Fogyasztó-, zsírbontó eljárások, testkezelések, kozmetikai eljárások 4.000 Ft-ért!

Signo Art Studio | Budapest, XI. ker.
Fogyasztó-, zsírbontó eljárások, testkezelések, kozmetikai eljárások 4.000 Ft-ért!
Szereted az őrült ajánlatokat? Majd kétharmados engedmény már elég vad ajánlat a számodra? Ki tudnál használni egy ilyen kivételes lehetőséget? Mert most itt van rá az alkalom: A Signo Art Studio ajándékkártyája 60% engedményt ad neked a szalon összes kezeléséből! Benézel? Megnézed? Érdemes! Karácsonyra pedig egyenesen tökéletes ajándék lehet!
Ár:4.000Ft10.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
60% kedvezmény
10.000 Ft
60%
6.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.01.15. - 2013.04.15

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon révén egy 10.000 Ft értékű ajándékutalványt vásárolsz, 4.000 Ft-ért.
 • Az ajándékutalvány a szalon minden aktuális szolgáltatására felhasználható.
 • A professzionális test- és arckezelések széles körét veheted igénybe. A spiritualitás iránt érdeklődőket is számos kezelés és tanfolyam várja.
 • Szükség esetén több utalványt is összevonhatsz.
 • Egy személy maximum 6 utalványt vásárolhat saját részre és ajándékba is.
 • Nagyszerű ajándék lehet, hiszen a megajándékozott maga döntheti el, milyen kezelésre váltja be .
 • A kupont 2013.01.15 és 2013.04.15-ig válthatod be.
 • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A bejelentkezést a következő elérhetőségen tudod megtenni: +36/30-592-1214
 • Vásárold meg ajándékba Karácsonyra szeretteidnek, barátaidnak.
 • Az ajánlat nem összevonható más akciókkal!
 • A feltüntetett szolgáltatást az Signo Art Studioban veheted igénybe. Cím: 1113 Budapest, Bocskai út 80
 • A szolgáltatóról bővebb info: http://www.signoartstudio.hu
 • A szalon mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel jól és könnyen megközelíthető.
 • www.facebook.com/SignoArtStudio

Signo Art Studio

Szolgáltatás helye
1113 Budapest, Bocskai út 80

Kuponunk leírása

Voltál már úgy, hogy láttál egy szuper akciót, de nem tudtad hirtelen eldönteni: szükséged van e az adott szolgáltatásra?Megtetszett egy szalon, egy szolgáltató, de nem tudtad eldönteni, hogy melyik szuper akcióját használnád ki? Vagy, hogy nem tudtál döntést hozni, kinek milyen ajándékot vásárolnál? Ha csak egy kérdésre is valamilyen halovány igen a válaszod, akkor ez az ajánlat biztosan neked is szólhat! Hiszen egy olyan ajándékutalványt mutatunk be, amit gyakorlatilag bármilyen aktuális szolgáltatásra felhasználhatsz a SignoArt Studioban!

Vajon Te most tudod, hogy mire lesz szükséged … mondjuk február közepén? Esetleg a szépen lassan felszedegetett zsírpárnákat fogyasztanád egy kavitációs zsírbontással? Nem nagyon tudhatod, hiszen ma még csak nem is sejted, hány kiló leszel a tél vége felé. Vagy a kondíciódat javítanád majd egy fekvő infra-szaunával? Lehet hogy erejed teljében leszel. Esetleg az arcbőrödet viseli meg a hideg, a hó annyira hogy úgy döntesz: itt az ideje egy mélyebb kezelésnek? Honnan is tudhatnád! Azt viszont szinte biztosan már most elhatároztad, hogy bármire is lesz szükséged, azt a lehető legjobb áron akarod majd megkapni!

Jön a Karácsony. Olyan szívesen ajándékoznál szeretteidnek egy kozmetikai kezelést, esetleg betegségen átesett rokonnak egy nyirokmasszázst, vagy kedvesednek egy Nu skin arckezelést, de félsz, hogy esetleg az ilyen konkrét ajándékot célzásnak vennék. Mondjuk a párod visszakérdezne: már nem tetszik az arcom, hogy kezelésre küldesz? Szívesen kivédenéd az ilyen eseteket úgy, hogy közben azért a megajándékozott is örüljön?

Akkor ez az ajánlat Neked szól!

A Signo Art Studio ugyanis egy olyat talált ki Neked, amivel mind a magad problémáit, mind pedig az ajándékozási gondokat megoldja! Egy olyan ajándékutalvány a találmányuk, amivel azt a kezelést veszed igénybe, amelyiket csak akarod. És hidd el: lesz miből válassz! Gyakorlatilag fel sem tudjuk most Neked sorolni, mennyi mindenből választhatsz! Akár egészségvédő, akár regeneráló, akár szépészeti beavatkozásokat nézzük, kezelések sorából választhatsz! Csak pár kiragadott példa: lipolézeres zsírbontás- bőrfeszesítés; kavitációs ultrahang zsírbontás; rádiófrekvenciás zsírbontás és testfezesítés test- arc; hatóanyagos testtekercselés; ulrtahangos hatóanyag-bevitel, bőrfeszesítés arcra és testre; mikroáramos zsírbontás, testfeszesítés; EMS; fekvő infraszauna; nyirokmasszázs, nyomásterápia; mélymeleg infrakezelés ; hydroabráziós bőrmegújítás; reiki kezelések- és tanfolyamok.

Na és az ajándékozási problémád? Nos: elmondhatjuk, hogy ez az ajándékutalvány ezt a problémát is leveszi a válladról, hiszen a megajándékozott nem érzi majd célzásnak az ajándékodat, hiszen az nem sugallja majd, hogy esetleg egy kis felesleg lenne a derekán, viszont a tőled kapott utalványt akár ilyen célra is felhasználhatja. Sőt, nagyon ötletesnek tart majd, hiszen rá bízod, olyan ajándékot válasszon magának, amilyet Ő szeretne. Például elmehet akár egy kavitációs ultrahang zsírbontásra, vagy rádiófrekvenciás zsírbontásra, ami feszesíti a testet, de igénybe vehet akár egy lipolézeres zsírbontást, - bőrfeszesítést, de felhasználhatja hydroabráziós bőrmegújításra is. A lényeg, hogy úgy érzi majd ő is, akár Te, ha magadnak vásárolod az utalványt: a lehetőségeid határtalanok! Mert valóban azok, hiszen akár 6-ot is vásárolhatsz belőle, és a beváltáskor akár többet is összevonhatsz! Ha úgy érzed, több információra van szükséged, irány a weboldal, ahol még a kezelések részleteiről is pontos információt kapsz, hogy el tudd dönteni: hány utalványra is lesz szükséged április közepéig!

Karácsony előtti ajándékozási gondjaid megoldásának, és az elkövetkező hónapok testkezelési, és kozmetikai „akcióterved” megvalósításának egy nagyszerű eszközéül ajánljuk a figyelmedbe a Signo Art Studio ajándékutalványát, ami ugyan 10.000 Ft értékű kezelésre vehető igénybe, de Neked csak 4.000 Ft-ot kell fizetned érte.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 17% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

ULTRA HIFU 4&1-ben alakformáló kezeléssel integethetsz az integető izom, felkar és oldalhurkáknak!
11.900 Ft kupon ár helyett MA csak 9.900 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu