6 alkalmas toka vagy integető izom eltüntető kezelés rádiófrekvenciás MagicPolar technológiával!

Széplaki Stúdió | Budapest, VI. ker.
6 alkalmas toka vagy integető izom eltüntető kezelés rádiófrekvenciás MagicPolar technológiával!
Rosszul érint, hogy apró zsírpárnák jelentek meg az arcodon, amik persze, hogy a tokádat vették célba? Bosszant, hogy már az alkarodat sem hagyják békén integetőizmok formájában? Számolj le velük! A Széplaki Stúdió új csodafegyvert ad a kezedbe, a rádiófrekvenciás MagicPolar-ral hat alkalommal is megtámadhatod őket! Ebben a harcban csak Te nyerhetsz! Vedd meg kupont most 12.000 Ft-ért!
Ár:12.000Ft36.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
67% kedvezmény
36.000 Ft
67%
24.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.03. - 2016.05.27

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 6 alkalmas toka vagy integető izom eltüntető kezelés, melyet rádiófrekvenciás MagicPolar technológiával végeznek
  • 1 alkalom időtartama: 20 perc
  • A kezelés során a rádiófrekvenciás hullám eredményesen alkalmazható a zsírsejtek anyagcsere folyamatainak felgyorsítására.
  • A kezelés non-invazív, és a használt alacsony frekvencia miatt kellemes, ráadásul már az első alkalom után látványos javulás tapasztalható.
  • A kezelés nem ajánlott a magas vérnyomással, pacemakerrel élőknek, továbbá a terhesség, szoptatás ideje alatt.
  • A kupon beváltása: 2016. május 27-ig lehetséges.
  • Elegendő a kupon lejáratáig az első alkalmat felhasználni, a többiről egyeztess a szolgáltatónál.
  • Időpont egyeztetés céljából hívd Széplaki Mónikát a +36-30/724-6076-os telefonszámon! 
  • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül, akár ajándékba is.
  • Időpont módosítása, vagy lemondása a lefoglalt időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

Széplaki Stúdió

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 8-20, Szo 9-14.
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky utca 19.
Nyugati tértől 2 perc séta

Kuponunk leírása

Le a tokával, búcsú az integető izmoktól!

Tudjuk, hogy testünk folyamatosan változik. Ezt tapasztalhatjuk is nap mint nap a tükörbe nézve. Ezért lepődünk meg mindig, amikor olyat látunk, amit nagyon nehezen akarunk észre venni, hát még tudomásul venni.

Kevés idegesítőbb jelenséggel találkozhatunk annak a huncut kis zsírpárnának a megjelenésénél, amit a köznyelv csak tokának becéz. Ez leginkább a korral és a genetikával párosul, de a hízás is okozhatja. A rossz pedig az benne, hogy fogyás után is gyakran ott marad...
Persze a felkar izmának megereszkedése, az ún. integető izom kialakulása sem tölti el boldogsággal ez embert, ez a probléma különösen a nőket érinti érzékenyen. Úgy alakul ki, hogy a felkar izma általában kevésbé edzett, így a bőr itt az évek során megereszkedik. A lötyögése miatt kapta vicces nevét, megszabadulni sajnos tőle sem könnyű, edzéssel sem.

Mit tehetünk mégis?

Szerencsére a szépségipar már ezekre a problémákra is megtalálta a hatékony válaszát! A Széplaki Stúdióban pedig Te is saját bőrödön tesztelheted a hatásait.
A MagicPolar a rádiófrekvenciás technológia legújabb kutatási eredményeit felhasználva a  Hexa-poláris (hatpólusú) rendszernek köszönhetően fejti ki hatásait.

A megfelelő frekvenciájú (0,5-10 MHz) és teljesítményű rádiófrekvenciás áram eredményesen alkalmazható a testben lévő zsírsejtek anyagcsere folyamatainak felgyorsítására.

Sok új generációs műszerhez hasonlóan a MagicPolar is a rádiófrekvenciás technológiát hívja segítségül. A toka és integető izom kezelés lényege, hogy a közvetített energia átépíti a bőr mélyebb, kollagénnel átszőtt területeit, miközben lebontja a zsírpárnácskák kialakulását elősegítő zsírsejteket. Mindezt anélkül, hogy a bőr felületén bármilyen sérülést okozna.   A hőhatás révén a kollagén rostok feszesebbé válnak, a kötőszövetek regenerálódnak és a bőr oxigén ellátottsága is számottevően javul.

Már egy kezelés is látványos eredményeket hoz, de a tartós javuláshoz, a bosszantó zsírpárnák eltüntetéséhez erősen javasolt a MagicPolar kúraszerű alkalmazása!

Ezért ajánljuk neked ezt a hatékony megoldást! Választ a DiamondDeal ajánlatát és a kezelés után sokkal elégedettebben nézel majd a tükörbe.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Légy Te is Pin Up lány és bújj Marilyn Monroe bőrébe 120 kép erejéig profi fotós előtt!
15.990 Ft kupon ár helyett MA csak 13.590 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu