Bőségrituálé arany-sáfrány masszázzsal, vezetett meditációval, pezsgőzéssel a bőség jegyében!

Lelki-Testi Harmónia (r) | Budapest, III. ker.
Bőségrituálé arany-sáfrány masszázzsal, vezetett meditációval, pezsgőzéssel a bőség jegyében!
Úgy érzed, hogy semmi nem alakul jól életedben, és mehetnének jobban a dolgaid? Édesgesd magadhoz a szerencsét bőségrituáléval, és jobbra fordul minden! Luxus masszázs, tisztító, feloldó meditáció és pezsgőzés, mind-mind a bőség jegyében az Asram Jóga és Meditációs Központban (XIII. kerület)! Vásárolj kupont kedvezményesen, mindössze 9.490 Ft-ért, és vonzd magadhoz a jólétet!
Ár:9.490Ft19.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
53% kedvezmény
19.900 Ft
53%
10.410 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2015.12.22. - 2016.02.26

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kuponnal bőségrituálén vehetsz részt.
 • A rituálé részei:
  • Tanítások az akadályozó tévhitekről, berögződésekről 10 percben
  • Arany-sáfrány masszázs 30 percben
  • Kb. 40 perces meditáció, tisztulás, oldás
  • Végül egy pohár pezsgő a bőség jegyében
 • A rituálé kb. 90 perces.
 • Megszabadulhatsz a téves elképzelésektől, melyek akadályozzák a pénz, a bőség beáramlását.
 • Megtanulod megnyitni tudatodat, és a siker nem kerül el többé!
 • A kupon 2016. február 26-ig használható fel, előzetes időpont egyeztetés alapján.
 • Időpont egyeztetéséhez keresd Borlói Anitát a +36-30/599-9829 telefonszámon.
 • Bármennyi kupon vásárolható, ajándékba is megvehető!
 • Időpont lemondás és módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges. Ellenkező esetben sajnos az alkalom teljesítettnek minősül. Kérjük a pontos érkezést, hiszen a következő vendéget nem áll módunkban megváratni. Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidül. Megértéseteket köszönjük!

Lelki-Testi Harmónia (r)

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
szombat, vasárnap 9-18
Szolgáltatás helye
1031 Budapest, Monostori út 8.

Kuponunk leírása

Nem sikerül megtalálnod, amire nagyon vágysz? Nem jön a várva-várt lehetőség, kapcsolat, vagy éppen az időt, lehetőséget nem kapod meg az élettől, netán egészségben vagy anyagi javakban szenvedsz hiányt? Sokan nem képesek bevonzani, majd beengedni a bőséget az életbe, és ha nálad is ez lehet a probléma, akkor örömmel mutatjuk be neked a bőségrituálét, mellyel megnyithatod magadat a bőség szabad áramlása előtt!

Borlói Anita 20 éves koráig nem hitt semmiben az anyagi világon túl, de miután a Pránanadi gyógyító és utaztató technika kigyógyította a nyugati orvostudomány által gyógyíthatatlannak bélyegzett migrénes rohamokból, a keleti orvoslás és meditáció tudománya felé fordította figyelmét. Életét arra tette fel, hogy mindig fejlődve segítsen és gyógyítson másokat, akik igénylik ezt.

Ő lesz a bőségrituálé vezetője, akinek segítségével megnyithatod magadat a bőség (anyagi lehetőségek, pénz, idő, kapcsolatok, egészség, stb.) előtt. Kezdésként kb. 10 percben átbeszélhetitek, hogy milyen tévhitek, zavaró tényezők vannak az anyagi javakkal kapcsolatban, amelyek akadályozzák ezek szabad beáramlását. Megtudhatod természetesen azt is, hogy mik azok, amelyek vonzzák a bőséget.

Ezt követően 30 perces testmasszázs keretein belül arannyal és sáfránnyal, a luxus és fényűzés két jelképével kényeztet majd, hogy ellazulj, és átadd magad a relaxációnak.

A masszázs utáni ellazult állapotodban Anita egy kb. 40 perces meditáción vezet majd végig, melynek során tudatosítod és kitisztogatod a vágyaid beteljesülése előtt álló akadályokat, és megnyithatod magadat a bőség beáramlására. Deeksha energiával támogatja meg belső utazásodat, mely tulajdonképpen egy áldás, hogy le tudd csendesíteni a gondolataidat, melyek sokszor inkább gátolnak, mint előre visznek. Az elért megtisztulás és oldás véglegesítésre is kerül, hogy ne csak rövid ideig tartson, hanem valódi változást hozzon életedbe.

A rituálé zárásaként egy pohár pezsgő (vagy ha alkoholt nem fogyaszthatsz, akkor narancslé) kortyolgatása mellett megbeszélitek a tapasztalatokat, és további útravalót is kapsz, melyek segítenek majd a mindennapokban megvalósítani a vágyaidat.

Ne légy önmagad akadálya, és tanuld meg vonzani a sikert, a bőséget! A Diamond Deal kuponjával nagy lépést tehetsz a kiteljesedett élet felé vezető úton, csak vásárold meg nagy kedvezménnyel!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 17% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

6 alkalmas Dublepower-extraerős lipolézeres zsírolvasztás + 20 perc nyirokmasszázzsal!
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 7.450 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu