8 órás menedzsermasszázs tanfolyam! Vértezd fel magad a legmodernebb ismeretekkel!

Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
DD kredit is felhasználható!
25.000 Ft Ár: 9.900 Ft
25.000 Ft
61%
15.100 Ft
Budapest, X. ker.
Lejár: 2 n 2 ó 40 p 
Add ajándékba

A kupont ajándékba is adhatod!
A megveszem gombra kattintva bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupon.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.
8 órás menedzsermasszázs tanfolyam! Vértezd fel magad a legmodernebb ismeretekkel!

Bővítsd speciális tudással masszázs-repertoárod! Tegyél szert olyan ismeretekre, amilyenekre egyre nagyobb igény mutatkozik! Sajátítsd el az irodai székmasszázs/ menedzsermasszázs sajátos fogásait a Bessimeon Központban (X. ker.), tanulj a szakma mestereitől! A tanfolyam elvégzése után biztos lehetsz benne, hogy sok-sok irodában áldják majd kezeidet! Vedd meg a kupont szuper áron, 9.900 Ft-ért!

Szolgáltató:

Bessimeon Központ

Szolgáltatás helye
1106 Budapest, Jászberényi út 24-36.
KIPSZER IRODAHÁZ
Időpont egyeztetés:

Fontos tudnivalók

 • A kupon tartalma: 8 órás irodai székmasszázs/ menedzsermasszázs tanfolyam 1 fő részére
 • A képzés menete:
  • Elméleti képzés: az elméleti anyagot a hallgatók távoktatás keretén belül sajátítják el. 
  • Gyakorlati képzés: 8 tanóra
  • Írásos elméleti vizsga a gyakorlati képzés napján.
 • 1 tanóra időtartama 45 perc
 • A tanfolyamon a hallgatók egymást masszírozva tanulják meg az irodai masszázs / menedzsermasszázs fogásokat
 • A képzést ajánlott mindazoknak, akik szeretnék elsajátítani az irodai masszázs fogásokat, és azoknak is, akik már rendelkeznek masszázs előismerettel.
 • A tanfolyam sikeres elvégzése után a hallgatók tanúsítványt kapnak, mely alapján jogosultakká válnak önállóan menedzsermasszázs nyújtására.
 • A kupon beváltása: 2016. december 21-ig.
 • A tanfolyamra való jelentkezés módja: a bessimeon@gmail.com emailcímre történő bejelentkezés.
 • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül, akár ajándékba is.
 • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

Leírás

A modern, rohanós életmód olyan újabbnál újabb igényeket hív életre, amely lehetőséget ad a masszőröknek, hogy extrának számító szolgáltatásokat nyújtsanak. Ezek egyike az irodai székmasszázs, más néven a menedzsermasszázs, aminek az elsajátításával egy masszőr bővítheti repertoárját.
 
Gyakorló masszőr vagy? Esetleg még csak ismerkedsz az alapokkal, de szeretnél egy speciális területre "betörni"? A Bessimeon Központ legújabb tanfolyama egyedi lehetőséget ad most számodra, hogy piacképesnek számító tudással gazdagodj!
 
Irodai masszázs, tanfolyam, Bessimeon Központ

Mi is az irodai masszázs?

Az irodai masszázs (helyszínen végzett masszázs) egy olyan, rövid ideig tartó, felüdülést eredményező módszer, amely képes a túlzottan igénybe vett testrészeket felfrissíteni, valamint a rossz keringésű testrészek vérbőségét fokozni. A technikáját az irodai munkavégzés során megterhelt testrészek revitalizációjára fejlesztették ki.
 
A kezelés úgy történik, hogy a páciens egy speciális székre ül, mellkasát a támlának támasztja és így a háta szabadon marad. A masszőr ruhán keresztül (olaj és krém használata nélkül) gyúró mozdulatokkal átdolgozza a gerinc két oldalát, a vállakat, a lapockát és a medence egy részét. A nyak és a tarkó masszírozásával pedig csökkenti a stresszt.
Az irodai masszázs nem helyettesíti a sportolást, de hatását tekintve a legjobb stresszoldó szolgáltatás, ami a munkahelyeken megvalósítható.
 

A Bessimeon Központban többféle masszázs, így pl. az irodai vagy menedzser masszázs fogásait is elsajátíthatod, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

 
Mi a célja ennek a fajta masszázsnak? Nagyon jól ellazítja az irodai munka során igénybe vett izomcsoportokat. Speciális fogásai igazi felüdülést jelentenek a megfáradt testnek a direkt erre a célra kialakított székben. A masszázs után visszatér az addig tompává vált koncentrálókészség, így a munka eredményesen folytatható.
 
A képzés inkább gyakorlatorientált. Az otthon elsajátítható elméleti részt 8 órás gyakorlati képzés egészíti ki, majd írásbeli vizsga zárja le.
A tanfolyam elvégzését tanúsítvánnyal igazolják, így akár vállalkozást is indíthatsz!
 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Ma megforgattad már
a Szerencsekártyáid?
Ne felejtsd el!
»

5 éves a Diamond Deal

Találd meg a választ a
Kérdések és válaszokban!
»

Nekünk fontos
az elégedettséged!
»

Tudd meg, hogyan
gyűjthetsz DD kreditet!
»

Elakadtál? Segítünk!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.
+36-46/786-840

Tudd meg
hogyan működünk!
»

További ajánlatok

10 alkalmas intim gyanta cukorral, nőknek, az Akvamarin …

Az intim területünk különleges figyelmet igényel. Ha eleged van a borotválkozásból és a bőrpírból, válaszd a sokkal kíméletesebb és fájdalommentesebb módszert, a gyantázást! Persze ebből is csak a legjobbat: a cukorgyantát! Az Akvamarin Bejelentkezés nélküli Gyantaszalon frenetikus ajánlata egy 10 alkalmas intim gyanta bérlet cukorral, amelyet 1 évig is felhasználhatsz, és csak 13.990 Ft!
51%
28.000 Ft
13.990 Ft
Lejár: 12n2ó40p