Egyéni, páros, vagy családi fotózás a személyek számának korlátozása nélkül a Gyenes Photonál!

Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
DD kredit is felhasználható!
30.000 Ft Ár: 7.790 Ft
30.000 Ft
75%
22.210 Ft
Budapest, XVII. ker.
Lejár: 0 n 3 ó 49 p 
Add ajándékba

A kupont ajándékba is adhatod!
A megveszem gombra kattintva bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupon.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.
Egyéni, páros, vagy családi fotózás a személyek számának korlátozása nélkül a Gyenes Photonál!

Te is szereted elővenni a szekrény mélyéről a több száz családi képet tartalmazó albumot, és nosztalgiázni a családdal? Itt a lehetőség, hogy további gyönyörű képekkel bővüljön a gyűjtemény, hiszen Gyenes Andrea (XVII. kerület) fotóira évek múlva is szép emlékként nézhettek majd. Vásárolj kupont egyéni, páros vagy családi fotózásra csupán 7.790 Ft-ért!

Szolgáltató:

Gyenes Andrea Photo

Szolgáltatás helye
1173 Budapest, Pesti út 70.
Időpont egyeztetés:

Fontos tudnivalók

  • A kupon tartalma egyéni, páros, vagy családi fotózás műteremben vagy szabadtéren, 100 db nyers kép készítésével, melyből 15 retusálásra kerül, és a képeket CD-n megkapod.
  • Válaszd ezt a kupont, ha szeretnél igazán szép egyéni, páros vagy családi fotókat az otthoni fényképalbumba, vagy lepd meg párodat, családodat a fotózással! Egyéni fotózásként akár portfólió készítéséhez is használható.
  • A fotózás időtartama kb. 1 óra!
  • Budapest belterületén van lehetőség szabadtéri fotózásra. Ha ezt választod, a szolgáltató maximum 1.500 Ft kiszállási díjat számít fel.
  • A résztvevők számát nem korlátozza a szolgáltató.
  • A kupon 2016. december 21-ig használható fel!
  • Előzetes időpont egyeztetés szükséges, ehhez hívd Gyenes Andrea fotóst a +36-30/645-4669-es telefonszámon.
  • Saját célra egy kupon használható fel, ajándékba több is megvásárolható!
  • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

Leírás

Profizmus, kedvező ár, ízléses képek!

Manapság nagyon divatos a tükör előtt állva szelfit készíteni, de mennyivel ízlésesebb és komolyabb, ha egy fotós készít rólad vagy a családról profi és esztétikus képeket, ugye?

A GyenesPhoto egyéni, páros vagy családi fotózásán mindenki bátran önmaga lehet, és garantáltan szép képeknek örülhet majd, ráadásul a DiamondDeal révén nagy kedvezménnyel vehetsz részt!

A megvilágítás, a szög, vagy csak a póz is lehet előnytelen - nem véletlen, hogy a sztárok címlapfotóit sem egy telefonnal lövik a nappalijukban. Gyenes Andrea fotográfus mindenben a segítségetekre lesz, készüljenek akár műteremben, akár a szabadban a fotók, a felszabadult hangulat és minőségi fotók garantáltak! 

Készüljenek gyönyörű képek rólad, rólatok a GyenesPhoto egyéni, páros vagy családi fotózásán, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

A csodálatos képsorozatra garancia a Gyenes Photo, azaz Gyenes Andrea neve. Ha kíváncsi vagy, hogy mit tud kihozni belőled egy profi, és szeretnéd, ha olyan képek készülnének rólad, melyekre igazán büszke lehetsz évek múltán is, akkor nyugodtan válaszd őt! Honlapján és Facebook oldalán további fotóit is láthatod, és meggyőződhetsz a magas színvonalról, amit munkája képvisel, és amit minden egyes fotózáson megkövetel magától.

A Gyenes Photo fotózásain mindenki elkészítheti élete legjobb fotósorozatát, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

Kattints a "Megveszem" gombra és egyeztetés után újdonsült fotósod már kattintja is a csodálatosnál csodálatosabb képeket, amiket büszkén rendezel majd albumba!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Ma megforgattad már
a Szerencsekártyáid?
Ne felejtsd el!
»

5 éves a Diamond Deal

Találd meg a választ a
Kérdések és válaszokban!
»

Nekünk fontos
az elégedettséged!
»

Tudd meg, hogyan
gyűjthetsz DD kreditet!
»

Elakadtál? Segítünk!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.
+36-46/786-840

Tudd meg
hogyan működünk!
»