Egy havi korlátlan boksz bérlet, versenyzői múlttal rendelkező edzők mellett a Boxakadémián!

Box Akadémia | Budapest, XIV. ker.
Egy havi korlátlan boksz bérlet, versenyzői múlttal rendelkező edzők mellett a Boxakadémián!
Rendszeres mozgáslehetőséget keresel vagy szívesen megismerkednél egy küzdősporttal? Netán máris az ökölvívás szerelmese vagy? Bárhogy is legyen, a Box Akadémián (XIV.ker.) megtalálod a számításaidat, és több éves versenyzői tapasztalattal bíró edzők mellett tanulhatod a sportág fortélyait! Vásárolj kupont mindössze 7.990 Ft-ért, és élvezd egy hónapig korlátlanul a boksz szépségeit!
Ár:7.990Ft16.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
52% kedvezmény
16.500 Ft
52%
8.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.07. - 2016.05.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: Egy hónapos korlátlan box edzés bérlet.
 • Az edzéseket fantasztikus, több éves versenyzői múlttal rendelkező edzők tartják.
 • Nők és férfiak számára is ideális, intenzív, mindent megmozgató mozgásforma! Kondicionál, erősít, fogyaszt!
 • Az edzések 90 percesek, szerkezeti felépítésükről az alábbi linken olvashatsz bővebben: BoxAkadémia
 • Edzések időpontjaiKathi Attila vezetésével: Hétfő, szerda, péntek 08:30-10:00, 17:30-19.00, 19:00-20:30-ig Kedd-Csütörtök: 16:00-17:30-ig.
 • A Boxakadémia autóval és tömegközlekedési eszközzel is könnyedén megközelíthető.
 • A kupon beváltása 2016. május 31-ig lehetséges.
 • Az edzés előtt időpont egyeztetés céljából hívd Kathi Attilát a +36-30/835-7720-os telefonszámon!
 • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal az edzésre és mutasd be a szolgáltatónak, vagy diktáld be a kuponkódod az előzetes időpont egyeztetéskor!
 • Egy személy 2 kupont vásárolhat, amiből egyet saját maga használhat fel, a másikat ajándékba adhatja.
 • Jelen ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.
 • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

Box Akadémia

Szolgáltatás helye
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61

Videó

Kuponunk leírása

Lépj hát a szorítóba!

Akár feszültség levezésére keresel lehetőséget, akár az intenzív edzésre, vagy ha már a boksz szerelmese vagy, a Boxakadémián van a helyed, ahol most egy hónapig korlátlanul hódolhatsz az ökölvívásnak! De a látszat ne tévesszen meg, nem csupán a két öklödre lesz szükséged az edzések során...

Küzdj akár egy olimpikon!

Próbáld ki magad egy olyan sportágban, amely bár a látszat sokaknak mást sejtet, kőkemény agytorna! Nevel az öszpontosításra, a koncentrációra, hiszen nem elég a saját összehangolt mozdulataidra figyelned, az edzőpartneredet is követned kell. Nem csak a kőkemény ütéseket kell szórnod, de a védekezést is meg kell tanulnod. Sőt! Még talán utóbbi fontosabb is!

sport,box,boksz,edzés,kupon,kedvezmény,akció,boxbérlet

Kamatoztasd az itt szerzett tudást a mindennapokban!

Na ne püfölj meg mindenkit, aki szembe jön! Az edzések során észreveszed majd, hogy nem csupán erősebb vagy az edzésektől, de szerzel egyfajta magabiztosságot és önbizalmat is, valamint meglátod a boksz testet erősítő, kondicionáló és fogyasztó hatásán túl azt is, hogy a szellemet is kiválóan edzi. A sportág alapvető ütés és védés technikáit tanulva az önkontroll készségére is szert teszel, amire az élet minden területén szükséged lehet. Megtanulod a biztonságos kockázatvállalást, a villámgyors helyzetfelismerést, és számtalan más módon is erősíti a testet-szellemet ez a nagyszerű sportág!

Hol sajátíthatod el az ökölvívás alapjait?

Kathi Attila Boxakadémiája közel három évtized gyakorlati tapasztalatának birtokában szeretne az ökölvívó sport iránt érdeklődőknek lehetőséget nyújtani, hogy megismerhessék, elsajátíthassák, és szakemberek irányítása mellett gyakorolhassák a legőszintébb sportágat.

Box edzés, akciós, diamonddeal, kupon, kedvezmény, akció,

Az akadémián nap mint nap bővítik az eddig megszerzett tapasztalatukat és tudásukat, figyelemmel kísérik az ökölvívósport, és a kapcsolódó kiegészítősportok fejlődését. Mindezt saját elképzeléseikkel ötvözve alakítják ki változatos, elemről-elemre építkező edzésterveiket.

Igyekeznek tudásuk legjavát átadni mindazok számára, akik ellátogatnak termükbe, és megtisztelik őket bizalmukkal - akár szabadidősport edzésként, akár mérkőzéseikhez vezető felkészülésük részeként csatlakoznak munkájukhoz.

Egy igazán ütős edzéslehetőséget keresel, ahol nem a lötyögés vár, hanem valóban intenzív, testet és szellemet is próbára tevő edzés, akkor tényleg a Boxakadémián a helyed! És a Diamond Deal révén nagy kedvezménnyel egy teljes hónapon át korlátlanul élvezheted a sportág adta örömöket!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

10 alkalmas svédmasszázs bérlet teljes testre vagy hátra a IV. kerületben!
20.000 Ft kupon ár helyett MA csak 16.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu