Sajnos ez az ajánlat már lejárt!
Ha hosszú hajat szeretnél, várakozás nélkül, a hosszabbítás munkadíja most 6.500Ft! 57%

Ha hosszú hajat szeretnél, várakozás nélkül, a hosszabbítás munkadíja most 6.500Ft!

15.000 Ft Ár: 6.500 Ft
Válogass hasonló ajánlataink közül!
100 tincs haj és felrakása mikro-lap keratinnal vagy mikrogyűrűvel ajándék steampod kezeléssel!64%

100 tincs haj és felrakása mikro-lap keratinnal vagy mikrogyűrűvel ajándék steampod kezeléssel!

46.200 Ft16.890Ft
100 gramm haj felrakása, 5 választható technika egyikével + AJÁNDÉK multivitaminos hajpakolás!55%

100 gramm haj felrakása, 5 választható technika egyikével + AJÁNDÉK multivitaminos hajpakolás!

17.500 Ft7.990Ft
Az összes hasonló ajánlat megtekintése.
Bezár

Ha hosszú hajat szeretnél, várakozás nélkül, a hosszabbítás munkadíja most 6.500Ft!

LEJÁRT
DD kredit is felhasználható!
15.000 Ft Ár: 6.500 Ft
15.000 Ft
57%
8.500 Ft
Budapest, XIII. ker.
Add ajándékba

A kupont ajándékba is adhatod!
A megveszem gombra kattintva bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupon.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.
Ha hosszú hajat szeretnél, várakozás nélkül, a hosszabbítás munkadíja most 6.500Ft!

Sok sok hölgy álma a hosszú haj, a vállra omló göndör fürtök. De vannak nem kevesen, akik nem akarnak erre hosszú éveket várni, hanem a MOST a jelszó, azonnal akarják a dús és hosszú fürtöket! Itt az alkalom, hiszen a felrakás díjából több mint 50%-ot alkudott le a DiamondDeal a Hegedűs Szépséglaknál!

Szolgáltató:

Hegedűs Szépség Lak

Szolgáltatás helye
1133 Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 27/a

Fontos tudnivalók

 • Az ajánlat kizárólag a munkadíjra vonatkozik, a felrakandó haj ára külön fizetendő.
 • Ha van már megvásárolt, saját hajad, azt is felrakják, amennyiben felhelyezhető állapotban van (tincsezett, keratinozva).
 • Felhelyezés mikrogyűrűvel vagy hőillesztéssel szabadon választható.
 • Az ajánlat tartalmazza továbbá a , egybevágást, göndörítést vagy egyenesítést.
 • Hosszabbításhoz 100-120gr, a dúsításhoz 50-60gr haj szükséges.
 • A haj ára – 100gr - (hosszúságtól függően) – Barna: 22-28.000Ft (50-70 cm) , Szőke: 28-35.000Ft (50-70 cm).
 • A művelet elvégzése előtt egy személyes konzultáció szükséges, ahol a haj vétel árát szükséges kiegyenlíteni , mert az rendelésre érkezik.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges Tóth Alexandra , 0620-5864-976 telefonszámon, ahol megbeszélhetitek a megfelelő technikát, kiválaszthatjátok a megfelelő hajat.
 • A kupon 2013. 06. 15-ig váltható be.
 • Egyéb kedvezmény a kuponnal egyidejűleg nem vehető igénybe.
 • A szolgáltatóról bővebb info: http://www.hegedus-szepseglak.hu/
 • Cím: 13.kerület Hegedűs Gyula utca 27/a Hegedűs Szépség Lak (Nyugatitól 2 percre).
 • Időpont lemondása lehetőleg az egyeztetett időpont előtt minimum 24 órával történjen.

Leírás

Előfordult már veled, hogy ki akartad volna cserélni a hajad? Mert nem elég dús? Vagy nem elég hosszú? Vagy egészen egyszerűen: ez a haj – szerinted – nem hozzád való!

Hiszen neked hosszú, dús, hullámos (vagy éppen egyenes?)fürtök kellenének, Te tudod, hogy azzal teljesedne ki a szépséged – és nem utolsósorban, úgy éreznéd magad a legjobban...

Hogy erre több évet kellene várni, mert meg kell várni, ameddig megnő? Ez nem megy, hiszen Neked most kell, Te most akarsz hosszú, dús szőke fürtöket, és nem 2016-ban!

Azt gondolod, hogy ez lehetetlen? Megnyugtatunk: nem, s nem is kell vagyonokat kifizetned a munkadíjra. Sőt, előzetes konzultáció során kiválaszthatod, hogy milyen technikával rögzítsék az új hajadat, s azt is meg tudjátok beszélni: milyen haj állna neked a legjobban. Nos? Hiszen utána már akár a nyárzáró buliba hosszú, lobogó hajjal mehetsz, hogy a Te barátnőid is sárguljanak az irigységtől…

Egyik pillanatról a másikra hosszú, vagy éppen dús, vagy melírozott haj? Ez már régóta lehetséges, és most a DiamondDeal az alkujának köszönhetően most elérhetőbbé tette a számodra!

A hajhosszabbítás egy sajátos technika, amivel több probléma is megoldható: a ritkább hajat fel lehet dúsítani, a hajszerkezet roncsolása nélkül lehet melírozott frizurád, vagy pedig pillanatok alatt lehetnek hosszú fürtjeid.

Ezt többféle technikával oldhatják meg, ebből a mikrogyűrűs, és a hőtechnikás a legkíméletesebb, de természetesen egyéni (haj) sajátosság alapján kell eldönteni, melyik is az ideális. Éppen ezért kérik azt, hogy az előzetes időpont egyeztetéssel egyidejűleg egy személyes konzultáción is vegyél részt, hogy megbeszélhessétek: neked melyik lenne a legjobb! S persze ki kell választani azt a hajat is, amivel majd elkészítik az új hajkoronádat, hiszen azt még ezután rendelik meg (a haj ára nem az ajánlatunk része, azt külön kell a szolgáltatónak megfizetni)

Ezzel a megbeszéléssel biztosítják a számodra azt, hogy nem ér majd meglepetés: nem lesz az előkészített haj kevesebb, mint amennyire szükséged lehet, biztosan az az árnyalat lesz majd ott, ami neked kell. És nem utolsósorban a hajadhoz igazított lesz a technika is, azzal a módszerrel lesz feltéve a „póthajad”, amely a legideálisabb.

Természetesen tudnod kell, hogy a felhelyezett haj akkor őrzi meg hosszú időn keresztül a szépségét, ha az ápolását a konzultáción hallott tanácsok szerint végzed, illetve ha rendszeresen visszatérsz, hogy ellenőrizhessék, korrigálhassák az esetlegesen fellazuló tincseket. De természetesen mindent részletesen elmagyaráznak majd neked.

De milyen is lesz az eredmény? A hatás teljesen természetes lesz, mintha a Te hajad válna pillanatok alatt dúsabbá, vagy 40-60 centiméterrel hosszabbá, vagy mintha a saját hajad kapna melírt. A természetességhez természetesen nagyban hozzájárul az is, hogy a legjobb minőségű európai hajakat használják, nem a gyengébb indiait.

Fontos: nem csak felteszik a hajat, hanem hozzáigazítják a saját hajadhoz: ha hullámosak a fürtjeid, akkor hullámosítanak, ha egyenes, akkor természetesen egyenesítenek. A hajvégeket egybevágják, és így már valóban egyre jobban hasonlít a saját hajadhoz a pótlás.

Ha festetni is szeretnél, az sem jelent problémát. +3.500Ft ellenében nem csak festik a frizurádat, hanem ajándék keratinos pakolást is kapsz és makadámdió olajos ápolót használnak, hogy a hajad a lehető legszebb legyen! S hogy legközelebb is visszatérj, ajándékba kapsz egy kedvezményre jogosító kártyát!

Igen ez a Hegedűs Szépséglak!

Nos, mit is ajánlunk: jelentős kedvezményt a hajhosszabbítás munkadíjából, és plusz extra szolgáltatásokat: göndörítést (vagy egyenesítést), hogy az új hajad éppen olyan legyen mint a régi, a végek egy szintre vágását. Egy gratisz kedvezménykártyát, hogy nagyobb kedvvel térj vissza! És kedvezményes festési lehetőséget. S mennyiért? Az eredeti 15.000Ft helyett mindössze 6.500 Ft-ért! Tetszik az ajánlat, akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon, csatlakozz te is a több,mint 280.000 fős rajongó táborához. LÁJK!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk
a WEBBETEG cikkei a témában


Ma megforgattad már
a Szerencsekártyáid?
Ne felejtsd el!
»

5 éves a Diamond Deal

Találd meg a választ a
Kérdések és válaszokban!
»

Nekünk fontos
az elégedettséged!
»

Tudd meg, hogyan
gyűjthetsz DD kreditet!
»

Elakadtál? Segítünk!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.
+36-46/786-840

Tudd meg
hogyan működünk!
»

További ajánlatok

10 alkalmas intim gyanta cukorral, nőknek, az Akvamarin …

Az intim területünk különleges figyelmet igényel. Ha eleged van a borotválkozásból és a bőrpírból, válaszd a sokkal kíméletesebb és fájdalommentesebb módszert, a gyantázást! Persze ebből is csak a legjobbat: a cukorgyantát! Az Akvamarin Bejelentkezés nélküli Gyantaszalon frenetikus ajánlata egy 10 alkalmas intim gyanta bérlet cukorral, amelyet 1 évig is felhasználhatsz, és csak 13.990 Ft!
51%
28.000 Ft
13.990 Ft
Lejár: 16n1ó39p