Egységben az erő! 90 perces párkapcsolati tréning a kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatért!

Kőrösy Sára - Párkapcsolati Coach | Budapest, VI. ker.
Egységben az erő! 90 perces párkapcsolati tréning a kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatért!
Botrány, ó, hányszor fordul elő? Ismerős? Természetes, hogy hullámhegyeken-és völgyeken utaztok együtt, de ha éppen a mélyponton vagytok, gyere el Kőrösy Sára párkapcsolati coachoz, egy 90 perces tréningre, ahol megnézitek kapcsolatotok dinamikáját, a feladataitokat, hazaérve pedig a pároddal is megoszthatod, hisz mindez ÉRTETEK van! Az ajánlat 3.890 Ft, vedd meg most!
Ár:3.890Ft13.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
71% kedvezmény
13.000 Ft
71%
9.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.21. - 2016.05.31

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma 90 perces párkapcsolati tréning, egy fő részére.
  • 1 kupon 1,5 óra egyéni tanácsadásra szól, mely szerdai napokon 14:30-20 óra közt vehető igénybe.
  • Mélyítsd el a köztetek lévő köteléket párkapcsolati tréning ajánlatunkkal!
  • Számoljatok le együtt a szerelmetek útjában álló tudatalatti akadályokkal, gátakkal!
  • Problémák, amelyekkel az egyéni konzultáció során fogtok foglalkozni: eltávolodás, "elfejlődés", visszatérő, úgynevezett forgatókönyv szerinti veszekedések, eltérő elvekből és értékrendből adódó konfliktusok.
  • A kupon 2016. május 31-ig használható fel, előzetes időpont egyeztetés alapján.
  • Időpont egyeztetéséhez hívd a +36-20/314-0459-es telefonszámot.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges a probléma pár soros bemutatásával a pszichologia.erted@gmail.com-os e-mail címen vagy a www.pszichologia-erted.hu honlap KAPCSOLAT fül alatti űrlap kitöltésével.
  • Saját célra egy kupon vásárolható, de ajándékba bármennyit adhatsz!
  • Időpont lemondás és módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges. Ellenkező esetben sajnos az alkalom teljesítettnek minősül. Kérjük a pontos érkezést, hiszen a következő vendéget nem áll módunkban megváratni. Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidül. Megértéseteket köszönjük!

Kőrösy Sára - Párkapcsolati Coach

Szolgáltatás helye
1068 Budapest, Szófia utca 15 3. emelet

Kuponunk leírása

 Szerelem, szerelem, szerelem!

"Botrány, ó, hányszor fordul elő
Mondd már, mért nem érti a Nő
Hogy a férfiak agya egy másként működő
Járgány! Jár-gány!"

(Group'n'Swing)

A tavasz beköszöntével sokan elgondolkozunk azon, hogy miért vagyunk egyedül, mi az, ami gátat képez abban, hogy egy teljes értékű szerelmet alakítsunk ki a másik nemmel. A párkapcsolatban élőknek sem könnyebb sokszor, hiszen vannak hullámvölgyek és mélypontok, amikor az egymással való kommunikáció minden másodpercben veszekedésbe torkollik. Ebben fog Neked segíteni Kőrösy Sára párkapcsolati coach, aki ott van Veled. Melletted. ÉRTED. Aki elfogad. Aki kérdez. Összefoglal. Elgondolkodtat. Aki segít, hogy Te magad gyere rá a megoldásra. Hiszen ez a Te életed. A Számodra tökéletes választ csak Te adhatod meg Önmagadnak. Érted?

Párkapcsolati tréning

Párkapcsolati coaching egyénileg

A párokkal folytatott munka során a leghatékonyabb módszer a párkapcsolati coaching, vagyis tanácsadás: amikor mind a két fél jelenlétével és közreműködésével együttesen igyekeznek fejleszteni, változtatni a kettejük közti kötelék minőségén. 

Mivel ma már mindenki rohan és senkinek nincs ideje semmire, vagy akár a másikra sem, az időhiány miatt gyakran megesik, hogy az egyik fél könnyebben tud külön programokon részt venni kapcsolatuk érdekében. Ennek egyik eredményes eszköze az egyéni coaching, ahol új ismeretekkel, tudással gazdagodhatsz majd a kapcsolatotok dinamikája és feladatai terén. A megszerzett tudást pedig „házi feladat”-ként megosztod társaddal is, hogy az új ismereteknek ő is birtokába juthasson. 

1 alkalom coaching 90 perces és általában 2 találkozó szükséges: az új ismeretek sikeres otthoni kivitelezése érdekében a 2 alkalom közti idő 3-4 hét!

Problémák, amikkel az egyéni konzultáció során foglalkoztok:

eltávolodás (mikor csökken a kommunikáció, ritkulnak a közös tevékenységek, úgy érzik a felek, ellaposodott a köztük lévő kapcsolat)

elfejlődés (mikor az egyik fél egy új terület felé nyit, új érdeklődési köre és társasága lesz, míg a másik fél nem tart ebben vele; ezáltal változnak, többnyire korlátozódnak a közös értékek, programlehetőségek)

visszatérő, „forgatókönyv szerinti” veszekedések

eltérő elvekből és értékrendből adódó konfliktusok egy-egy életterület kapcsán (pénzbeosztás, gyermeknevelés, közös családi programok gyakorisága, anyós/após szerepének, „hatáskörének” eltérő megközelítése)

Ha elakadtál a párkapcsolatodban, az egyéni tanácsadás, tréning keretein belül új ismeretekkel, tudással gazdagodhatsz kapcsolatotok dinamikája és feladatai terén. Hazatérve megoszthatod ezeket társaddal, vagy ha Ő kevésbé nyitott erre, akkor saját változásod révén Ő is változni fog, hiszen hatással vagytok egymásra.

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 24% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

6 alkalmas 24 részes narancsbőr kezelés lipolézerrel, testtekercseléssel, vibrációs tréninggel!
11.900 Ft kupon ár helyett MA csak 8.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu