Egy hónapos darts bérlet az Aktív Stúdió Darts Klubjába! Dobáld a tripla húszasokat, akár a nagyok!

Aktív Stúdió | Budapest, XVI. ker.
Egy hónapos darts bérlet az Aktív Stúdió Darts Klubjába! Dobáld a tripla húszasokat, akár a nagyok!
Belefutottál múltkor egy darts-közvetítésbe és egyből kedvet kaptál hozzá, hogy te is a nyilak nagymesterévé válj? Igaz is, hogy ennek a sportnak könnyű a megszállottjává válni, így most egy hónapos bérlettel fejlesztheted játéktudásodat, ügyességed. Dobáld a tripla húszasokat az Aktív Stúdióban (XVI. ker.), ahol igényes környezet és mindig jó társaság vár! Vedd meg a kupont 1.290 Ft-ért!
Ár:1.290Ft3.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
57% kedvezmény
3.000 Ft
57%
1.710 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.01.26. - 2017.04.26

aktív stúdió kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: egy hónapos darts bérlet az Aktív Stúdióba
 • Otthon egyedül dobálgatni nem az igazi! Ha szeretnéd megtanulni ezt a játékot, és jó csapatban, igényes körülmények közt játszani, akkor az Aktív stúdióban a helyed!
 • Az Aktív Stúdió Darts Klub kedvezményes havi bérletének köszönhetően minden körülmény adott lesz, ahhoz, hogy fejleszd játéktudásodat.
 • Az órarendet a következő linken tudod megtekinteni: http:/aktivstudio.hu/orarend-programok
 • Edzésnapok:
  • a klub teremben: hétfő és péntek 19 órától
  • A nagy teremben: szerdán 17.30-tól 20.30-ig és pénteken 16:30-tól 17:30-ig. 
 • Minden korosztálynak, hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánlott!
 • Téged is várnak Kelet-Pest darts központjában, az Örs Vezér tértől tömegközlekedéssel 10 percre.
 • A kupon 2017. április 26-ig váltható be.
 • A kupon beváltásához jelentkezz be a +36-30/260-5049 telefonszámon, és add meg a kuponkódodat. A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a helyszínre!
 • Bármennyi kupon vásárolható saját célra és ajándékba is.
 • Időpont lemondás, vagy módosítás a foglalás előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül.

Aktív Stúdió

Szolgáltatás helye
1163 Budapest, Veres Péter út 5.

aktív stúdió kuponunk leírása

Miért ne próbálnád ki a dartsot?

Múltkor megláttál egy darts-közvetítést és ott ragadtál a tévé előtt? Nem csodáljuk, hiszen a játék izgalma lebilincselő, a hangulat pedig egyszerűen parádés minden versenyen. A darts népszerűsége itthon is növekszik, ennek köszönhetően egyre többen kapnak kedvet ahhoz, hogy a garázsok mélyén vagy egy sörözőben maguk is kipróbálják, vajon meg tudják-e dobni a tripla húszat!

Az Aktív Stúdióban tökélyre fejlesztheted darts tudásodat, s minderre kulturált körülmények között, jó közösségben lesz lehetőséged, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

Száááááááznyoooolcvaaaaaaan!!!

Hallatszik a tévéből minden egyes tripla húszat érő dobás sorozat után. Az ügyesebbek keze könnyebben, a bizonytalanoké nehezebben áll rá erre a dartsban kincset érő értékre, de aki három nyílból megdobja ezt, az elmondhatja magáról, hogy ráérzett a játék ízére. 

A darts népszerűsége soha nem látott magasságokba jutott a tévés közvetítéseknek hála, így manapság a sörözők mellett már szakosodott klubok is egyre több helyen várják a sportág szerelmeseit. Az Aktív Stúdió kiemelkedik ezek közül is, hiszen kulturált légkörrel, egyre bővülő remek csapattal várja a dartsozni vágyókat Budapesten!

Gyere, és dobálj kedvedre!

A dartsban az összpontosítás az alfa és az omega. Enélkül nem lehet eredményes senki. De ha sikerül függetlenítened magadat a külső és belső körülményektől, akkor egy olyan készséged is fejlődik, amit nem csak a táblával szemben használhatsz fel, hanem a mindennapokban is. Nem véletlen, hogy Angliában és Hollandiában már az oktatásban is szerephez jutott a darts: javítja a koncentrációt, önfegyelemre nevel, és persze a szem-kéz koordinációt, kézügyességet is fejleszti.

Ha szeretnéd kipróbálni a dartsot, vagy már a sportág szerelmese vagy, és fejlődni szeretnél, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel vár az Aktív Stúdió az edzésein, és még egy versenyen is elindulhatsz!

Ezzel a kuponnal egy hónapig részt vehetsz az Aktív Stúdió bármely darts edzésén, a fontos tudnivalókban részletezett időpontokban. Így máris elindulhatsz a fejlődés útján, úgy, hogy közben jó társaságban vagy. Közben elmondhatod azt is, hogy a darts-szal egy kellemes hobbira tettél szert. 

Csapj le a kuponra most igen kedvező áron, és válj a nyilak nagymesterévé a Diamond Deal jóvoltából!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Komplett fényre sötétedő dioptriás szemüveg készítése látásvizsgálattal, választható kerettel
19.990 Ft kupon ár helyett MA csak 16.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu