Extra hosszan ívelt? Igéző és csábítóan eredeti? Ja és nem a szempillaspirálod?

Nagy Judith műköröm építő | Budapest, V. ker.
Extra hosszan ívelt? Igéző és csábítóan eredeti? Ja és nem a szempillaspirálod?
A keleti kultúra igen sokat hagyott már hátra maga után. Selymet, szatént, legyezőt s természetesen ne felejtsük a szakét, és talán az egyik legújabb esztétikai vívmányaként elismert Stiletto - extra hosszú és hegyes formájú - körmöket sem. Ez utóbbi elterjedt formáját, szerintünk ti is láttátok már, sőt ki is szeretnétek próbálni az Extrahosszú Stiletto tipp formájában. Bátran állítjuk, hogy az oldalunkon vagytok az erre legmegfelelőbb helyen. Legújabb ajánlatunkkal, garantáljuk még a mon sherryt is túlszárnyaljunk, hiszen ezek a körmök valóban többet mondanak minden szónál…
Ár:5.280Ft11.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
52% kedvezmény
11.000 Ft
52%
5.720 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2011.11.26. - 2012.03.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Az extrahosszú műköröm magabiztosságról és a nőiség legteljesebb megéléséről tanúskodik.
 • Mostani ajánlatunkkal nem csak extra hosszú stilettot kapsz a kuponodért cserébe, hanem extra díszítést is, hiszen Judit bármilyen formát, mintát bele tud vinni alkotásaiba.
 • Ha alaktalan, kicsit formátlan körmeid vannak, térj be Nagy Judithoz a Diamond Szépségszalonba, s közel 2 óra alatt garantáltan szép ívelt, hangsúlyos körmökkel köszönsz el.
 • Kitűnő lehetőséget teremtünk mostani ajánlatunkkal, hogy Mikuláskor, karácsonykor vagy éppen a szilveszteri bulin ezerszer fényesebben ragyogj, mint a díszek!
 • Egy ember egy kupont vehet magának és egyet ajándékba!
 • Az ajánlat kézhezvételtől számítva azonnal beváltható a telefonos egyeztetés után, de legkésőbb 2012.03.31-ig fel kell használnod!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • Válassz minket, ha a legtrendibbet, legegzotikusabbat és legdíszesebbet szeretnéd magadon viszontlátni!
 • Kitűnő ajándékozási forma Mikulásra, karácsonyra, szilveszterre, névnapra esetleg születésnapra.
 • Ha Ön szülő és szeretné, hogy gyermeke a legkímélőbb, legmegbízhatóbb helyen tegyen szert műkörömre, akkor vásárolja meg bátran ajánlatunkat!
 • Egy kupon vásárolható meg saját részre és fontos, hogy egy ajándékba!
 • Mivel tudjuk, hogy a nők többsége a mindent azonnal elvet vallja, így kézhezvételtől számítva akár azonnal is felhasználható a kupon telefonos időpont egyeztetés után!
 • Légy merész és válassz minket ezzel az ajánlatunkkal.

Nagy Judith műköröm építő

Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1053 Budapest, V. kerület, Királyi Pál u. 6.

Kuponunk leírása

Azt szokták mondani, hogy bennünk, hölgyekben van valami megfoghatatlan. Légy te is titokzatos, s miért éppen ne a körmeidet használd hozzá? Az extra hosszú stiletto műköröm egy sajátos lehetőséget teremt, hogy a nők jobban kiélhessék, s megélhessék nőiességüket. A japánok kultúrájukból adódóan kifejlesztették az extra hosszú műkörmöket – melyért utólag is köszönet nekik -, melyeknek elsődleges szerepe a táncban, a tekintet odavonzásában volt. De kérdezzük mi, változott volna ez bármiben is az idő előre haladtával?

Nagy Judit műköröm-építő és kézápoló szeretné vendégeinek otthonába, sőt mindennapjaiba odavarázsolni az érzékiséget, az esztétikumot és a lendületet. Legújabb extra hegyes stiletto műköröm ajánlatával - ahol a hatóanyagok nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat -, megmutatja vendégeinek, hogy a kreativitás és a hosszú méret nem ismer határokat. Legyen szó virágmintáról, nonfiguratív formákról esteleg playboy nyuszikról, vagy fantáziád megvalósításáról, Judit már várja is vásárlóit!

S így, hogy egy hónap sincs és itt a karácsony fontosnak vélte, hogy az ünnepi hangulat ne érjen véget a vacsorával, az ajándékok kibontásával, hanem folytatódjon tovább. Hogyan is gondolta ezt? Leülsz a fa alá, kicsomagolod a meglepetéseket, s akkor egy DiamondDeal ajándékkuponnal találod szemben magad. Az ajándékod ajánlata értelmében pedig 11.000 Ft helyett, most 5.280 Ft-ért tehetsz szert extra hegyes stilettora, méghozzá extra díszítéssel, ami nem kevesebbet, mint  52 %-os kedvezményt jelent Neked, csak most, csak a fa alatt!

Ha pedig te is úgy gondolod, hogy a legnagyobb öröm adni, akkor vásárold meg mostani ajánlatunkat ajándékba és mutasd meg barátnődnek, anyukádnak mennyire is fontosak számodra. Fejezd ki nekik, hogy értékeled nőisségüket, s elég kreatív vagy, hogy ne mindig pulcsival, parfümmel fejezd ki a szereteted. Lépj a tettek mezejére, s ha Te vásárolod meg neki/nekik ezt az ajándékot, eséllyel pályázol egy vita során, a következő mondat jogosságára: Drágám én vettem neked őket ajándékba, s utána kérdeztem Judittól és tudom kitűnően tartós extrahosszú stilettot kaptál tőlem, így fojthatod tovább a mosogatást!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 18% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Izgalmas szabadtéri nyomozás a Rejélyek Városában, 2 órában 4 fő részére!
7.890 Ft kupon ár helyett MA csak 6.490 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu