Arctisztítás gőzöléssel, és masszázzsal, peelinggel most 9400 Ft helyett, 2300 Ft-ért.

Biokozmetika - Kovács Elvira | Budapest, XX. ker.
Arctisztítás gőzöléssel, és masszázzsal, peelinggel most 9400 Ft helyett, 2300 Ft-ért.
A tél is megmutatta magát. A kocsidat, a fűtésedet már felkészítetted a hidegre, a mostohább körülményekre, de az arcodat? Felkészülten várja a hideget, a szelet, az esőt, majd a hideget, és a havat? Pedig a bőrnek is át kell állnia, meghálálja a mélytisztítást, a gondoskodást, a peelinget, masszázst!
Ár:2.300Ft9.400 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
76% kedvezmény
9.400 Ft
76%
7.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2012.11.06. - 2013.02.15

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.
 • Az arc letisztításával kezdik, majd tonizálás követi azt.
 • A gőzölés kitágítja a pórusokat, hogy onnan a szennyeződések könnyebben eltávolíthatóak legyenek.
 • A kitágult pórusokból nyomkodással, könnyed masszírozással távolítják el mindazt, ami nem odavaló.
 • A tisztítást követően peelinggel (radírozással) eltávolítják az elhalt hámsejteket, hogy a fiatalos, szép, ellenálló bőr kerüljön a felszínre.
 • Ezt követő masszírozás után a bőrtípusnak megfelelő krémmel zárul a kezelés.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • Bármennyi kupon vásárolható saját célra, és akár ajándékba is.
 • Előzetes időpont egyeztetés szükséges a 06/30-597-3775 telefonszámon.
 • A kupon felhasználható 2013.02.15-ig.
 • Egyéb információ: http://www.biokozmetikak.hu
 • A szolgáltató elérhetősége: Biokozmetika Budapest, Vll. ker. 1071 Budapest Damjanich utca 2.
 • Könnyen megközelíthető autóval és gyalogosan is. A Keleti Pályaudvartól és a Kodály Köröndtől is pár perc séta.
 • Nyitva tartás: hétfő-szombat 8-20-ig.

Biokozmetika - Kovács Elvira

Szolgáltatás helye
1201 Budapest, Vörösmarty utca 28.

Kuponunk leírása

Egyre hűvösebb van, zordabb az idő, már a tél is megmutatta magát az idén több helyen. Az arcod folyamatosan dacol az időjárás viszontagságaival, hiszen teljesen nem tudod eltakarni. Felkészületlenül akarod a nagy harcba küldeni Tél tábornok ellen? Hidd el, bőrödnek ugyanúgy fel kell készülnie, mint ahogyan az autód igényli ezt! Alapos tisztítással, az elhalt rétegek eltávolításával felfrissült bőr, amit ráadásul a végén a bőrtípusnak megfelelő krémmel le is ápolnak, nagyobb eséllyel veszi majd fel a harcot a hideggel, a széllel, a jéggel, a hóval…S ezt a kényeztetést még egy masszázzsal is kiegészítettük! S ha jó esett, elégedett voltál? Nos, ez az igazi gyémánt alku: mert most az árát is különösen vonzóvá tudtuk tenni!

Bizonyára nem kevesen vannak olyanok, akik csak most döbbennek rá: a napi mosakodás, esetleg az otthoni lemosás már nem elég, a nyári por látható nyomokat hagyott az arcán, sőt, elvesztette fiatalos fényét, üdeségét is. S gondold csak el: ha már te is észrevetted, akkor környezeted már ezt jóval korábban észlelhette! Talán itt lenne az ideje egy alapos tisztításnak? Különösen, ha azt is nézzük, hogy az ősz még ezután kezdi majd kimutatni a foga fehérjét, a zúzmarás fagyos reggelek ezután kezdődnek. S akkor a tél tábornok egyre közelebb kerülő támogatásáról még nem is szóltunk! Mit szólnátok egy alapos tisztításhoz, amit egy peeling egészít ki, és zár egy nyugtató masszázs? Csábító? Ez már valóban alapos felkészülés lehet a hidegre, a téli időszakra!

Érkezésed után természetesen egy könnyed lemosással indul a kezelés, majd ezt egy tonizálás követi. Köztudott, hogy a gőzölés során a pórusok kitágulnak, így az oda elrejtőzött por sokkal könnyebben eltávolítható! S ami a fontos, ezt könnyed nyomkodással is meg lehet tenni, nem kell az amúgy is megviselt bőrt még nagyobb igénybevételnek kitenni.

Most, hogy a bőr végre tiszta, itt az ideje annak is, hogy előcsalogassák a fiatalságát is, amire jó eszköz a peeling, a bőrradírozás, aminek során az elhalt hámsejteket eltávolítják, hogy előbukkanjon a fiatalos, üde arcbőr! Azért valljuk be: hirtelen nagy megrázkódtatás volt ennyi az arcodnak, egy kis nyugtatást igényel ezután, és ez nem is marad el! A bőrtípusnak megfelelő krémet kap zárásul, ami hozzájárul a regenerálódásához. S hogy a relaxáció teljes legyen, egy pihentető arcmasszázs sokat segít majd. A végén úgy állhatsz fel a székből, mintha csak kicseréltek volna! Természetesen megvan az esélye annak, hogy az ünnepekig arcod ismét egy alapos tisztításra szorulhat, hiszen az őszi, téli szmogos idő nem használ a bőrnek. De semmi gond, hiszen bármennyi kupont vásárolhatsz, akár magadnak, akár ajándéknak is. Mert kitűnő ajándék, kedves figyelmesség lehet ismerősödnek, akár kedvesednek is, hiszen akár február közepéig igénybe vehető a kezelés!

Nos, mit is ajánlunk: Arcod bőrének megújulását, egy komplex arctisztító, peelinges, masszázsos kezelés keretében, amit akár ajándékba is adhatsz, hogy ismerősöd, barátnőd is megtapasztalhassa azt, amivel Te annyira meg voltál elégedve, és most ezt az eredeti 9.400 Ft helyett mindössze 2.300 Ft-ért, 76% engedménnyel kapod meg.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 18% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Ki ez a jó pasi? Műtermi portfólió fotózás férfiaknak Gráf Ildikó profi fotós kamerája előtt
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.490 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu