Gyomor és bélrendszer gyulladásainak vizsgálata+ételintoleracia és Candidateszt!

Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
DD kredit is felhasználható!
15.490 Ft Ár: 6.990 Ft
15.490 Ft
55%
8.500 Ft
Budapest, XIII. ker.
Lejár: 11 n 18 ó 14 p 
Add ajándékba

A kupont ajándékba is adhatod!
A megveszem gombra kattintva bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupon.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.
Gyomor és bélrendszer gyulladásainak vizsgálata+ételintoleracia és Candidateszt!

Emésztési zavarokkal küzdesz? Derítsd fényt panaszaid okára! Az egészségünkkel nem érdemes játszani, ez kell, hogy a legfontosabb dolog legyen. Találjatok megoldást a Dr. Kósnai Diagnosztikai Központ( XIII. kerület) segítségével, ehhez csak vásárolj kupont mindössze 6.990 Ft-ért!

Szolgáltató:

Dr. Kósnai Diagnosztikai Központ

Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kárpát u. 18. II. emelet
(7-es kapucsengő)
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 9:00-20:00

Fontos tudnivalók

 • A kupon tartalma:
  • A gyomor, vékonybél, vastagbél vizsgálata
  • Ételintolerancia teszt 100 allergénre
  • Candida-teszt
  • Konzultáció (orvos/humánbiológusnál) 
 • A kezelés időtartama: kb. 45 perc 
 • A vizsgálati csomagban felmérik a vékonybél és a vastagbél állapotát, keresik az irritációkat, gyulladásokat, mindezt Voll-diagnosztikai módszerrel.
 • Ajánlott a vizsgálat azoknak, akik szeretnének tisztába lenni egészségügyi állapotukkal vagy esetleg valamilyen hasi, vastagbél, vékonybél problémákkal küzdenek!
 • Dr. Voll-féle eljárással kiemelkedő pontossággal, teljes kiértékeléssel. 
  A vizsgálat képes kimutatni a szervezetben még lappangó gyulladásokat és degeneratív elváltozásokat.
 • A kezelés nem javasolt: pacemaker viselése, epilepszia, terhesség első felében!
 • A kupont 2017. január 11-ig használhatod fel telefonos időpont egyeztetést követően.
 • Bejelentkezés és időpontfoglalás a +36-30/356-2177-es telefonszámon, a központ recepcióján H - P: 9:00 - 16:00 között a kuponkódod megadásával.
 • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül.
 • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra, késést nem áll módunkban elfogadni!

Leírás

Fáj, görcsöl? Puffadás, netán hasmenés kínoz?

Sajnos a tápcsatorna (gyomor, vékonybél, vastagbél) betegségei korunk népbetegségei közé tartoznak, az elmúlt évtizedekben egyre gyakoribbá válnak, és egyes felmérések szerint enyhébb formái akár a lakosság felét is érinthetik! De ettől a ténytől még senkinek a közérzete nem lesz jobb. Azonban egy alapos vizsgálat segíthet a bajban! 

Az ajánlat gyomor és bélrendszer gyulladásainak vizsgálata konzultációval+ételintoleracia és Candidateszt.

gyomor, vizsgálat, candida teszt, konzultáció, Dr. Kósnai

 A kezelés menete:

 • A csomag második része: a 100 allergénre kiterjedő ételintolerancia teszt, mivel a tápcsatorna betegségeinek jelentős részéért az egyes élelmiszer fehérjékre adott kóros immunreakciók felelősek. Az ételallergiásoknál fellépő ún. áteresztő bél szindróma pedig a gyulladást fokozhatja, valamint szerteágazó allergiás tüneteket okozhat. Az élelmiszerekben jelen lévő allergiát kiváltani képes fehérjék lebontása során a bélben képződő makromolekulák ugyanis a gyulladt bélfal mikrosérülésein képesek átdiffundálni, és ezért bármely megevett élelmiszerre allergiás reakció léphet fel.
 • A csomag első része: felmérjük a gyomor, a vékonybél és a vastagbél állapotát, keressük az irritációkat, gyulladásokat.
 • A csomag harmadik része: Candida-teszt, mely a tápcsatornában is jelen lévő élesztőgomba túlzott jelenlétét mutatja ki. Oka lehet a magas szénhidrátfogyasztás, és a gyulladásos bélbetegségeknek gyakori velejárója. A bélflóra - mint bélrendszerünk egyik legfontosabb védője - sérülése a Candida albicans túlszaporodásával gyakran együtt jár. A normál bélflóra csökkenése szerepet játszik a belek gyulladásainál, mivel az általa termelt gyulladáscsökkentő faktorok hiányában gyulladás könnyebben alakul ki illetve marad fenn. 

Voll-módszerről:

Vizsgálatainkat ún. Voll-módszerrel végezzük, melynek elve, hogy az élő sejtek, következésképpen a szervek, szövetek működése során nem csak kémiai, hanem fizikai változások is zajlanak, melyek megfelelő vizsgálómódszerek segítségével láthatóvá tehetők. 
Ilyen mérések végezhetők bizonyos elektromágneses elven működő készülékek segítségével, mint amilyen az ún Voll diagnosztikai rendszer is. Az adott szövet/szerv elektromos ingerlése során keletkezett elektromos változások mérhetők, és információt adnak a szervek működéséről. Mivel az energetikai zavarok hamarabb megjelennek, mint a kémiai változások, ezért a működési rendellenességek hamarabb észrevehetők ilyen módon. 


Most mindenre fény derülhet! Megtudhatod, hogy mire kell odafigyelned, hogy megszüntesd most még bizonytalan eredetű panaszaidat. Vásárolj kupont most!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Ma megforgattad már
a Szerencsekártyáid?
Ne felejtsd el!
»

5 éves a Diamond Deal

Találd meg a választ a
Kérdések és válaszokban!
»

Nekünk fontos
az elégedettséged!
»

Tudd meg, hogyan
gyűjthetsz DD kreditet!
»

Elakadtál? Segítünk!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.
+36-46/786-840

Tudd meg
hogyan működünk!
»

További ajánlatok