45 lövés 3 legendás pisztollyal, egy igazi élmény a Duna Lövész lőterén!

Szigetszentmiklósi Duna Lövész SE | Országos
45 lövés 3 legendás pisztollyal, egy igazi élmény a Duna Lövész lőterén!
Te is szívesen átélnéd, milyen, amikor egy igazán nagy kaliberű fegyvert süthetsz el? Eddig csak sóvárogtál az élmény után, de most már érezheted is a fegyverek elsöprő erejét, és hallhatod is mennydörgő hangjukat. Lőj igazi akcióhősként! Kattints, és vedd meg most csupán 6.990 Ft-ért a DiamondDeal kuponjával!
Ár: 6.990 Ft 24.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
71% kedvezmény
24.000 Ft
71%
17.010 Ft
  Add ajándékba

A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon lejár: 18 nap múlva.
A kupon beváltható:
2017.01.21. - 2017.04.17.

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: 15 lövés Smith & Wessonnal, 15 lövés Marauder lézeres pisztollyal és 15 lövés Glock17-es pisztollyal, továbbá lőállásdíj, fülvédő használat és oktatás.
 • Ha még nem lőttél éles fegyverrel, most biztonságos körülmények között kipróbálhatod ezt, ha pedig lőttél már, biztosan szívesen átélnéd újra az óriási élményt! Kalandvágyó hölgyeknek és férfiaknak ajándékként is tökéletes!
 • 12 hektáros területen, festői, erdős környezetben épített kulturált, biztonságos lőtér vár a fővárostól mindössze 30 percre, Ráckevén!
 • A lövésszám bővíthető helyszíni felár ellenében.
 • A Kupon beváltásának 2017. április 17. a határideje!
 • Időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámok egyikén:
  • Bíró István +36-30/961-8506,
  • Bíró Marianna +36-30/643-5148,
  • Bálint Béla +36-30/427-2231
 • Egy személy több kupont is vásárolhat, ha többen szeretnétek lövészeten részt venni, vásároljatok több kupont!
 • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Szigetszentmiklósi Duna Lövész SE

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szerda - Vasárnap 9:00-18:00
Szolgáltatás helye
2300 Ráczkeve, Újhegy
2300 Ráckeve, Újhegy Szabadtéri Lő Park

Kuponunk leírása

Izgalmas élménylövészet vár rád!

Megvan az izgalmas filmjelenet, amikor a főhős a rejtekhelyén előhúzza a pisztolyát és célra tart? Emelkedik az adrenalin szint, hevesebben ver a szív, aztán hirtelen dörren a fegyver és a lőpor utánozhatatlan szaga telíti a levegőt? Most épp ezt tapasztalhatod te magad is, vagy megajándékozhatsz valakit az élménnyel, hiszen Ráckevén, egy biztonságos lőtér nyugalmában 3 klasszikus fegyvert is kipróbálhatsz!

Próbálj ki igazi, nagy kaliberű fegyvereket a Duna Lövész SE ráckevei lőterén, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

Adott a kihívás és a három különböző fegyver a Smith & Wesson (balra), a Marauder lézeres irányzékkal ellátott gépkarabély (középen) és a Glock 17 (jobbra), már csak te hiányzol! Tölts el egy emlékezetes, kalandokkal teli napot a pároddal, a haverokkal, esetleg céges csapatépítés keretében a lőtéren, ahol profi szakemberektől lesheted el a fegyverhasználat alapjait, majd minden fegyverrel több lövést is leadhatsz a célra.

Próbálj ki igazi, nagy kaliberű fegyvereket a Duna Lövész SE ráckevei lőterén, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

Csak te és a céltábla! Bebizonyíthatod, hogy elég erős vagy-e ahhoz, hogy egy olyan nagy kaliberű fegyverrel is célba találj, mint a Smith & Wesson. Vásárolj kupont a DiamondDealen, és kiderül!

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodról és vásárolj kényelmesen, bárhol, bármikor!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 290.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól!  Lájk :)!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu