Fogimplantátum beültetése, ajándék 2 alkalom fogkő-eltávolítással és teljes szájhigiéniás csomaggal!

Dentium Implant Center | Budapest, V. ker.
Fogimplantátum beültetése, ajándék 2 alkalom fogkő-eltávolítással és teljes szájhigiéniás csomaggal!
A teljes és szép fogsor sokaknál csak fiatalkorukig tart, de vannak olyan is, akik egészen idős korukig csodás fogsorral büszkélkedhetnek. A Dentium Implant Center (V.kerület) profi szakembereinek kezei között most Neked is csodás és teljes mosolyod lehet, nem kell tovább elrejtened! Fogimplantátum beültetés, ajándék fogkő-eltávolítással, szájhigiéniás csomaggal, CSAK 85.990 Ft-ért!
Ár:85.990Ft135.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
37% kedvezmény
135.000 Ft
37%
49.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.06.20. - 2016.08.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma : egy darab dentium fogászati implantátum + ajándék fogkő-eltávolítás 2 alkalommal és teljes átvizsgálás, komplex szájhigiéniás csomag, személyre szabott tanácsadással.
 • Nyerje vissza egészséges mosolyát Ön is! Prémium minőség, kedvező ár és garancia!
 • Gyors és komplikációmentes behelyezés: természetes módon épül be a csontba!
 • 10 év garancia az implantátumra!
 • A kezelés menete: állapotfelmérés és szájhigiéniás tanácsadás, kezelési terv, előkészítés, csiszolás és lenyomat vétel, implantátum elkészítése és behelyezése.
 • Legpontosabb és legesztétikusabb fogpótlás!
 • A fogbeültetés alkalmával az elvesztett fog helyére egy műgyökér kerül, mely titán ötvözetből készül, és garantáltan allergénmentes.
 • Frontfogak esetében az esztétikai szerep is jelentős hangsúlyt kap, rágófogak elvesztése után az implantátum jobb rágóképességet eredményez.
 • A kuponhoz + ajándék fogkő-eltávolítás (depurálás) is jár 2 alkalommal és teljes átnézés, komplex szájhigiéniás csomag személyre szabott tanácsadással 44.000 Ft értékben.
 • Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-1/788-8333-as telefonszámon.
 • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal vagy a telefonos bejelentkezéskor add meg a kuponkódodat.
 • Egy vásárló egy kupont használhat fel egy implantátumra.
 • A kupon érvényes: 2016. augusztus 31-ig.
 • Az ajánlat nem tartalmazza: a CT felvételt (szükséges), a fog vagy gyökér húzást, a koronát, a csontpótlást (a paciens anatómiai adottsága dönti el hogy szükséges-e).
 • A kupon más kedvezménnyel nem összevonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Dentium Implant Center

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-Sz: 8:00 - 20:00
Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Szent István krt. 9. I. em. 3.

Kuponunk leírása

 Nem kell elrejtened a mosolyod! 

A fogászat a Dentium implantátum magyarországi kizárólagos forgalmazója, így első kézből, a legkedvezőbb áron kaphatod meg ezt a magas minőségű implantátumot! Legyen teljes értékű a fogpótlásod és felszabadult a mosolyod!

A rendelő szakorvosa a kezelési terv felállítása után két lépésben végzi el az implantátum beültetését. Elsőként az érzéstelenítést követően a nyálkahártyán keresztül feltárja a csontfelszínt, és úgynevezett csontfészket alakít ki a titán csavar számára, majd behelyezi azt. A nyálkahártya varratokkal kerül lezárásra, varratszedés pedig egy hét múlva szükséges. Körülbelül 3 hónap kell ahhoz, hogy a csontsejtek belenőjenek a csavar mikropórusaiba, mindez a zárt nyálkahártya alatt, biztonságban történik.

Az implantátumos fogpótlás a következő lépés, mely során csak egy apró metszésre van szükség a nyálkahártya felszínén, hogy az orvos el tudja távolítani az implantátum záró csavarját. Erre helyezik rá azt a felépítményt, ami az íny formáját formázza meg. Miután ez körülbelül 10 nap alatt megtörténik, következhet a lenyomatvétel, és a fogtechnikus által elkészített fogpótlás behelyezése.

FogimplantátumA fogbeültetés alkalmával az elvesztett fog helyére egy műgyökér kerül, mely titán ötvözetből készül, és garantáltan allergénmentes. Maga az implantátum csavarra emlékeztet, s ezt helyezi be a rendelő szakembere a felső vagy az alsó állkapocs csontjába, mintegy az eredeti foggyökér helyére. Napjaink korszerű implantátumai egyetlen fogat is pótolhatnak, de ha a helyzet úgy kívánja, akkor híd alátámasztására, vagy műfogsor rögzítésére is kiválóan alkalmasnak bizonyulnak.

A beavatkozást követően évente kontrollvizsgálat szükséges, és nagyon sok múlik azon is, mennyire figyelnek oda a páciensek a szájhigiéniára. A fogpótlás tartós, hosszú távú eredményeket ígér, de a kilökődés veszélye elsősorban akkor fordulhat elő, ha fogkövesedés, a környező fogak szuvasodása, vagy a tartó csontozat felszívódása jelentkezik.

5 dolog, amit a fog implantátumról tudni kell:

 • A beültetés sikeressége 97% fölötti
 • Titánból készül, amely tökéletesen becsontosodik az állkapocsba, nem lökődik ki
 • Tartóssága akár egy életen át is garantált
 • Behelyezése teljesen fájdalommentes
 • Megakadályozza a csontsorvadást
 
ajándék, szépségápolás

+ Ajándék: 2 alkalom fogkő-eltávolítás, teljes szájhigiéniás csomaggal.

 

 

 

Fogas kérdés megtalálni a minőséget, méghozzá megfelelő ár-érték arányban, főleg, ha pont a fogaink épségéről van szó! Ha egy hiányzó fog veszélyezteti a fülig érő mosolyodat, a szájhigiéniádat, de elsősorban a rágóképességedet, akkor itt az ideje, hogy felkeresd a Dentium Implant Center szakértő csapatát!

Dentium Implant Center

 

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodról is, vásárolj bárhol, bármikor kényelmesen.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 14% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

18+ Fedezd fel önmagad! Tantrikus masszázs kizárólag nőknek 60 percben a Nyugatinál!
4.990 Ft kupon ár helyett MA csak 4.290 Ft-ért!

Tombola nyár a DiamondDeal-en

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu