Alkoss és kapcsolj ki a Balatonon! 4 napos jobb agyféltekés rajztábor felnőtteknek és gyerekeknek!

Huszár Arts Sport - és Művészeti Iskola | Budapest, IV. ker.
Alkoss és kapcsolj ki a Balatonon! 4 napos jobb agyféltekés rajztábor felnőtteknek és gyerekeknek!
Élvezd a balatoni nyarat és közben tanulj meg rajzolni! Ajánlatunkkal egy 4 napos jobb agyféltekés rajztáborba mehetsz el. Csak kattints a megveszem gomba és válj az alkotás művészévé, mindössze 7.990 Ft-ért az elismert és egyedi Huszár Arts módszertanával, és élvezd az egész napos programokat a Balaton partján, Alsóörsön!
Ár:7.990Ft59.980 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
87% kedvezmény
59.980 Ft
87%
51.990 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.07.29. - 2016.08.25

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: 4 napos jobb agyféltekés rajztábor a Balatonon, Alsóörsön 1 fő részére, Huszár Arts nemzetközileg is elismert magyar fejlesztésű módszertana alapján
  • Tábor időpontok:
   • július 18 - július 24.
   • augusztus 1 - augusztus 9.
   • augusztus 15 - augusztus 25.
  • kezdő (1.szint) + haladó (2. szint) 
  • Ajánlott korosztály: 7-99 éves korig
  • Nem igényel semmilyen előképzettséget!
 • Választhatsz 2 napos vagy 7 napos jobb agyféltekés rajztábort is! 

Szállás és étkezés

 • Az ellátás (A, B, vagy C) az akciós díjon felül fizetendő, közvetlenül a HUSZÁR ARTS részére:
  • "A" - szállásegyénileg, meleg ebéd + vacsora, íjászat, önvédelmi oktatás, strandolás a Balatonban, kajakozás, tábortűz melletti közös éneklés gitárral, mozivetítés:  13.890 Ft / 4 nap / 3 éj
  • "B" - szállássátorban, napi 3x étkezés, íjászat, önvédelmi oktatás, strandolás a Balatonban, kajakozás, tábortűz melletti közös éneklés gitárral, mozivetítés: 15.890 Ft / 4 nap / 3 éj
  • "C" - szállásfaházban, napi 3x étkezés, íjászat, önvédelmi oktatás, strandolás a Balatonban, kajakozás, tábortűz melletti közös éneklés gitárral, mozivetítés: 28.990 Ft / 4 nap / 3 éj

 • A szállás egyénileg is megoldható a környező panziókban, kempingekben, bejárással, vagy igényelhetsz szállást a tábor területén sátorban, vagy faházban.
 • A sátorozóknak wifi, a sátorhelynél 220 V, valamint melegvízes fürdőszoba és konyha is rendelkezésre áll. A faházban a sátorozókkal közösen használt fürdőszoba, nappali és konyha található. A szoba igényesen berendezett, exluzív, kétszemélyes vízággyal.

 • További információ a rajztáborról a szolgáltató honlapján olvasható ITT!
 • Vegyes csoportokban, személyre szabott oktatással vár a Huszár Arts és tetszőlegesen választható ki, mely napokon kívánsz részt venni.

Kupon beváltás

 • A kupon beváltható: 2016. augusztus 25-ig
 • A kupon megvásárlását követően, előzetes bejelentkezés szükséges a tábor előtt a +36-30/836-3810-es tel.számon vagy a szolgáltató honlapján a jelentkezési űrlap kitöltésével: http://www.huszarts.hu/rajziskola/balatoni-rajztabor/
 • Időpontlemondás 72 órával a foglalt időpont előtt lehetséges. Amennyiben 72 órán belül történik a lemondás, igény szerint kérhetsz új időpontot 2500 Ft-os módosítási díj ellenében. 

Huszár Arts Sport - és Művészeti Iskola

Szolgáltatás helye
Budapest

Videó

Kuponunk leírása

Tanulj meg rajzolni és élvezd a nyarat a BALATON partján!

Szeretsz rajzolni? Vagy csak szeretnél megtanulni? Most össze kötheted a kellemest a hasznossal. Ajánlatunkkal ugyanis 4 napos jobb agyféltekés rajztáborban tanulhatod el az élethű rajzolás fortélyait klassz nyári programokkal tarkítva, hogy feledhetetlen is legyen a táboros élmény a Balaton partján, Alsóörsön!

A balatoni rajztábor napi programja:

8 - 9 óráig: reggeli
9 - 16 óráig: jobb agyféltekés rajzoktatás
12 - 13 óráig: meleg ebéd
16 - 17 óráig: íjászat és önvédelmi oktatás
17 - 19 óráig: strandolás a Balatonban
19:30 -tól: vacsora
20:00 -tól: közös éneklés gitárral a tábortűznél
21:00 -tól: kertmozi a táborban

Bővebb információ a rajztáborról a szolgáltató honlapján található ITT!

Ha kedvet kaptál a rajztáborhoz és szívesen ellátogatnál hosszabb időre, hogy mindent megtanulhass, akkor válaszd még nagyobb kedvezménnyel a 7 napos táborozást! 

 • 2 napos jobb agyféltekés rajztábor 29.990 Ft helyett 5.990 FtNézd meg ITT
 • 1 hetes jobb agyféltekés rajztábor 104.990 Ft helyett 9.990 FtNézd meg ITT!

A tanfolyam alapvetően a látásmódot változtatja meg, amely nem csupán a rajztudásunkra hat pozitívan. Az egész környezetünket más szemmel nézzük onnantól fogva, hogy megtanultuk. Könnyebb lesz a nyelvtanulás és jobban tudunk teljesíteni a sportfoglalkozásokon is.

Huszár Arts nemzetközileg is elismert magyar fejlesztésű módszertan:

 • Ez az egyedülálló módszertanom a jobb- és a bal agyféltekék szinkronizálására épül, melyet Európa bajnok karate mesterként korábban már sikeresen alkalmaztam az élsportban is.
 • Hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a csupán „pálcika embert” rajzolni tudók mellett nagyon sok festőművész és tetováló mester is elégedettséggel végezte már el a tanfolyamunkat.

 • Ez a módszertan teljesen eltérő és jóval hatékonyabbnak bizonyult a többi jobb agyféltekés iskoláétól, melynek leghitelesebb példái azok a diákjaink, akik korábban már elvégeztek más neves iskolában 4 napos rajztanfolyamokat.
 •  Győződj meg róla te is! Válaszd a LEG-jobb bal agyféltekés rajziskolát 100%-os pénz visszafizetési garanciával!
 • A professzionális és humorban gazdag személyes oktatásaink felszabadult hangulata mellett online oktatással is segítjük a fejlődésed.

Huszár Tonchitól idézve: "Vallom, hogy a sémák nem rosszak, ha jók!" 

„Egy portré igazi szépsége és egyben varázsa abban rejlik, ahogyan elkészül. Órákon át figyelmet szentelünk a portré alanyának, szeretgetve minden ceruzavonással az arcvonalait, a hajfürtjeit… Az elkészült portré jóval több lesz, mint egy pusztán remek rajz, hiszen a türelem és az odafigyelés alkotja meg.” 
(Huszár Tonchi)

Vásárlói visszajelzés a Huszár Arts módszertanáról:

MEZŐ ANITA
„Kedves Tonchi!

Örülök, hogy részese lehettem egy olyan rajzoktatásnak, ahol a Te segítséged által az ember feltöltődve, újult erővel mehet tovább és érezheti, hogy igenis többre képes az önmagukba vetett hit erősítésével. Jó környezetben, jó hangulatban, jó ember között csak úgy repült az idő és szerintem mindenki nevében „mondhatom”, hogy szívesen tovább részesülnék még az alkotás örömében! Nekem egy régi álmom vált újra igazi úttá és hiszem, hogy bárki aki rálép erre az útra, attól nem vehetik el soha az alkotás örömét és másként fogja látni a világot (Vonalak nélkül, fényekkel és árnyékokkal.) Kívánok további sok sikereket a rajzoktatásokhoz és a Nemzeti Viadalhoz! Köszönöm a segítséget és az odafigyelésed, várom a további képzéseket! Önarcképem:"

Huszár Arts

A rajztudás többé nem misztikum! Legyen a Tiétek az élmény, amit már több ezren átéltek a kreativitásuk és rajztudásuk drámai fejlődése során! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 14% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Gasztroenterologiai állapotfelmérés konzultációval a XIII. kerületben.
7.290 Ft kupon ár helyett MA csak 6.290 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu