Fogfehérítés LED lámpás, peroxidmentes kezeléssel, fogkő eltávolítással, polírozással 8.990 Ft-ért!!

White Smile Fogászat | Budapest, VI. ker.
Fogfehérítés LED lámpás, peroxidmentes kezeléssel, fogkő eltávolítással, polírozással 8.990 Ft-ért!!
Gyöngysorként ragyogó mosolyra vágysz? Fogaid most újra régi fényükben tündökölhetnek teljes körű, ultrahangos fogkő eltávolítással, polírozással és LED lámpás fogfehérítéssel! Téged is vár a White Smile Fogászat a Nyugatinál (VI. kerület), és professzionális kezelésüket most csupán 8.990 Ft-ért veheted igénybe! Ehhez csak kupont kell vásárolnod!
Ár: 8.990 Ft 70.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
88% kedvezmény
70.000 Ft
88%
61.010 Ft
  Add ajándékba

A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon lejár: 2 nap múlva.
A kupon beváltható:
2017.01.05. - 2017.03.28.

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: 1 alkalom teljes körű, ultrahangos fogkő eltávolítás, polírozás és LED lámpás fogfehérítést tartalmaz
 • A professzionális LED lámpás fogfehérítés kényelmes, fájdalommentes és azonnal látványos fehéredést biztosít a fogaid számára.
 • Intenzív fehérítés! Akár 3-5 árnyalattal fehérebb fogak azonnal, fogaktól függően 1-2 évig tartó hatással!
 • A rendszeres fogkő eltávolítás nem csak szebbé teszi fogaidat, hanem azok egészségének megőrzésében is segít.
 • Az alsó és felső fogsoron ultrahang segítségével történik a fogkő eltávolítása.
 • A fogkő eltávolítás és a polírozás egyenletes fogfelszínt, ezáltal egyenletes fehérítést tesz lehetővé.
 • A kezelés időtartama maximum 70-75 perc.
 • A fogfehérítést 16 éven aluliak nem, 16-18 év közöttiek pedig kizárólag a szülők írásos beleegyezésével vehetik igénybe!
 • A fogászat központi helyen, a Nyugati pályaudvarnál várja kedves vendégeit!
 • A kupon 2017. március 28-ig váltható be.
 • Előzetes időpont foglalás szükséges a kuponkód megadásával a
  +36-20/343-0043-as
   telefonszámon.
 • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját része, és ajándékba.
 • Kérjük a pontos érkezést! Késést nem tudunk elfogadni, mert az a többi vendég hátrányára válna.
 • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legalább 24 órával díjmentesen lehetséges. 24 órán belül történő lemondás esetén legközelebbi időpontnál + 3.000 Ft fizetendő.

White Smile Fogászat

Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 65. 4/4.

Kuponunk leírása

Ne becsüld alá mosolyod erejét!

Segíthet párt találni, állást szerezni, sikerrel venni egy vizsgát, magabiztosságot ad, s hatására mindenki kedvesebb lesz veled! Vagy te nem mosolyogsz szívesen, mert a kávézás, a cigarettázás rajta hagyta nyomait a fogaidon? Most segíthetünk neked, ha fehérebb fogakat szeretnél?

Fogászat

A fogak egészsége rendkívül fontos, hiszen egy-egy rossz, netán elveszített fog egy életen át megkeserítheti sorsunkat. Érdemes tehát odafigyelni a szájhigiéniára, és rendszeres szűréseket részt venni. De mit tehetsz még? Ezzel a kuponnal pl. fogfehérítő kezelésben lehet részed, amely nem csak szép, fehér fogakat garantál, de fogaid egészségét is segít megőrizni.

 1. A kezelés első fázisa a fogkő eltávolítása. Ez mindenképp ajánlott kb. fél évente, és napjainkban ultrahangos technikával, egy igazán modern módszerrel ez már teljesen fájdalommentesen és gyorsan megoldható. Így a baktériumok máris nehezebben települnek meg fogainkon.

 2. A második fázis a polírozás. Ekkor speciális pasztával és eszközökkel polírozzák át fogaidat, hogy a makacs elszíneződések is eltávolításra kerüljenek. Már ettől is fehérebb lesz fogsorod, de az igazi csoda még ezután következik.

 3. A végső fázis a fogak LED lámpás fehérítése. Speciális gélt visznek fel fogaid felszínére, melyet LED lámpával aktiválnak. Az eljárás rövid idő alatt intenzív fehérítést garantál, és 3-5 árnyalattal fehérebb fogakkal léphetsz ki majd a fogászat kapuján. Ráadásul a végeredményt akár 1-2 évig is élvezheted!

Az eljárás tökéletesen biztonságos és fájdalommentes!
Vendégek százai kaptak már szebb és egészségesebb mosolyt általa. Esetenként pár napig érzékenyek lehetnek a fogak, de ez mindenképp elmúlik. Az igazán tartós hatás érdekében a kezelés után érdemes a színező ételek, italok, valamint a dohányzás mellőzése.

White Smile Fogászat

Kuponunkkal most ismét régi fényében tündökölhet fogsorod, és fájdalomtól sem kell tartanod! Tökéletesen biztonságos eljárás során fehérednek fogaid, és a fogkő eltávolítással nem csupán fogaid szépségéért, de egészségéért is tettél! Vásárolj kupont, most óriási kedvezménnyel, és hamarosan sokkal magabiztosabban mosolyoghatsz a világra!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu