40 perces hát masszázs krémekkel és olajjal 4.500 Ft helyett csak 1.650 Ft

Hegedűs Szépség Lak | Budapest, XIII. ker.
40 perces hát masszázs krémekkel és olajjal 4.500 Ft helyett csak 1.650 Ft
A masszázs már nem luxus, hanem alapvető igény a kiegyensúlyozottabb és gördülékenyebb életért. Ez a masszázs meleg gyógynövényes, illetve meleg aromaterápiás olajjal történik, amelyek különböző hatásuk révén jelentősen javítják az életminőséget és így kihatással vannak a hangulatunkra is.
Ár:1.650Ft3.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
53% kedvezmény
3.500 Ft
53%
1.850 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.02.01. - 2013.03.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval
 • A kupon 2013. március 31-ig váltható be
 • A masszázst gyógynövény és illóolajokkal végzik
 • A masszázs révén nem csak a kezelt testrész lazul el,lesz teherbíróbb, hanem az általános közérzeted is jelentősen javulhat.
 • A szolgáltató legfeljebb 10 perc késést tud tolerálni(tekintettel a következő vendégekre), ennél nagyobb késés esetén egyes szolgáltatások ideje csökkenhet, vagy új időpont egyeztetése szükséges
 • Időpont lemondása lehetőleg az egyeztetett időpont előtt minimum 24 órával történjen.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A beváltás előtt időpont egyeztetés szükséges a 06-30/915-7471 (Ilyés Lóránd masszőr) telefonszámon.
 • A kupon a megvásárlást követően beváltható (előzetes egyeztetés!)
 • Összesen 150 kupon áll rendelkezésre, igyekezz, nehogy lemaradj!
 • A szolgáltatóról bővebb info:http://www.hegedus-szepseglak.hu/
 • Cím: 13.kerület Hegedűs Gyula utca 27/a Hegedűs Szépség Lak (Nyugatitól 2 percre)

Hegedűs Szépség Lak

Szolgáltatás helye
1133 Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 27/a

Kuponunk leírása

Talán nem mondok azzal újdonságot sokaknak, hogy a hátunk, a gerincünk, illetve az itt elhelyezkedő izmok testünk egyik legjobban igénybevett elemei. Elég ha csak arra gondolunk, hogy egész nap egyensúlyban tartják testünket, súlyunk javarészének hordozásából is kiveszik a részüket. Így nem csoda, ha időnként elfáradnak, ápolásra szorulnak. Természetesen sokat jelent az, ha rendszeresen „karbantartjuk” az izmokat, de időnként így is fokozott gondoskodásra szorulhatnak. A hátmasszázs sokat segíthet akkor is, ha már testünk jelez, hogy valami nem teljesen jól működik, de a megelőzésben is jelentős szerepet játszhat.

Valljuk be, nem kíméli senki a gerincét, sőt, ameddig nem kezd el a háta fájni, nem foglalkozik a háta izmaival sem.
Nem foglalkozik vele akkor sem, amikor órákat görnyed a billentyűzet felett, de akkor sem, amikor időhiányra hivatkozva órákat vezet pihenés nélkül. Közben pedig az izmok görcsölnek, csomók alakulnak ki, leromlik a vénás és nyirokkeringés. De mindezt már csak akkor érzékelheti mindenki, amikor fáj is, addig nem foglalkozik vele. Pedig az időnként elvégzett szakszerű masszázzsal elejét veheti mindenki ezeknek a problémáknak, és sokkal tovább tudna fájdalmak nélkül dolgozni. Persze ehhez az kell, hogy foglalkozzon a testével, törődjön vele.

Valamikor kiskoromban, az egyik nagybátyám rendszeresen azt kérte munka után, amikor nálunk volt, tapossam meg a hátát. Akkor ez jó móka volt nekem, de ma már tudom, hogy egészen egyszerűen csak a hátát akarta megmasszíroztatni. Ajánlatunk azonban ennél azért sokkal jobb, hiszen egy képzett masszőr kezeit, szolgáltatását ajánljuk. Az, hogy a hátizomzat néha karban van tartva, nem csak abban jótékony hatású, hogy nem fog annyit fájni a hátad, hanem a bőröd is szebb lesz, javul az általános vérkeringésed, élénkül a nyirokkeringésed, és ennek révén a salakanyagok jobban, gyorsabban ürülnek. Ha nagyon röviden akarom összefoglalni, akkor néhány hátmasszázs révén nem csak a hátfájásodtól szabadulhatsz meg, de az általános közérzeted is sokkal jobb lehet!

Jelen ajánlatunkban a masszőr majdnem háromnegyed órán keresztül kezeli hátizomzatotokat. A masszázst meleg gyógynövényes, illetve aromaterápiás olajjal végzi, így az illatok révén könnyebben ellazulhatsz, az izmok feszültsége is könnyebben oldódik.

Mindenekelőtt oldja az izomgörcsöt, izomfeszültséget, ennek révén sokkal könnyebben mozogsz majd, a mindennapi tevékenységek kevesebb megpróbáltatással járhatnak. Természetesen a görcsök csökkenésével az ott kialakuló fájdalom is csillapodik, akár el is tűnhet! A bőrt a gyógynövényolajak, illóolajak táplálják, bársonyosabb, egészségesebb lehet.
Javul a vénás, és a nyirokkeringés, így a méreganyagok gyorsabban ürülnek, javul a közérzeted. Az izmok, ízületek ellazulnak, pihentebbnek érzed majd magad. A gerinc alsó, legjobban igénybevett szakasza ellazul, és jobban fel tud készülni a következő napok munkájára. Összességében elmondhatjuk: nem csak a hátadnak lesz jobb, hanem Te magad fogod általánosan is jobban érezni magad!

De mit is ajánlunk: egy 40 perces hátmasszázst, meleg illó és gyógynövényolajakkal, aminek révén a bőröd szebb lesz, a hátad ellazul, általános közérzeted pedig javulhat.
Most mindezt az eredeti 4.500 Ft helyett mindössze 1.650 Ft-ért (53% kedvezmény).

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

10 alkalmas svédmasszázs bérlet teljes testre vagy hátra a IV. kerületben!
20.000 Ft kupon ár helyett MA csak 16.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu