptár „személyében”, azért hogy soha ne kelljen a körülötte levőknek a következő szavakat hallgatnia: sajnálom elfelejtettem.
Ár:7.500Ft12.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
40% kedvezmény
Már csak 997 db maradt!
12.500 Ft
40%
5.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2011.11.18. - 2012.01.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A mindennapokon könnyebben eligazodhatunk, ha van valami a táskánkban, ami segít emlékezni teendőinkre.
 • Nem csupán vállalkozóknak, de magánszemélyeknek is ajánljuk, ha szeretnék egy ötletes naptárral megajándékozni magukat, barátaikat.
 • Kitűnő lehetőség, hogy cégét egy személyesebb formába mutassa be leendő vagy már meglévő ügyfeleinek.
 • Lehetőséget teremt, hogy exkluzív kivitelezésben reklámozza vállalakozását, vonzóbbá és érdekesebbé tegye cégét általa.
 • 200 db kártyanaptár tartalmazza egy csomag teljes készletét.
 • 2012. január 31-ig lehet beváltani a megvásárolt kuponokat.
 • Egy csomag „időt” vásárolhat magának és egy csomagot ajándékba.
 • A következő szállítási formák állnak rendelkezésére: GLS, Pick-Pack pont, illetve személyesen is átvehető Szegeden.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A Crevo kártyanaptár segít Önnek, új alapokra helyezni az üzleti marketing fogalmát!
 • A kártyacsomag lehetőséget ad arra, hogy jövőjét már a jelenben megtervezze.
 • 200 db naptárkártyával az üzleti életét könnyebben szervezheti.
 • Kis helyen is elfér a naptár, hiszen 62*91 mm-es méretű.
 • 2012. január 31-ig lehet beváltani a kuponokat.
 • Amennyiben nem a személyes átvétel mellett döntene, lehetőség van házhozszállításra is. Erre a következő árak vonatkoznak: GLS (950Ft+ÁFA), Pick-Pack pont (600Ft+ÁFA).
 • Fizetési módok: Utánvétel (GLS szállítási mód esetén +400 Ft+ÁFA, Pick-Pack pont szállítási mód esetén +100 Ft+ÁFA.), van lehetőség előre utalásra és készpénz fizetésére is az utóbbi csak a személyes átvételre vonatkozik.
 • A szállítási opciókat a megvásárlás után a következő linken lehet kiválasztani: http://www.crevocorp.hu/kartyanaptar2012/

CREVO Kft.

Szolgáltatás helye
6728 Szeged, Napos út 9.

Kuponunk leírása

Ahhoz, hogy minden a megszokott kerékvágásban, s talán még attól is jobban menjen elengedhetetlen a jó szervezés, időbeosztás és nem utolsó sorban valaki, aki ezekre emlékezteti is Önt. Míg az őskorban a kőben, az ókorba papiruszban, a középkorban a tekercsben hittünk, addig a 20. században már a PC-ben, s a 21. században pedig az iPODban hiszünk, hogy segíti nekünk eligazodni a memóriánkban. Lássuk be lassan a megtelt fázisba lép „processzorunk”, s egyre többször alkalmaznunk kell a „delete” gombot. Mostani ajánlatunkkal hogy, - stílusosak maradjunk - a „paus” gombra kapcsolunk.  Mindenki nagyon jól tudja, hogy míg a technika az életünk minden területén mélyre ásta magát, szelektivizálásra ösztönözve minket, addig van egy apró, de annál jelentősebb és megbízhatóbb emlék és dátumhordozónk is, a naptár.

A Crevo kártyanaptár nem csupán egy hétköznapi dátumforrás. Annál sokkal több. Időtálló, bármikor kéznél van és szem előtt tartja Önt és cégét is. A hagyományos naptárral szemben éppen ezért több funkciót is állít. Emlékezteti Önt a múltra, segíti tájékozódni a jelenben és rámutat a jövőjére. A két oldalas naptár egy üzleti befektetésként is értelmezhető. Cégéről egy Ön által kiválasztott vagy éppen elképzelt konstrukciót jelenít meg, így az értékes perceket szó szerint még értékesebbé teheti. Üzleti partnerei, barátai így akár összeköthetik a kellemest a hasznossal, melyből Ön garantáltan profitálni fog. Segítünk kibővíteni régi mondásunkat miszerint a pénz beszél - s itt jövünk Mi képbe ajánlatunkkal hogy -, a naptár pedig segít megérteni ezt a nyelvet.

A szóban forgó kártyanaptár 62*91 mm-es méretben vásárolható meg, s a csomag részeként már is 200 darab kártyával biztosabban láthatja jövőjét.  A lényeg, hogy az Ön igényei, ha kell csupán egy zsebnyújtásnyira legyenek mikor szólítja az üzlet.

A Crevo Kft. az év végéhez közeledvén már az újév lehetőségeiben gondolkodik médium pro kártyanaptárjával. Ez a meglepően sokoldalú naptár - ami nem csupán egy dátumhordozó, hanem egy kitűnő reklám lehetőség cége vagy vállalkozása számára -, segít Önnek, hogy új szemszögből világítsa meg a marketing fogalmát meglévő, vagy éppen leendő partnerei figyelmét ezzel is célirányosan az üzletre fordítva.

Ha Ön is egységes formában kívánja látni vállalkozását, akkor olvassa tovább ajánlatunkat! A kivitelezésről: a hátlap is színesben készül, s a szabad- és ünnepnapok kiemelése akár az előlap grafikájának színeivel is harmonizálhat. Az exkluzív megjelenés pedig nem egyenesen arányos a költséges beruházással, hiszen a Crevo a minőséget, nem súlyos pénzekben méri.

A DiamondDeal legújabb ajánlatának értelmében:

 

 • 200 db „Medium Pro” kártyanaptárt vásárolhat 12.500 Ft helyett (40% kedvezménnyel) 7.500 Ft-ért, így kivételes üzleti lehetőséget biztosít a cége reklámozására.
 • Medium Pro kártyanaptár, egy 62 x 91 mm-es méretben, ahol mindkét oldal színes, s az egyik oldalon exkluzív fóliázással teszik még szembetűnőbbé a kivitelezést.

 

Ha úgy érzi Önnek is szüksége van egy rendszerre, amely nem csak eligazítja a mindennapokban, de segíti jövőjét előbbre is vinni, vásárolja meg most a Crevo Kft. kihagyhatatlan ajánlatát!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 18% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Ki ez a jó pasi? Műtermi portfólió fotózás férfiaknak Gráf Ildikó profi fotós kamerája előtt
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.490 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu