Arctisztítás gőzöléssel, és masszázzsal, peelinggel most 9.400 Ft helyett 2.300 Ft-ért.

Biokozmetika - Kovács Elvira | Budapest, XX. ker.
Arctisztítás gőzöléssel, és masszázzsal, peelinggel most 9.400 Ft helyett 2.300 Ft-ért.
Bár néha-néha még hűvösebb időszakok jönnek, esetleg a hó is hullhat, visszavonhatatlanul itt a tavasz. Ám arcod még a telet tükrözheti, hiszen a hideg időszak megviselte a bőrt, szürkévé, fakóvá válhatott. Arcod most meghálálhatja a mélytisztítást, a peelinget, a gondoskodást, hogy immáron tündökölhess a tavaszban!
Ár:2.300Ft9.400 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
76% kedvezmény
9.400 Ft
76%
7.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.03.14. - 2013.06.09

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Az arc letisztításával kezdik, majd tonizálás követi.
 • A gőzölés kitágítja a pórusokat, hogy onnan a szennyeződések könnyebben eltávolíthatóak legyenek.
 • A kitágult pórusokból nyomkodással, könnyed masszírozással távolítják el mindazt, ami nem odavaló.
 • A tisztítást követően peelinggel (radírozással) eltávolítják az elhalt hámsejteket, hogy a fiatalos, szép, ellenálló bőr kerüljön a felszínre.
 • Ezt követő masszírozás után a bőrtípusnak megfelelő krémmel zárul a kezelés.
 • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • Előzetes időpont egyeztetés szükséges: Kovács Elvira 06-30-990-8116 vagy 06-30-990-9138, bio.kozmetika00@gmail.com
 • A kupon felhasználható 2013.06.09-ig.
 • A szolgáltató elérhetősége: CÍMVÁLTOZÁS!!! Kérjük az új címet egyeztesd telefonon a Biokozmetika tulajdonosával Kovács Elvirával!
 • Bármennyi kupon vásárolható akár saját részre, akár ajándékba.

Biokozmetika - Kovács Elvira

Szolgáltatás helye
1201 Budapest, Vörösmarty utca 28.

Kuponunk leírása

Napról napra melegebb van, a tél visszavonhatatlanul háborút veszített a tavasszal szemben. Egyre többet süt a nap, egyre szebbek a délelőttök, délutánok. Az arcod viszont? Még magán viseli a tél, a hideg megpróbáltatásait? Hiszen a fagyos reggelek, a zúzmarás hajnalok, a metsző szél a folyamatos ápolás ellenére nyomot hagyhat: meggyötört felhámot, szürke bőrt, fénytelen tekintetet, a szmog miatt eltömődött pórusokat. Elhiheted, a bőröd meghálálja, ha most egy kicsit nagyobb gondot fordítasz rá! Alapos tisztítással, az elhalt rétegek eltávolításával felfrissült bőr, amit ráadásul a végén a bőrtípusnak megfelelő krémmel le is ápolnak, sokkal könnyebben hasznosítja majd az éltető napsugarakat…S ezt a kényeztetést még egy masszázzsal is kiegészítettük! S ha jó esett, elégedett voltál? Nyugodtan visszatérhetsz, mert bármennyi kupont vásárolhatsz, akár ajándéknak is, hiszen ne feledd: közeleg az április, a május, majd a nyár is, amikor tündökölhetsz majd a partikon! Nos, ez az igazi gyémánt alku: mert most az árát is különösen vonzóvá tudtuk tenni!

Bizonyára nem kevesen vannak olyanok, akik csak most döbbennek rá: a napi mosakodás, esetleg az otthoni lemosás már nem elég, a nyári por látható nyomokat hagyott az arcán, sőt, elvesztette fiatalos fényét, üdeségét is. S gondold csak el: ha már te is észrevetted, akkor környezeted már ezt jóval korábban észlelhette! Talán itt lenne az ideje egy alapos tisztításnak? Különösen, ha azt is nézzük, hogy még ezután következik a tavasz java, az áprilisi séták, a májusi tavaszi bulik, partik időszaka. S akkor a nyárra, ami ha hiszed, ha nem, ripsz ropsz itt lesz, történő felkészülésről még nem is szóltunk! Mit szólnátok egy alapos tisztításhoz, amit egy peeling egészít ki, és zár egy nyugtató masszázs? Csábító? Ez már valóban alapos felkészülés lehet a tavaszra, a meleg időszakra!

Érkezésed után természetesen egy könnyed lemosással indul a kezelés, majd ezt egy tonizálás követi. Köztudott, hogy a gőzölés során a pórusok kitágulnak, így az oda elrejtőzött por sokkal könnyebben eltávolítható! S ami a fontos, ezt könnyed nyomkodással is meg lehet tenni, nem kell az amúgy is megviselt bőrt még nagyobb igénybevételnek kitenni.

Most, hogy a bőr végre tiszta, itt az ideje annak is, hogy előcsalogassák a fiatalságát is, amire jó eszköz a peeling, a bőrradírozás, aminek során az elhalt hámsejteket eltávolítják, hogy előbukkanjon a fiatalos, üde arcbőr! Azért valljuk be: hirtelen nagy megrázkódtatás volt ennyi az arcodnak, egy kis nyugtatást igényel ezután, és ez nem is marad el! A bőrtípusnak megfelelő krémet kap zárásul, ami hozzájárul a regenerálódásához. S hogy a relaxáció teljes legyen, egy pihentető arcmasszázs sokat segít majd. A végén úgy állhatsz fel a székből, mintha csak kicseréltek volna! Természetesen megvan az esélye annak, hogy az első tavaszi sétákig arcod ismét egy alapos tisztításra szorulhat, hiszen azért a tavaszi szél is hozhat port, vagy éppen esőt is, ami nem kedvence a bőrnek. De semmi gond, hiszen bármennyi kupont vásárolhatsz, akár magadnak, akár ajándéknak is. Mert kitűnő ajándék, kedves figyelmesség lehet ismerősödnek, akár kedvesednek is, hiszen akár június 09-ig igénybe vehető a kezelés!

Nos, mit is ajánlunk: Arcod bőrének megújulását, egy komplex arctisztító, peelinges, masszázsos kezelés keretében, amit akár ajándékba is adhatsz, hogy ismerősöd, barátnőd is megtapasztalhassa azt, amivel Te annyira meg voltál elégedve, és most ezt az eredeti 9.400 Ft helyett mindössze 2.300 Ft-ért, 76% engedménnyel kapod meg.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 9% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

20.000 Ft értékű ajándékkártya a Diamond Masszázs Stúdió bármely szolgáltatására
7.500 Ft kupon ár helyett MA csak 6.790 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu