6 alkalom lipó lézerese és kavitációs zsírbontás a Biokozmetikában csak 6.990 Ft!!

Biokozmetika - Kovács Elvira | Budapest, XX. ker.
6 alkalom lipó lézerese és kavitációs zsírbontás a Biokozmetikában csak 6.990 Ft!!
Robbantsd szét a zsírt, ebben segít a Biokozmetikai (20. kerület) alakformáló kezelés csomagja, amiben 6 alkalom lipó lézer és kavitációs zsírbontás vár rád, mindez 45.000 Ft helyett csak 6.990 Ft-ért!
Ár:6.990Ft45.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
85% kedvezmény
45.000 Ft
85%
38.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.06.05. - 2013.08.16

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma 6 alkalom lipó lézeres és kavitációs zsírbontásra szól.
 • Fájdalommentes és biztonságos kezeléseken vehetsz részt.
 • A lipó lézer korunk egyik leghatékonyabb zsírbontó eljárása.
 • Kényelmes, mégis hatékony alakformálásban lehet részed.
 • Körméret csökkenést és bőrfeszesedést már egy alkalom után is észrevehető.
 • A 6 alkalom, akár 2 ruhaméret csökkenést is eredményezhet.
 • Nem kell mellette diétázni, vagy sportolni.
 • Kiváló alkalom a narancsbőr kezelésére.
 • A kezeléseket súlyos betegség jelenléte esetében nem vehető igénybe.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • Előzetes időpont egyeztetés szükséges: 06-30-990-8116  bio.kozmetika00@gmail.com
 • A kupon felhasználható 2013.08.16-ig.
 • A szolgáltató elérhetősége: Biokozmetika - 1201 Budapest, Vörösmarty utca 28. Pesterzsébet központi részén.
 • Tömegközlekedéssel a legkönnyebben 151-es busszal, vagy 52-es villamossal lehet megközelíteni. Autóval ingyen parkolási lehetőség.
 • Bármennyi kupon vásárolható akár saját részre, akár ajándékba.
 • Kezelésenként akár 2-4 cm csökkenés is elérhető.
 • Hatékony, gyors karcsúsító eljárásokon vehetsz részt.

Biokozmetika - Kovács Elvira

Szolgáltatás helye
1201 Budapest, Vörösmarty utca 28.

Kuponunk leírása

Az alakformáló és testzsírcsökkentő eljárások között a legújabb a Lipo-lézeres kezelés. (Laser-lypolisis). Ez a forradalmi eljárás a zsírsejteket célozza meg. A kezelőfej lézerdiódáiból kibocsájtott lézersugár a zsírszövetet veszi célba majd az emberi test a saját lebontó mechanizmusával távolítja el a szétesett zsírsejteket. A kezelés eredménye azonnal látható. Kezelésenkémt 2-4 cm kerületcsökkenés érhető el. Az eredményes kezelés 8 alkalmas, heti két alkalommal 4 héten keresztül. Ez az időtartam biztosítja a szervezetnek kezelések között a szétbontott zsírsejtek teljes kiürítését.

Független klinikai tanulmányok a zsírleszívás eredményességével hasonlítják össze a lipo-lézeres kezelést. Ultrahangos vizsgálatok kimutatták, hogy egy kezelés során megközelítőleg 30%-kal csökkent a kezelt testfelület zsírszövet állományának mérete. A lipo-lézeres kezelés egy valódi alakformáló kezelés, mellyel egy-egy adott testrész alakformálása valósítható meg, míg a diéta vagy a testmozgás az össz-testzsírtömeet csökkenti.

A technológiáról

A Lipo lézer technológia beavatkozást nem igényel és teljességgel fájdalommentes. A Lipo lézer alacsony frekvenciájú lézer technológiát már több mint 30 éve használja az orvosbiológia. Az amerikai FDA (Food and Drug Administration) által elismert technológia.

Az emberi test egy gépezet, mely az üzemanyagot (kalória bevitel) energia forrássá alakítja és tárolja (a zsírsejtekben trigliceridként). A kihívás ebben a fantasztikus folyamatban, hogy a test néha többet tartalékol a zsírsejtekben, mint amire szüksége van, s ez eredményezi a megnövekedett testméretet. A felesleges zsírtartalékok közvetlen megcélzásával és a test természetes folyamatainak stimulálásával éri el eredményét a lipo lézer.

Más fájdalmas kezelésekkel szemben a lipo lézer biztonságosan alkalmazza a lézer energiát a megcélzott zsírrétegen. A lézer energia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. A víz, a szabad zsírsavak és a glicerol így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből. Ez a folyamat nemcsak természetes, hanem szükséges is a szervezet számára.

A lipo lézer egy 25-30 perces csípőkezelés alatt 40-60g zsírt old fel, mely 400-500 kalóriát jelent. Az eredmények általában már az első kezelés után mérhetőek.

A következő területeken lehet jelentős eredményeket elérni a Lipo Lézerrel: csípő és derék, has és alha, hát, fenék, combok, felkar.

A Lipo Lézer segítségével akár több területet is kezelhetünk egyszerre. A lézer lapokat a test megfelelő részére erősítve a zsírsejtek falain kis áteresztő lyukak jönnek létre, melyeken át a zsírsejt kiengedi magából a zsírt. A leglátványosabb kezelési eljárás során 2-3 naponta kell ismételni a 30 perces kezelést, 2 héten keresztül. A lézeres alakformálás technológia klinikailag bizonyított és teljesen biztonságos, alkalmas nagy mértékű és gyors zsírvesztésre. A kavitációval szemben az előnye a rövid, gyakori de nagyon eredményes kezelési periódus.A kezelés mellé nem kötelező diétázni, de diétával és mozgással többszörösére nőnek az eredmények.

Ellenjavallatok: keringési-rendellenesség, magas vérnyomás, súlyos cukorbetegség, fényérzékenység, pacmaker, rosszindulatú daganatos megbetegedés, terhesség szoptatás.

Nos, mit is ajánlunk: 6 alkalmas fogyasztó kezelés sorozatban vehetsz részt, ahol lipó lézeres és kavitációs zsírbontás vár rád. Karcsúsodj fájdalommentesen, hatékonyan és könnyen a Biokozmetikában. Most rendkívüli kedvezménnyel teheted mindezt, a kupon mindössze 6.990 Ft-ba kerül. Vedd meg és formáld tökéletesre az alakod.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold Te is a DD-t a facebookon! Legyél te is gyémánt tag a többiekkel, részesülj a további kedvezményekből!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 17% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

6 alkalmas Dublepower-extraerős lipolézeres zsírolvasztás + 20 perc nyirokmasszázzsal!
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 7.450 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu