Forradalmian ÚJ 3D szemöldök-tetoválási technika - MICROBLADING a XV. kerületben!

Nimfa Sziget Szépségcentrum |
Forradalmian ÚJ 3D szemöldök-tetoválási technika - MICROBLADING a XV. kerületben!
Itt a LEGÚJABB szemöldök-trend! Hallottál már a MICROBLADINGról? A micropigmentáló ipar forradalmian ÚJ alkalmazási technikája, amivel tökéletesen természetes szemöldököd lesz és nem kell amiatt aggódnod, hogy esetleg az idő múlásával kék-zöld színekben fog játszani. Ha Te is a természetesség híve vagy, ezt nem hagyhatod ki! Most csak 9.490 Ft-ért, a Nimfa Sziget Szépségcentrumban! (XV. kerület)
Ár:9.490Ft30.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
69% kedvezmény
30.000 Ft
69%
20.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon lejár: 9 nap múlva.
A kupon beváltható:
2017.01.14. - 2017.04.13

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: Microblading szálhúzásos szemöldök-tetoválás.
  • A szemöldök elkészítése kb. 2-3 órát vesz igénybe.
  • Tartós szemöldök-tetoválásodat tapasztalt szakember készíti el, s a teljes folyamat során ügyel a sterilitásra, az eszközök fertőtlenítésére, és kizárólag bevizsgált, biztonságos anyagokat használ fel. A kockázati tényezőket gondosan végigveszitek beleegyezési nyilatkozat aláírásánál.
  • A technika különlegessége egyszerűségében rejlik: gyengéden pigmentezett felületen, természetesen hajló, kecses szemöldökszálakkal díszíti viselője tekintetét!
  • Tartósan 1 évig megmarad, és a sminktetoválással ellentétben nem színeződik el, zöldül vagy kékül el.
  • A microblading-eljárás abban különbözik a hagyományos szemöldök-tetoválástól, hogy kézzel történik, így a szemöldök kisebb hibáit is tudják javítani! 
  • A kupon felhasználható 2017. április 13-ig előzetes időpontfoglalás után.
  • Előzetes időpontfoglalás szükséges a +36-30/471-2008-as telefonszámon.
  • A kupon saját célra és ajándékba is korlátlan számban megvásárolható.
  • Időpont lemondása vagy módosítása 24 órával a megbeszélt időpont előtt lehetséges. Ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. A szolgáltató maximum 10 perc késést tud elfogadni. Kérünk, hogy figyelj oda a pontos érkezésre is!

Nimfa Sziget Szépségcentrum

Szolgáltatás helye
1155 Budapest Wisocky utca 29

Videó

Kuponunk leírása

Itt a forradalmian ÚJ Microblading!

Szemöldökünk az arcunk éke, így fontos, hogy igényes, szépen ívelt formája legyen. Ha Te is a természetesség híve vagy, úgy a Nimfa Sziget Szépségcentrum ajánlata Neked szól!

A forradalmian ÚJ microblading technika hazánkban is robbanás-szerűen hódít, itt a lehetőség, most Te is kipróbálhatod, ha tartósan természetes szemöldököt szeretnél!

A Microblading a szemöldök-tetoválás a micropigmentáló ipar forradalmian új alkalmazási technikája. Ez a fél-tartós szemöldök pigmentálási forma rendkívüli népszerűségnek örvend világszerte. Számos neves külföldi és hazai sminktetováló vette fel a technikát szolgáltatásai körébe, mivel kimagaslóan természetes szálas hatást eredményez.

A technika kimondottan szálhúzásos sminktetoválásra alkalmas, ezen belül is a természetes szemöldökformázásra, amely Európa és világszerte legjobban elismert módszere. A miktűkkel tetovált szemöldökformázás alapját a tökéletesen megrajzolt szemöldökforma szolgáltatja. Közvetlenül a szaruréteg alá bejuttatott vízbázisú pigmentek következtében a bőrszínezés körülbelül 1 évre garantálható. Ennek következtében minden páciens esetében a legújabb szemöldök-trend szerint újraszínezhetjük és formálhatjuk a végeredményt. 

A Nimfa Sziget Szépségcentrum kellemes környezetben vár Téged is!

Természetes hatású szemöldök, akár már holnap!

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodon is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu