60 perces relaxáló masszázs, hogy ne légy feszült! 5.500 Ft helyett 1.980 Ft!

Déli GYÖNGY Stúdió | Budapest, XII. ker.
60 perces relaxáló masszázs, hogy ne légy feszült! 5.500 Ft helyett 1.980 Ft!
Az elmúlt hetek és a hosszú tél sokakat feszültté tehetett, Te hogy érzed magad? Nem tűnik úgy, hogy mintha egy kicsit folyamatosan nyomás alatt lennél? Az izmaid még nem jelezték, hogy a folyamatos stressz már nekik is sok? Egy igazi feszültségoldó relax-masszázs gyógyír lehet a testednek, és a lelkednek egyaránt!!
Ár:1.980Ft5.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
64% kedvezmény
5.500 Ft
64%
3.520 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.04.10. - 2013.07.07

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A relaxáló masszázs célja, hogy eltűnjenek a feszültségek a testedből.
 • A kíméletes mozdulatok a lelkedre is jótékony hatással vannak.
 • A masszázs révén oldódhatnak idegi feszültségeid is.
 • A masszázs után testileg, lelkileg, idegileg felüdülten lépsz majd ki a stúdióból.
 • A kupon egy 60 perces masszázsra szól.
 • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges.
 • A kupon 2013.07.07-ig váltható be.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A bejelentkezést a következő elérhetőségen tudod megtenni: 06 20 369 1345.
 • A kupon felhasználható a Déli Gyöngy stúdióban, 1123 Budapest, Greguss u 7.
 • Az ajánlat nem összevonható más akciókkal.
 • A szalon könnyen megközelíthető, a Greguss utca a Déli pályaudvar mellett található, elérhető metróval, de személygépkocsival is.
 • Egy személy korlátlan számú kupont vásárolhat magának, és ugyanígy nincsen korlátozva az ajándékba vásárolható kuponok száma.
 • Nyitvatartási idő: H-P: 8-20.

Déli GYÖNGY Stúdió

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 8-20
Szolgáltatás helye
1123 Budapest, Greguss u. 7.

Kuponunk leírása

Szó mi szó, nagyon hosszú telünk volt, a hosszú bezártság, hogy nem lehetett a szabadba menni, sokak lelkiállapotára rányomta a bélyegét. Komorabb lett a hangulatuk, s persze feszültebbek is lettek. Az izmok a sok hetes, hónapos tétlenség után „berozsdásodtak”, nehezebben mozognak. S azt nem kell bizonygatnunk, hogy ez a két állapot egyszerre van jelen, az megkeserítheti a mindennapokat. Hiszen a fájdalom az amúgy sem rózsás hangulatot tovább ronthatja, s abban egyetérthetünk, hogy így nem lehet élvezni a tavaszt, a napsütést.

Mi lehet ilyenkor a segítség? Egy könnyed masszázzsal nem csak az izmok lazulnak el, szabadulnak fel, de a hangulatod is kiszabadul a szürkeségből. Hidd el: a finom mozdulatok csodát tehetnek annak érdekében, hogy a pezsdülés évszaka neked is vidámságot hozzon!

Idén a tél szokatlanul hosszúra nyúlt. Sokszor napokig be voltunk zárva a lakásba, mert a sűrű hóesés lehetetlenné tett bármilyen kültéri programot, még egy séta is csak a különösen bátrak kiváltsága volt. Így aztán a napi mozgás is háttérbe szorult. Ezt azonban az izmok nem nagyon tolerálják, ami azt jelenti, hogy letapadnak, és egy idő után már nehezen bírhatóak komolyabb igénybevételre, ami ha belegondolsz, nem is csoda: túl sokáig pihentek, nehéz belelendülni a jó időbe. S akkor a hangulatodról még nem is beszéltünk. A sok héten, hónapokon át tartó szürkeség arra is rányomta a bélyegét. S most hiába kukucskál ki az egyre vékonyabb felhők mögül a napocska, a kedved ettől még nem mindig lesz fényesebb, hozzáidomult a tél szürkeségéhez. És így nehezen tudod élvezni a tavaszt, a kikeletet, a pezsdülést. Pedig a tavasz jellemzője a vidámság! Igazán rád férne egy jó kis relaxálás, hogy a kedved méltó legyen az évszakhoz!

Azt már Te is tudod, hogy a masszázs sokféle problémára lehet gyógyír: izomsérülésekre épp úgy, mint a feszültségek levezetésére. Most ez utóbbi hatását mutatjuk be a számotokra. Hiszen a könnyed mozdulatok hozzásegíthetik az izmaidat ahhoz, hogy megszűnjön bennük a feszültség, hogy ellazulhassanak. Természetesen az itt alkalmazott fogások eltérnek egy erősebb masszázstól, hiszen a cél: a feszültségek oldása. És ehhez a Déli Gyöngy stúdióban nagyon értenek, ezt garantáljuk! A masszázs azonban – akik már próbálták, azok ezt nagyon jól tudják – nem csak a testre, a lélekre is hatnak. Ha a fogások olyanok, akkor pezsdítőek is lehetnek, de akár a feszültséget is nagyszerűen oldhatják. És ezen ajánlat igénybevételével eltűnhetnek nem csak a test, de az idegek, és a lélek feszültségei is.

Gyötör még a hosszú tél által okozott feszültség, izmaid is még a téli álmukat alusszák, s egyre feszültebbek a tavasz sürgetésével szemben? Akkor itt az ideje, hogy igent mondj az ajánlatunkra, egy relaxáló masszázsra, főleg, hogy most az ára is feszültségoldó: 5.500 Ft helyett mindössze 1.980 Ft!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 17% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

ULTRA HIFU 4&1-ben alakformáló kezeléssel integethetsz az integető izom, felkar és oldalhurkáknak!
11.900 Ft kupon ár helyett MA csak 9.900 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu