FESTÉS, vágás, szárítás, pakolás KÉT alkalommal bármilyen hosszú hajra 8500 Ft-ért!

Dancsi Zsuzsanna - Hugo Szépségszalon | Budapest, XIII. ker.
FESTÉS, vágás, szárítás, pakolás KÉT alkalommal bármilyen hosszú hajra 8500 Ft-ért!
Két helyszín, két alkalom, hogy hajadat rendben tartsd! Festés, vágás, hajpakolás, szárítás, bármilyen hosszú hajra mindez duplán, hogy ne aggódj a lenövés miatt. Legyen gyönyörű hajkoronád hónapokon át! A dupla alkalom most 8.500 Ft-ért a bel és külvárosban egyaránt (66% kedvezménnyel)!
Ár:8.500Ft25.000 Ft
2.210 Ft foglalóval

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
66% kedvezmény
25.000 Ft
66%
16.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.04.01. - 2013.06.30

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Az ajánlat két alkalomra szól, így kétszer veheted igénybe a festést, hajvágást, szárítást, fejmasszázst és különleges hajpakolást.
 • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.
 • Profi fodrász, Dancsi Zsuzsanna fogad Téged.
 • A te ízlésednek megfelelő hajfestést és vágást kérhetsz, de szívesen segít új fazont is választani.
 • A hajfestés egyszínű hajfestésre, de bármilyen hosszúságra vonatkozik.
 • Zsuzsanna professzionális Alfa Parf hajfestékekkel dolgozik.
 • Az ajánlat révén hajadat befesti egyszínűre és fazonra szárítja.
 • A feltüntetett szolgáltatásokat két helyszínen is igénybe veheted!
 • A két hely: Hugo szépségszalon (13. kerület) vagy Beauty Angel Szépségszalon (16. kerület).
 • A szolgáltatóról bővebb info: http://www.hugoszepsegszalon.com vagy http://www.beautyangelszalon.hu/
 • A szalonok mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel jól és könnyen megközelíthetőek
 • A kupon 2013.06.30-ig váltható be.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés és időpont foglalás szükséges Dancsi Zsuzsannánál a 06/70-314-6764 telefonszámon, ahol további információt is kérhetsz a hajfestésről.
 • Az időpont egyeztetés azért is fontos, hogy valóban várakozási idő nélkül kerülj sorra.
 • Az ár bármilyen hosszúságú női hajfestésre, vágásra és szárítására vonatkozik!
 • Az ár két alkalomra szól, vagyis kétszer veheted igénybe a hajfestést, vágást, szárítást, ajándék fejmasszázst és az ápoló hajpakolást.
 • A kupont két helyszínen is be tudod váltani:
 • Az egyik helyszín: Hugo Szépségszalon - 1132 Budapest, Viktor Hugo utca 29. Nyitvatartás: H-P: 10-20h Szombat: igény szerint előzetes egyeztetés alapján.
 • A másik helyszín: Beauty Angel Szépségszalon - 1163 Budapest, Timur utca 53.
 • Egy személy korlátlan számú kupont vásárolhat magának, és ugyanígy nincsen korlátozva az ajándékba vásárolható kuponok száma.

Dancsi Zsuzsanna - Hugo Szépségszalon

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 10-20-ig, Szombaton egyeztetés alapján
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Victor Hugo utca 29
(könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel M3-as vonalán, Lehel téri megálló, vagy autóval).

Kuponunk leírása

Fénytelen a hajad, vagy eljött a téli színek ideje? Akármelyik is, tudtad, hogy most a gesztenye és a mogyoró színei trendik a hajszínekben. De, ha nem akarsz túlzottan újítani, maradhat a szőke, de legyen új árnyalata, mondjuk méz, vagy hamvas. Netán tüzes vörös lennél – egy mahagóni hajszín a zöld szemekkel igazán csábító kombináció. Bármelyiket is választod, itt az ideje a hajszíned felfrissítésére.

Most rendkívüli ajánlatot biztosítunk a hajadnak. A Diamond Deal lealkudta a bármilyen hosszúságú hajra vonatkozó hajfestést és hajvágást mindössze 8500 Ft-ra, de ezt nem egyszerre, hanem dupla alkalommal. Vagyis kétszer újíthatod meg a hajszínedet és vághatod trendi fazonra a hajadat ezért az összegért!

Tudtad, hogy a hajlenövés még mindig ciki? Folyton összegumizott hajjal jársz, mert már rég be kellett volna festeni a hajadat. De az otthoni hajfestés macerás és rendkívül kényelmetlen, főleg, ha hosszú a hajad és nincs, aki segítsen. Minden csupa maszat lesz és rájössz arra, hogy sikerült összekenned a kedvenc felsődet is a kimoshatatlan hajfestékkel. Ugye, milyen bosszantó? A hajfestékek között elveszettnek érzed magad, hiszen már annyi féle és annyi fajta van, hogy csak tanácstalanul állsz a polcok előtt. Eddig a gesztenyét püré formájában etted, most meg a boltok polcain szerepel, mint trendi hajszín. Többek közt, ezért is érdemes egy szakemberhez, vagyis egy profi fodrászhoz fordulni.
Ne hanyagold magad többet, inkább ajándékozd meg magad ezzel a páratlan lehetőséggel, ami mégis páros, vagyis két alkalomra szól.

Gondolj bele megveszel egyszerre két alkalomra szóló hajfestést és hajvágást. Nem kell aggódnod a hajszín kiválasztásában, hiszen egy profi szakember, vagyis Dancsi Zsuzsanna segít kiválasztani a megfelelő hajszínt számodra. Közben megkaphatod tőle a szakszerű tanácsokat, amit a drogériák polcain nem tesznek ki a hajfestékek mellé. Így megúszod a tanácstalan bosszankodást, a saját fürdőszoba hosszas takarítását, valamint a mégis rossz eredmény miatt elkeseredést is. Térjünk vissza a profi hajfestéshez, amit most Zsuzsanna segítségével igénybe vehetsz akár két helyszínen is. Szóval megtörténik a szakszerű hajfestés, aztán jön a fazonra való hajvágás. Így teljesen megújulva fogod érezni magad. Vagyonok helyett, most igazán kedvezően 8.500 Ft-ért, 68 % kedvezménnyel élvezheted ezt az ajánlatot, és a jó hír, hogy kétszer!!!

Nos, eltelik 1-2 hónap és nem kell aggódnod, hogy a mostani lenövéssel mit fogsz kezdeni! Hiszen még van egy alkalmad! Tényleg, de jó! Ezt a megnyugvást, hogy megint egy profi fodrász fogja újjá varázsolni a hajadat. Nem csak a hajad lesz szép, de a kellemes környezet elfeledteti veled a napi gondokat és teljesen felfrissülve fogsz kilépni a szalonból.

Mert mit is ajánlunk: hajfestést és professzionális vágást (bármilyen hosszúságú hajra) mindezt két alkalommal – természetesen igényes, kellemes és szép környezetben, profi szakemberrel. És most ezt az eredeti 25.000 Ft helyett66% kedvezménnyel mindössze 8.500 Ft-ért kapod meg a DiamondDeal alkujának köszönhetően. Az ajánlatot foglalóval is meg tudod vásárolni, ami azt jelenti, hogy 2.210 Ft-ot fizetsz ki most és a különbözetet személyesen a szolgáltatónál kell kifizetned a kupon beváltásakor.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 24% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

6 alkalmas 24 részes narancsbőr kezelés lipolézerrel, testtekercseléssel, vibrációs tréninggel!
11.900 Ft kupon ár helyett MA csak 8.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu